VADEME

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VADEME
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 471.074.263

Publication

02/09/2013
ÿþOP" w

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 191131 139600`

I III

I~III II I

*1

Ondernemingsnr : 0471074263

Benaming

(voluit) : VADEME

(verkort):

Oudenaarde

2 2 AUG. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lindestraat 55, 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op dertig juli tweeduizend en dertien, dragende volgende vermelding der registratie :. "Geregistreerd te Oudenaarde op zes augustus 2013, 16 bladen, 11 verzendingen, boek 761, blad 10, vak 12. Ontvangen: vijftig euro (50.00 eur). EA Inspecteur AI, (getekend) S. DE SMET", dat de buitengewone; algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VADEME", met zetel te 97000udenaarde, Lindestraat; 55 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, onder het nummer 0471074263, opgericht bij' akte verleden voor Notaris Manuel Van Hoof te Zwijnaarde op 18 februari 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 maart 2000 onder nummer 20000302-368, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

1) De vergadering neemt kennis van en de voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen; van het fusievoorstel opgesteld door elk der raden van bestuur op datum van 30 april 2013,

ll) De vergadering keurt het voorgelegde fusievoorstel goed en besluiten tot de fusie door overneming door de vennootschap SOICA van de vennootschap VADEME, met haar gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het fusievoorstel.

De fusie heeft derhalve plaats overeenkomstig de volgende modaliteiten hernomen in het voornoemde fusievoorstel:

-de handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van vennootschap SOICA vanaf 01 mei 2013;

-er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen;

-daar de aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap, worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven;

-er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en geen, andere effecten dan aandelen.

A) Onroerende goederen

De onroerende goederen gaan over in hun staat van ligging en herstelling waarin ze zich op heden be-;

vinden.

B) Overige activa

Alle overige activa gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden.

C) Algemene voorwaarden

1. De vennootschap SOICA wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de goederen, welke behoren tot

het vermogen van de vennootschap VADEME en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

Tevens worden zij geacht op de hoogte te zijn van de bestaande passiva van de vennootschap VADEME.

2. De vennootschap SOICA zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de; overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van vennootschap. SOICA als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen en andere kosten dragen,

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op, de vennootschap SOICA met de zakelijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De vennootschap SOICA wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren van, zelfde vennootschap.

4. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap worden overgedragen aan de vennootschap SOICA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

°

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III) Ingevolge voormelde beslissingen verzoekt de vergadering ondergetekende

' - vast te stellen da de

fusie is verwezenlijkt en dat de vennootschap VADEME niet mee bestaat vanaf heden. VOOR ONTLEDEND U1TREKSEL

Getekend door Geassocieerd Notaris Nathalie Hombrouckx te Oudenaarde Tegelijk hiermee neergelegd: 1. Expeditie van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

^ --- ''-  '-------------'-'-'-------- -- -'-- - --- '-'---------

0pde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naamen hoedanigheid van de iristrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/06/2013
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111.11111,VIIIIIIIII IAA

Oudenaarde

0 5 JUNI 2013

Griffie

Ondernerningsnr : 0471.074.263

Benaming

(voluit) : Vademe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lindestraat 55, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot geruisloze fusie

Op heden, 30 april 2013, hebben de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen besloten om in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, over te gaan tot het opmaken van het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure, zoals bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

Naam: SOICA

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Parijsstraat 2810401, 8430 Middelkerke

Doel:

De vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derde of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

De aankoop en de verkoop van aile onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van aile aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructeis bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking;

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op aile mogelijke wijzen van aile mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Het in bewaring nemen van onroerende goederen, de specifieke activiteit van de onroerende promotie.

Dit alles in de hoedanigheid van hoofdhandelaar, dan wel als makelaar, bemiddellaar, agent of commissaris, als hoofdaannemer dan wel ais onderaannemer en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreek betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium alsook van heen roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouder en/of bestuurders, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend, De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

2. De over te nemen vennootschap

Naam: VADEME

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zetel: Lindestraat 55, 9700 Oudenaarde

Doel;

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen meet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3.Het verwerven en aanhouden'van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en co%rdinatie van de ontwikkeling van de vennootschapen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is ; met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddellaars en de beleggingsadviseurs.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen _ zowel rechten als verplichtingen  van de over te nemen vennootschappen gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de cijfers per 30 april 2013.

Vanaf 1 mei 2013 worden de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN? ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige vennoot van de over te nemen vennootschappen heeft geen bijzondere rechten.

Er zijn in de over te nemen vennootschappen verder geen houders van andere effecten dan aandelen. Bijgevolg dienen er door de overnemende vennootscha geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschappen.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aan de statuten van de overnemende vennootschap zullen onder meer volgende wijzigingen worden

aangebracht:

-Het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangevuld worden met de activiteiten van de

over te nemen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

-Andere wijzigingen van de statuten kunnen gebeuren op voorstel van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

Het bovenstaand voorstel tot geruisloze fusie wordt door de zorgen van de ondergetekende of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en bekendgemaakt inde Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken.

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschappen en van de overnemende vennootschap zullen het voorstel ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire verplichtingen.

Gedelegeerd bestuurder

Jacques De Waele

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 19.02.2013, NGL 16.05.2013 13120-0322-011
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 11.05.2012, NGL 15.06.2012 12168-0601-012
27/09/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.09.2011, NGL 23.09.2011 11550-0492-011
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.06.2010, NGL 22.07.2010 10321-0444-011
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.05.2009, NGL 20.05.2009 09152-0283-011
07/07/2008 : GE195391
26/03/2008 : GE195391
20/03/2008 : GE195391
07/05/2007 : GE195391
03/05/2007 : GE195391
14/04/2006 : GE195391
13/04/2006 : GE195391
04/04/2005 : GE195391
07/04/2004 : GE195391
07/04/2003 : GE195391
15/03/2002 : GE195391
29/09/2000 : GE195391

Coordonnées
VADEME

Adresse
LINDESTRAAT 55 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande