V.B.C.O.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.B.C.O.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.277.787

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 14.08.2014 14425-0420-012
06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 31.10.2013 13651-0141-008
18/11/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad li llI1 III1 I1 llII 'd'1l irnu i'i w

" 11173834*

Dvolanaards

~ 7 t3OV. 2019

Griffie

Ondernemingsar : 0835.277.787

Benaming

(voluit) : V.B.C.O.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : BERNARD KEMPSTRAAT 2, 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij gewone beslissing van de zaakvoerder werd beslist om met ingang van 28.10.2011 de maatschappelijke: zetel en het vestigingsadres over te brengen naar GROTE GENTWEG 32 te 9420 ERPE-MERE;

Van Boxstael Franky

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/04/2011
ÿþ~4

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : V.B.C.O.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9520 Sint-Lievens-Houtem, Bernard Kempstraat, 2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 4 april 2011, dat tussen volgende partijen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

1/ De heer VAN BOXSTAEL Franky, geboren te Aalst op 13 augustus 1966, echtgenoot van mevrouw Van Waeyenberge Karine, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Bernard Kempstraat 2.

2/ De heer VAN BOXSTAEL Gunther, geboren te Aalst op 8 juli 1967, echtgenoot van mevrouw De Bisschop Marleen, wonende te 9420 Erpe-Mere, Grote Gentweg 32.

3/ De heer VAN BOXSTAEL Stefaan, geboren te Gent op 20 maart 1977, echtgenoot van mevrouw Koch Emmanuelle Louise, wonende te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Edixvelde 53.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Bernard Kempstraat, 2...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als aannemer of onderaannemer, vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in België als in het buitenland :

-Algemene bouwonderneming in de ruimste betekenis,

-Verlenen van advies, opvolging, coördinatie van bouwplaatsen/onderaannemers voor alle ruwbouwwerken, metsel- en betonwerken en onderdak brengen van gebouwen, alle schrijn- en timmerwerken, sanitaire afwerking, isolatiewerkzaamheden, afwerking van gebouwen in het algemeen,

-Projectontwikkeling van zowel residentiële al niet-residentiele gebouwen, appartementsgebouwen, woningen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten al dan niet volgende formule "sleutel op de deur",

-De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat ermee gepaard gaat zoals onder meer de promotie, coordinatie, begeleiding, adviesverlening, realisatie, de verkoop en de commercialisatie van projecten , dit in de ruimste betekenis,

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen, of verbouwen en promotie van onroerende goederen, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen van welke aard ook en dit in de ruimste betekenis met inbegrip van onroerende leasing,

-Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten,

-Grond- en ruilverkavelingen,

-Zij mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, recht van opstal, vruchtgebruik, verwerven, bezitten of toestaan,

-Activiteiten van syndicus,

-Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen,

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

Mol 2.0

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

La a

aYlll~ NIIGIII~lbl0ld

" iioeae3n*

NITEUR BIRECTI

ISCH STAAr BESTUUR

r

Jodenaarde

0 7 APR. 2011

Griffie

=L

BELGE

ON

" . .~_

SBLAD

19 -04- 2 n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

0$35 e:\vv$\.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,aandelen, obligaties, staatsfondsen.

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Het nemen van participaties en het fungeren als holdingmaatschappij.

-Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gemandateerde van andere vennootschappen uitoefenen,

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en moet louter exemplatief worden opgevat.

-Zij mag haar onroerende en roerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Om haar doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volledig volstort. Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door:

1) de Heer Franky Van Boxstael, tweeënzestig (62) aandelen

2) de Heer Gunther Van Boxstael, tweeënzestig (62) aandelen

3) de Heer Stefaan Van Boxstael, tweeënzestig (62) aandelen

Samen : honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen of alle maatschappelijke aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig volstort is door een storting in geld verricht op rekeningnummer 001-6393712-33, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Fortis Bank , zodat een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met. het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door een zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de eerste zaterdag van de maand juni te twintig uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder,

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zuilen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nu de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de vennoten overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend en dertien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

3) als zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur:

-de Heer Franky Van Boxstael,

-de Heer Gunther Van Boxstael,

-de Heer Stefaan Van Boxstael, allen voornoemd.

Hun mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

4) Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oplichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vóór haar oprichtingsdatum, en meer in het bijzonder sedert 1 februari 2011, overneemt onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen.

VOLMACHT

Bij deze worden alle machten toegekend aan de vennootschap Boekhouding & Fiskaliteit BVBA vertegenwoordigd door de heer Marc De Troch, boekhouder-fiscalist, of één van zijn aangestelden met kantoor te 9300 Aalst, Leo De Bethunelaan 12715, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondememingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

FrederiC CAUDRON,~Tc7im HERZEEL

Op de lage' Se i Cgl~J rgte SSE~

e e en : Re o " am en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembo ege voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 " Fax +32(0)53 l am en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0178-012

Coordonnées
V.B.C.O.

Adresse
GROTE GENTWEG 32 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande