V. FERKET BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V. FERKET BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.532.840

Publication

24/02/2014
ÿþmod 11.1

`L_1175J 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 544, s32_ atib

Benaming (voluit) : V. FERKET BEDRIJFSREVISOR

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schrijvershof 5

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vijf februari tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

;1. Vennoten:

Mevrouw FERKET Vicky Edwin Andrea, geboren te Sint-Niklaas op tien juli negentienhonderd achtenzeventig, rijksregisternummer 78.07.10-152.71, echtgenote van de heer Van Hofstraeten Timmy, wonende te Sint-Gillis-Waas, Schrijvershof 5.

2. Benaming: een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "V. FERKET BEDRIJFSREVISOR

"

3. Zetel: te Sint-Gillis-Waas, Schrijvershof 5

4. Doel:

"

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen als vennootschap van het beroep van

bedrijfsrevisor, evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit beroep en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder het uitoefenen van controleopdrachten, die door of krachtens de wet zijn voorbehouden voor de bedrijfsrevisor en het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Zij mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Benevens de bovenvermelde activiteiten kan de vennootschap eveneens haar liquiditeiten beleggen in allerhande roerende waarden en deze investeren in roerende en onroerende goederen in het algemeen. Eveneens kan zij zich in dat kader bezighouden, in eigen naam en voor eigen rekening, met de verhuur van onroerende of roerende goederen. Teneinde deze activiteiten uit te oefenen, is het haar toegestaan leningen en kredieten aan te gaan en gebruiksrechten te verkrijgen.

De vennootschap mag namelijk alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die vallen binnen het kader van het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

---

Gf~li~FlE

FrEtliTCANK.

VAN KOOPHANDEL

13 FEB. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij mag tenslotte, als bijkomende activiteit, deelnemen, belangen nemen en samenwerken met andere professionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-Iwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari :

Mevrouw Ferket Vicky, voormeld, voor achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor haar honderd zesentachtig aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: twaalfduizend vierhonderd euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro en is elk aan-Tdeel volstort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas FORTIS onder nummer BE32 0017 1752 1002.

Het bewijs van deponering, dat door de notaris bijgehouden wordt in zijn dossier, werd door de bank afgeleverd op tweeduizend en veertien.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf vijf februari tweeduizend en veertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-ihouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een collega, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor de verrichtingen die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor niet vereisen, wordt de vennootschap tevens rechtsgeldig verbonden door bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers.

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

9. Benoemingen:

Ais zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt éénparia benoemd door de oprichter, mevrouw Ferket Vicky, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid,

op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'14

mod 11.1

zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE VRIJDAG VAN DE MAAND JUNI OM TIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en zestien.

11. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein-idigt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op vijf februari tweeduizend en veertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

VOOR _ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

~~oi A R!g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
V. FERKET BEDRIJFSREVISOR

Adresse
SCHRIJVERSHOF 5 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande