V.B.INVEST

Divers


Dénomination : V.B.INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.287.919

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 12.09.2014, NGL 23.09.2014 14600-0053-011
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 25.10.2013, NGL 29.10.2013 13644-0140-011
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 06.10.2012, NGL 30.10.2012 12625-0578-011
12/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

rultç n In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O'M 2.. . 2Zq. . (MA

Benaming

(voluit) : V.B.INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : EEDSTRAAT 1 TE 9810 NAZARETH (EKE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op ACHTENTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN ELF, blijkt dat :

1. Vennoten: 1) de heer VLERICK Freddy Isidoor, wonende te 9810 Nazareth (Eke), Eedstraat 1 en 2) mevrouw BEKAERT Jacqueline Louise Andrea, wonende te 9810 Nazareth (Eke), Eedstraat 1; een commanditaire vennootschap op aandelen hebben opgericht.

2. Rechtsvorm  naam : de vennootschap is een commanditaire vennootschap op aandelen en draagt de naam: V.B. INVEST.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareth (Eke), Eedstraat 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België worden verplaatst binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

iA

^12010298"

beF

az

Be Sta.

ERGELEGD

3 0 DEC. 2011

i'Griffi8 VAN

KOOPHANDEL TE GENT

De zetel moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangewezen worden.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders maakt de wijziging van de zetelvestiging openbaar door neerlegging van het besluit in het vennootschapsdossier en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen, zij mag onder meer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 Wetboek van Vennootschappen.

2. Management  Bestuurdersactiviteit

- het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van personeel;

- advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

- het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder en dochterondernemingen;

- het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom;

- het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaking en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderd en vierduizend tweehonderdvijftig euro vijftig cent (¬ 1.504.250,50). Het is verdeeld in twaalfduizend (12.000) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénitwaalfduizendste (1/12.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders van de vennootschap. Hijlzij word(t)(en) benoemd door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

De stille vennoten of niet-aandeelhouders kunnen niet tot zaakvoerder worden benoemd.

Bij de oprichting is/zijn aangesteld als zaakvoerder: de heer Vlerick Freddy, wonende te 9810 Nazareth (Eke), Eedstraat 1, die aanvaardt en verklaart dat niets zich hiertegen verzet.

Hij is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Indien één van de zaakvoerders wegvalt en hij niet wordt vervangen, dan wordt zijn opdracht verdergezet en zijn taken overgenomen door de overblijvende zaakvoerder(s). Indien de enige zaakvoerder wegvalt wordt hij van rechtswege opgevolgd door mevrouw Bekaert Jacqueline, wonende te 9810 Nazareth (Eke), Eedstraat 1.

De zaakvoerder(s) vervultivervullen zijn/hun opdracht voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van aandeelhouders bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan treden zij elk afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan treden zij op namens de vennootschap in en buiten rechte als college, dit wil zeggen handelend door de meerderheid van de leden van het college.

7. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede vrijdag van de maand augustus om tien uur. indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, heeft de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar begint op I april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maaktlmaken de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelen verder naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders) stelt/stellen bovendien een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Vijftien dagen vóér de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ven-nootschappenwet. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoot-'schap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bij de winstverdeling moeten volgende regels in acht genomen worden:

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarre-kening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Indien niet alle aandelen gelijkelijk zijn afbetaald geschiedt de uitkering van dividenden aan de aandeelhouders in gelijke mate naar rato van het aantal aandelen dat zij bezitten, doch rekening houdend pro rata temporis en per aandeel met het bedrag van de op de aandelen verrichte stortingen.

De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, waarvan de uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de toekenning door de algemene vergadering.

9. Ontbinding - vereffening: Het overlijden, de onbekwaamverklaring of het ontslag van de zaakvoerder of van een beherende vennoot heeft niet van rechtswege de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De vennootschap wordt niet van rechtswege, noch gerechte-+lijk ontbonden door het enkel feit van de vereniging van aande-'len in één hand. Opdat de aldus eenhoofdig geworden vennootschap haar eigenheid als stille vennootschap zou bewaren dient de enige vennoot, als hij beherende vennoot is, binnen dertig (30) dagen één of meer van zijn aandelen over te dragen aan een stille vennoot. Anderszins dient hij, om het vermogen van de rechtspersoon te handhaven als onderscheiden van zijn eigen vermogen, de vennootschap om te zetten in een andere vennootschapsvorm die eenhoofdig kan bestaan. Is de overblijvende aandeelhouder een stille vennoot, en wenst hij de vennootschap voort te zetten, dan verliest hij als enige aandeelhouder deze hoedanigheid en wordt hij aangezien als beherende vennoot met onbeperkte aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vennootschap tenzij hij binnen dertig (30) dagen één of meerdere van zijn aandelen overdraagt aan een derde, die bij besluit van een buitengewone algemene vergadering wordt aangewezen als stille vennoot tenzij hij besluit de vennootschap om te zetten in een vennootschap die eenhoofdig kan bestaan.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan, ook wanneer tot ontbinding is besloten door de enige overblijvende aandeelhouder, tenzij deze uitdrukkelijk alle activa van de vennootschap in zijn vermogen opneemt en bevestigt persoonlijk in te staan voor alle schulden van de vennootschap, waardoor de vereffening meteen gesloten is.

De vennootschap die in vereffening is, bestaat enkel nog met het oog op haar vereffening en haar duurtijd, die onbepaald is, zal eindigen bij de afsluiting ervan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering mits (eenparig) akkoord van de stille vennoten/vennoot één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op

welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoer-+ders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars. Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er drie of meer vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

Zijn er twee vereffenaars, dan dienen zij samen te handelen.

10. Slotbepalingen:

1. Einde van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op 31 maart 2013.

Alle eventuele opbrengsten en kosten gedaan voor of ten laste van de vennootschap zijn ten bate of vallen ten laste van de vennootschap.

2. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- verslag oprichters

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 29.09.2015 15616-0392-011

Coordonnées
V.B.INVEST

Adresse
EEDSTRAAT 1 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande