VACLATO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VACLATO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.595.558

Publication

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 12.06.2012 12167-0201-012
08/02/2012
ÿþMod word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

2 6 JAN 2012

DENDERMONDE

Gri te

N

GRIFFIE

VA ` ' OUp!-[AiVDEL

Ondernemingsnr : 0442.595.558

Benaming

(voluit) : VACLATO

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Zevekootstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - omzetting aandelen aan toonder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 29 december 2011, geregistreerd te Aalst I op 5 januari 2012, boek 929, blad 87, vak 1, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend de ontvanger ai K. Danau, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "VACLATO", met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere, Zevekootstraat 42, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  omzetting munteenheid

De vergadering beslist de munteenheid van het kapitaal om te schakelen van Belgische frank naar Euro, waarbij de één miljoen tweehonderd vijftigduizend Belgische frank (1.250.000 BEF) wordt vervangen door dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69).

TWEEDE BESLUIT  aanpassing statuten aan Wetboek Vennootschappen

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen overeenkomstig de wet

van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT -- afschaffing effecten aan toonder

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten teneinde in overeenstemming te zijn met de Belgisch wet van 14 december 2005 en het Koninklijk besluit van 12 januari 2006 betreffende de afschaffing van effecten aan toonder en zij beslist dat de aandelen aan toonder op heden zijn omgewisseld tegen aandelen op naam.

De aandeelhouders vertonen aan mij, notaris, het aandelenregister van de vennootschap, en de aandeelhouders ondertekenen in mijn bijzijn het aandelenregister. Bijgevolg heb ik, notaris de visu kunnen vaststellen dat de aandelen op naam zijn ingeschreven in het aandelenregister.

De aandelen aan toonder zijn van rechtswege nietig.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden teneinde de statuten aan

te passen aan voormelde wijzigingen.

De statuten van de vennootschap zullen voortaan luiden als volgt:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, genaamd VACLATO, met zetel te Erpe-Mere, Zevekootstraat 42; opgericht voor onbepaalde duur;

- kapitaal: dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig cent (¬ 30.986,69), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde .

- doel:

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel haar vermogen gevormd door inbrengsten en aanwassen en bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren, oordeelkundig uit te breiden en eventueel op optimale momenten, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen te realiseren.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, of in huur nemen van onroerende goederen ai dan niet bemeubeld.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle financiële handelingen verrichten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IlIIiWIIIIIINYkYIWe~

" i~o33ne*

'a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking cp hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht houden en controle uitoefenen over alle verboden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

- De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van diie handelingen waarvcor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan direkteurs voor daden van dagelijks bestuur, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwcordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door hetzij de gedelegeerd bestuurder hetzij door 2 bestuurders gezamenlijk handelend.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur bij besluit genomen met gewone meerderheid van stemmen. Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer direkteurs opgedragen worden, die alleen mogen optreden. De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de gevolmachtigden, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening. Deze beperking van de vertegenwoordigingsbevoegdheid kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt. Een uittreksel van de benoeming van gevolmachtigden en afgevaardigden wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

- De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.lndien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel twaalf paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijf en zeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder aandeelhouder individueel, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant I.A.B.Op verzoek van één of meer aandeelhouders is de raad van bestuur ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

- De algemene vergadering; de laatste zaterdag van de maand mei

De raad van bestuur kan eisen, dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

Niemand mag in de jaarvergadering, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en slechts één aandeelhouder mag vertegenwoordigen.Het crgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging op de zetel van de vennootschap van te eisen, ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

- het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

- Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning

aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren, mits rekening te houden met artikel 12 der statuten betreffende de uitloting der aandelen.Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het

laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld

..

,k,

Voor-

," bbehouden

âan het Belgisch Staatsblad

Annexes dû 1Vlóniteur beige

Ilijtagefftij irét-Butgi`sch-Stïátgb7ed = IIS/O2720TZ

naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de raad van bestuur in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt.Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-aktief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

VIJFDE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, op 24f01/2012 Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: Grote Steenweg 77

- expeditie proces-verbaal dd 29/12/2011 9340 Oordegem  Lede

- coördinatie der statuten met overzichtstabel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 30.05.2011 11136-0208-012
10/02/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VAN KOOPHANDEL

e/ 01e 2011

u r,

DENDERMONDE

-Griffie

II 111,1111111,11,1111 11111

Ondernemingsnr : 0442.595.558 Benaming

(voluit) : Vaclato

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zevekootstraat 42 - 9420 Erpe-Mere

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders en gedelegeerd-bestuurder

In de buitengewone algemene vergadering van 08/06/2010 werd met éénparigheid van stemmen beslist de mandaten van de hiernavolgende bestuurders te verlengen voor de periode van 08/06/2010 tot en met 07/06/2016:

De heer De Nijs Roger, Zevekootstraat 42 - 9420 Erpe-Mere;

Mevrouw Van Langenhove Martine, Zevekootstraat 42 - 9420 Erpe-Mere.

Aansluitend op de buitengewone algemene vergadering besloot de raad van bestuur de heer De Nijs Roger,. Zevekootstraat 42 - 9420 Erpe-Mere, te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder voor de periode van 08/06/2010 tot en met 07/06/2016.

Voor éénsluidend afschrift,

De Nijs Roger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 02.06.2010 10151-0100-012
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 17.07.2009 09442-0345-011
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 26.06.2008 08291-0169-011
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 02.07.2007 07324-0308-012
07/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 05.11.2005, NGL 02.12.2005 05884-0457-013
16/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 29.05.2004, NGL 15.07.2004 04465-4488-012
21/06/2004 : AAT000170
15/09/2003 : AAT000170
20/02/2003 : AAT000170
26/09/2001 : AAT000170
13/07/2000 : AAT000170
07/12/1990 : AAA2907
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0064-010

Coordonnées
VACLATO

Adresse
ZEVEKOOTSTRAAT 42 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande