VADECAS & PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VADECAS & PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.965.818

Publication

26/11/2013
ÿþJ mod 11.1

[Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0811.965.818

Benaming (voie) :VADECAS & PARTNERS

9=

- De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap;; met beperkte aansprakelijkheid "AG ADMINISTRATIE", gevestigd te 9160 Lokeren, Pontweg 58 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer; 0446.942.742.

- De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap`, ii met beperkte aansprakelijkheid "VADECAS & PARTNERS", gevestigd te 9040 Sint Amandsberg, Land Van Waaslaan 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met!: ondernemingsnummer 0811.965.818.

Dat diensvolgens geheel het vermogen van de gesplitste vennootschap, niets uitgezonderd, onder;; algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschappen. Alle verrichtingen gebeurd sedert 1 april 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn;; verricht door de overnemende vennootschappen.

i£ Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het,i totstandkomen van inbreng in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VADECAS & PARTNERS", gevestigd te 9160,; Lokeren, Pontweg 58B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0446.942.742:

Uit deze akte blijkt onder meer dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap`; "VADECAS & PARTNERS" voornoemd beslist heeft

F 1) na kennisname van het splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt i overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen tot goedkeuring van de splitsing;; i van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van eén gewone commanditaire vennootschap;; "VADECAS", door overdracht van de in het splitsingsvoorstel, en het verslag van de bedrijfsrevisor,; beschreven vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap "VADECAS", met aile eraans verbonden rechten en verplichtingen, naar de verkrijgende vennootschap VADECAS & PARTNERS"i? en dit tegen uitreiking van zeshonderdzesentwintig (626) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort, van de verkrijgende vennootschap "VADECAS & PARTNERS", toe te kennen:i aan de vennoten van de gesplitste vennootschap.

ix De overgang geschiedt op basis van de tussentijdse balans opgemaakt op 31 maart 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(

tl i MI113.1

NEERGELEGDGD

I k NOV. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDUIF SENT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9040 Sint-Amandsberg, Land Van Waaslaan 101

r6 Onderwerp akte :SPLITSING DOOR OVERNEMING

Ri Het blijkt uit drie akten verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig oktober tweeduizend dertien, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap "VADECAS",i gevestigd te 9040 Sint-Amandsberg, Land Van blaaslaan 101, ingeschreven in het, rechtspersonenregister met ais ondernemingsnummer 0862.557.058, werd gesplitst door inbreng;, van haar geheel vermogen, activa en passiva, niets uitgezonderd, in de volgende bestaanden i, vennootschappen :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ , , mod 11.1

Bijgevolg zal het aan de verkrijgende vennootschap toebedeelde vermogen, zonder uitzondering of; voorbehoud, met alle rechten en plichten, ten algemene titel overgaan.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 april 2013 en verdeeld over de', overnemende vennootschappen, zoals blijkt uit het voornoemd splitsingsvoorstel, worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van deze overnemende vennootschap.

2) het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIERHONDERDVIERENNEGENTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 494,35) otn het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op NEGENTIENDUIZEND VIERENNEGENTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 19.094,35) en uitgifte van zeshonderdzesentwintig (626) nieuwe aandelen.

Op voormelde kapitaalverhoging werd volledig ingetekend en zij werd volledig volgestort ingevolge de inbreng van de aan de verkrijgende vennootschap "VADECAS & PARTNERS" toegewezen activavermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap.

3) tot tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de kapitaalverhoging welke voorafgaat als

volgt,

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENTIENDUIZEND VIERENNEGENTIG EURO

VIJFENDERTIG CENT (¬ 19.094,35) en is verdeeld in achthonderdentwaalf (812) aandelen op

naam zonder vermelding van waarde".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- gecoördineerde statuten;

- verslag van de revisor overeenkomstig

artikel 731 W. Venn.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.08.2013, NGL 30.10.2013 13648-0007-009
02/07/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N III Illll~ll

*131 ~~6ll16*

Vo 0

beho

aan

Belg

Staat





u

NEERGELEGD

2 1 MN! 21d3

~~

K VANKï}t? "3£L TE GENT

_---~ ____________________ _________ ________ ___________________ ________________ _________  ______ __.______ ._____ u_. ...__._...__.

~ ?

Ondememingsnr : 811.965.818

Benaming (voluit) :VADECAS & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9040 Sint-Amandsberg, Land Van Waaslaan 101

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT SPLITSING DOOR OVERNAME

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op veertien juni, tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de gewone commanditaire vennootschap "VADECAS" gevestigd te 9040 ; Sint-Amandsberg, Victor BraeckmanIaan 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met,, ondernemingsnummer 0862.557.058;

hierna genoemd de "te splitsen vennootschap" of ook de "inbrengende vennootschap";

het initiatief heeft genomen ertoe strekkende een splitsing door overname in de zin van artikel 673 van:' het Wetboek van Vennootschappen (hierna "splitsing") door te voeren waarbij het gehele vermogen van de te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder;, vereffening, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 673 en 728 en volgende van het Wetboek vans, Vennootschappen, overgaat op:

- deels de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AG ADMINISTRATIE", voornoemd, en dito' tegen uitreiking van drieëndertig (33) nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap welke aandelen worden toegekend aan de vennoten van de gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit; - deels de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VADECAS & PARTNERS", nagenoemd,,, en dit tegen uitreiking van zeshonderd zesentwintig (626) nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap welke aandelen worden toegekend aan de vennoten van de gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit;

hierna te noemen de "verkrijgende vennootschappen" of elk afzonderlijk de "verkrijgende vennootschap",

Bijgevolg verbinden de organen van bestuur van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschappen zich ertoe om te doen wat in hun macht ligt om voormelde splitsing tot stand te brengen;; tegen de nagemelde voorwaarden.

Uit het splitsingsvoorstel blijkt wat volgt:

a) Rechtsvorm - Naam - Doel - Zetel

Rechtsvorm  Naam  Zetel

De bij de splitsing betrokken vennootschappen zijn de volgende

1. de gewone commanditaire vennootschap "VADECAS" gevestigd te 9040 Sint-Amandsberg, Victor;

Braeckmanlaan 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer

1 0862.557.058.

zijnde de "te splitsen vennootschap".

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AG ADMINISTRATIE", gevestigd te 9160 Lokeren, Pontweg 58 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0446.942.742, zijnde de "verkrijgende vennootschap".

3. De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap',° met beperkte aansprakelijkheid "VADECAS & PARTNERS", gevestigd te 9040 Sint-Amandsberg, Land Van Waaslaan 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0811.965.818, zijnde de "verkrijgende vennootschap".

Doel

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het doel van de te splitsen vennootschap is het volgende ;

"De vennootschap heeft tot doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle beiastingaangele-

gendheden.

- studie - organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële , fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van ,

vennootschappen.

- de vennootschap mag optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig

doel

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen,

doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die

verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

Het doel van de verkrijgende vennootschap "AG ADMINISTRATIE" is:

"De vennootschap heeft tot doel:

-de uitbating van een kantoor voor alle administratie- en secretariaatswerk en zakelijke dienstverlening. -de vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële en commerciële handelingen verrichten, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, in huur nemen en geven en alle bewerkingen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-beheer van patrimonium- en bestuursmandaten.

-kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inclusief de eigen handelszaak. Dit alles in de meest ruime zin.

-de vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van

het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

-zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen!'

Het doel van de verkrijgende vennootschap "VADECAS & PARTNERS" is:

"De vennootschap heeft tot doel:

-de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

-het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenhe-

den.

-studie organisatie- en raadgevend bureau inzake financiffle , fiscale en sociale aangelegenheden.

-juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen.

-de vennootschap mag optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

-de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep aan boekhouder.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle Ieningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

b) Ruilverhouding - Opleg

De aandelen die aan de vennoten van de gesplitste vennootschap zullen worden uitgereikt, worden ' ' rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit tegen ruiling:

van respectievelijk 26 oude aandelen tegen 17 nieuwe aandelen en van 24 oude aandelen tegen 16 nieuwe aandelen-in-de.vennootschap "AG ADMJNISTRAT.lE''-en----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten.aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlâgén bij liéf fiëlgiscli Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

aan bet , Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

van respectievelijk 26 oude aandelen tegen 326 nieuwe aandelen en 24 oude aandelen tegen 300 nieuwe aandelen in de vennootschap "VADECAS & PARTNERS".

De uitte reiken aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen in de verkrijgende vennootschappen. Er wordt geen opleg in geld betaald.

c) Wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van splitsing tekenen de organen van bestuur van de

verkrijgende vennootschappen in het register van aandelen van elke verkrijgende vennootschap de volgende

gegevens aan

- de identiteit van de vennoot van de te splitsen vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de vennoot van de te splitsen vennootschap toekomt;

- de datum van de kapitaalverhoging ingevolge splitsing.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders, namens de vennootschap

en door de vennoot of zijn gevolmachtigde ondertekend,

In het register van aandelen van de te splitsen vennootschap wordt de datum van splitsing vermeld en

wordt vermeld dat de aandelen ingevolge de splitsing werden vernietigd.

d) Datum voor de vaststelling van de bestanddelen en voor deelname in de winst

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen werd 1 april 2013 (0.00 uur) als datum

weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, gaat in vanaf het begin van

het lopende boekjaar van de verkrijgende vennootschappen.

e) Boekhouding

De datum vanaf welke de verrichtingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen wordt vastgesteld op 1 april 2013 (0.00 uur),

f) Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de te splitsen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan' bijzondere

rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteld,

h) Bijzondere bezoldiging

Aan de bedrijfsrevisor wordt een bezoldiging toegekend van £ 1.400,00, exclusief BTW voor het

opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag,

i) Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die deelnemen aan de splitsing.

j) Beschrijving en verdeling van de aan elke nieuwe vennootschap over te dragen delen van de activa

en passiva van het vermogen

1. Aan de vennootschap "AG ADMINISTRATIE", worden volgende activa en passiva toegekend:

Activa

- Terreinen en gebouwen:

negenennegentig procent (99 %) in onverdeelde volle eigendom, in nagemeld onroerend goed:

Stad LOKEREN  zesde afdeling - Daknam

Een huis op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen te Lokeren, Pontweg 58 B, volgens titel ten

kanaster bekend sectie A nummer 215/F/deel, groot volgens meting in titel negen aren negenennegentig

centiaren vijftien decimilliaren en nummer 215/F/deel, groot volgens meting in titel vier aren zesentachtig

centiaren drieëntachtig decimilliaren, thans ten kadaster bekend wijk A nummer 0215/11 voor een oppervlakte

van veertien aren zesentachtig centiaren (14 a 86 ca);

Voor een boekwaarde van VIERHONDERDDRIEËNTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERDACHT-

TIEN EURO VIERENNEGENTIG CENT (£ 423.518,94);

- Lening VADECAS & PARTNERS voor een totale boekwaarde van VIERENDERTIGDUIZEND

ACHTHONDERDEENENVEERTIG EURO VIJF CENT (£ 34.841,05);

Totaal Activa: VIERHONDERDACHTENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDNEGENENVIJF-

TIG EURO NEGENENNEGENTIG CENT (£ 458.359,99).

Passiva

- Schulden op meer dan één jaar ten belope van VIERHONDERDVIERENVEERTIGDUIZEND

' VIJFHONDERDZESENVIJFTIG EURO VIER CENT (£ 444.556,04);

- Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen ten belope van 11hNDUIZEND

TWEEHONDERDACHTENDERTIG EURO ZESTIG CENT (E 10.238,60);

- Rekening courant AG Administratie ten belope van TWEEDUIZEND VIJFHONDERDVIJFEN-

ZESTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (£ 2.565,35);

Totaal Passiva: VIERHONDERDZEVENENVIJF TIGDUIZEND DRIEHONDERDNEGENEN-

VIJFTIG EURO NEGENENNEGENTIG CENT (E 457.359,99).

Hetzij-een4netto-actief van-DUIZEND EURO-(E L000,00).-

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Vehoutien

aarehet

Elelgisch

Staatsblad

mod 11,1

Voor-

behouden aan' het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



2. Aan de vennootschap "VADECAS & PARTNERS", worden volgende activa en passiva

toegekend;

Activa

Installaties, machines en uitrusting voor een totale boekwaarde van ACHTDUIZEND

HONDERDNEGENENZESTIG EURO ZESTIEN CENT (E 8.169,16);

- Meubilair en rollend materieel voor een totale boekwaarde van ZEVENDUIZEND

ZEVENHONDERDACHTENTACHTIG EURO ACHTENZEVENTIG CENT (£ 7.788,78);

- Overige materiële vaste activa voor een totale boekwaarde van HONDERDDERTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO NEGENENNEGENTIG CENT (£ 113.600,99);

- Financiële vaste activa voor een totale boekwaarde van VIJF EURO (E 5,00);

Lening VADECAS & PARTNERS voor een totale boekwaarde van VIJ.FENZESTIGDU1ZEND

HONDERDACHTENVIJFTIG EURO VIJFENNEGENTIG CENT (E 65,158,95);

- Handelsvorderingen voor een totale boekwaarde van VEERTIGDUIZFND VIERHONDERD-

ACHTTIEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (E 40.418,48);

- Overige vorderingen voor een totale boekwaarde van NEGENENZESTIGDUIZEND ,

VIERHONDERDVIJFENDERTIG EURO VIJFTIEN CENT (¬ 69A35,15);

- Geldbeleggingen voor een totale boekwaarde van NEGENENVEERTIGDUIZEND

VIERHONDERDNEGENENTACHTIG EURO TWAALF CENT (E 49.489,12);

- Liquide middelen voor een totale boekwaarde van DRIEËNDERTIGDUIZEND

HONDERDENTWEE EURO VIERENNEGENTIG CENT (E 33.102,94);

Totaal Activa: VIERHONDERDTWEEËNDERTIGDUIZEND ZESHONDERDACHTENZESTIG

i EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (E 432.668,57).

Passiva

- Schulden op meer dan één jaar ten belope van TWEEHONDERDEENENVEERTIGDUIZEND

VIERHONDERDZEVENENVIJFTIG EURO ACHTENTWINTIG CENT (£ 241.457,28);

- Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen ten belope van ACHTDUIZEND

HONDERDDRIEËNTWINTIG EURO ACHTENZESTIG CENT (£ 8.123,68);

Lening voorafbetalingen ten belope van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E

12.500,00);

- Handelsschulden ten belope van ACHTDUIZEND DRIEHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO

NEGENTIEN CENT (E 8.392,19);

- Schulden m.b.t. belastingen/bezoldigingen/sociale lasten ten belope van ZEVENTIENDUIZEND

VIJFHONDERDZESENNEGENTIG EURO VIERENZESTIG CENT (E 17.596,64);

Rekening courant Chris Vandecasteele ten belope van ZEVENENVIJFTIGDUIZEND

TWEEËNZEVENTIG EURO ACHTENZEVENTIG CENT (E 57.072,78);

Totaal Passiva: DRIEHONDERDVIJr'r,NVEERTIGDUIZEND HONDERDTWEEËNVEERTIG

EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (£ 345.142,57).

Hetzij een netto-actief van ZEVENENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERDZESENTWINTIG

EURO (E 87,526,00).

Toewijzing van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa en

passiva zal geopteerd worden voor toewijzing overeenkomstig de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek

van Vennootschappen.

k) Verdeling van de aandelen

De volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschappen worden zoals gezegd allen toegekend

aan de bestaande vennoten van de te splitsen vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit.

In de vennootschap "AG ADMINISTRATIE" zal het kapitaal worden verhoogd met een bedrag VIJF

EURO VIJFENZESTIG CENT (E 5,65);

In de vennootschap "VADECAS & PARTNERS" zal het kapitnnl worden verhoogd met een bedrag',

van VIERHONDERDVIERENNEGENTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (£ 494,35);

De overige vermogensbestanddelen van het eigen vermogen zullen overeenkomstig het continuiïeitsbeginsel

worden geboekt in de verkrijgende vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLED SENS

1-rn.%,k(a.\-.,e.)25 n~  ep-

`

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2013
ÿþ13 1 89+

Mod Wand 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Z O -12- 2012

KOOPHH w- VAN

TYE'TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0811.966.818

Benaming

(voluit) : VADECAS & PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Victor Braeckmanlaan 167 9040 Sint Amandsberg (volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2012:

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen van:

Victor Braeckmanlaan 167

9040 Sint Amandsberg

naar

Land Van Waaslaan 101

9040 Sint Amandsberg

Chris Vandecasteele

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.08.2012, NGL 26.10.2012 12622-0098-007
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 19.08.2011, NGL 31.10.2011 11594-0119-007
09/06/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Beigisch lePOMF

NEERGELEGD

~ 2 7 ME4$~~ t: V 2011

_ 4

~ ~

K4C3PË~~~~ Tï Gl"

Ondernemingsnr . 0811965818

Benaming

(volut) FXM INVESTMENTS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9040 GENT/SINT-AMANOSBERG, Victor Braeckmanlaan 167

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 23 mei 2011 dat

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte'

aansprakelijkheid FXM INVESTMENTS, de volgende beslissingen genomen heeft met eenparigheid van

stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de benaming te wijzigen in VADECAS & PARTNERS.

TWEEDE BESLUIT

Na voorafgaandelijke kennisname van voormeld verslag en staat van activa en passiva beslist de

vergadering de doelswijziging goed te keuren zoals voorgesteld in punt 1. van de agenda.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist in uitvoering van voorgaand besluit de tekst van artikel 4 van de statuten te

vervangen door volgende tekst:

"Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

-het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden.

-studie - organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële , fiscale en sociale aangelegenheden.

-juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen.

-de vennootschap mag optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

-de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om in toepassing van voormelde doelswijziging de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist om in uitvoering van voorgaande beslissingen artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.  Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ais benaming VADECAS & PARTNERS"

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist een laatste alinea in te voegen in artikel 5 van de statuten zoals omschreven in de agenda waardoor de tekst van artikel 5 van de statuten luidt als volgt:

"Artikel 5.  Kapitaal

Op de laatste bh van duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00 euro). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen (186) gelijke aandelen zonder vermelding van de van waarde. De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan -de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Het aandelenbezit en de daaraan verbonden stemrechten dienen in overeenstemming te zijn het met het KB van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon".

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist een nieuwe tweede alinea in te voegen in artikel 7 van de statuten zoals omschreven in de agenda. Ingevolge deze beslissing luidt de tekst van artikel 7 van de statuten als volgt:

"Artikel 7. - De zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten. De meerderheid van de zaakvoerders moeten lid zijn van het B.I.B.F.. Wanneer evenwel de raad van bestuur, het college van zaakvoerders of het directiecomité slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het B.I.B.F. en mag het tweede lid benoemd worden onder de leden van het IAB of IBR of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op de grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het B.I.B.F moet echter steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurderhaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist om de tekst van artikel 22 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 22.  Ontbinding  Benoeming van vereffenaars

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering."

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist om een nieuw artikel 23 bis aan de statuten toe te voegen, luidend als volgt:

"Artikel 23bis. - Verdeling bij vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij de vennootschap heeft ingebracht"

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist een nieuw artikel 26 aan de statuten toe te voegen luidend als volgt:

"Artikel 26. - Deontologie

De vennoot-zaakvoerder verbindt zich ertoe de regelen van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en reglementen aangenomen door het B.I.B.F. na te leven."

ELFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de notulen van de algemene vergadering van 3 maart 2010. In deze vergadering werd kennis genomen van het ontslag van de heer Verstreken Luc, wonende te Schelle, Peperstraat 42 als zaakvoerder, ingegaan op 3 maart 2010 en werd mevrouw Gyselinck Anja, voornoemd, aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf 3 maart 2010. De vergadering neemt kennis van het feit dat gemeld ontslag en gemelde benoeming tot op heden niet werden gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De vergadering beslist derhalve gemeld ontslag en gemelde benoeming te bevestigen welke zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag van mevrouw Gyselinck Anja, voornoemd, vanaf heden en verleent kwijting over haar mandaat onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering beslist de heer Chris Vandecasteele aan te stellen tot zaakvoerder, met ingang vanaf heden, die verklaart deze benoeming te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd.

VEERTIENDE BESLUIT

Tot slot verleent de vergadering aan de zaakvoerder nog elke machtiging cm alle voorgaande beslissingen uit te voeren.

De voorgestelde beslissingen worden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte; verslag zaakvoerder, staat van activa en passiva, gecoordineerde statuten;

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.08.2015, NGL 30.10.2015 15660-0466-014

Coordonnées
VADECAS & PARTNERS

Adresse
LAND VAN WAASLAAN 101 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande