VADOFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VADOFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.759.957

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 13.02.2014 14037-0433-012
07/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0863.759.957 ij Benaming (voluit) : Vadofin

(verkort) :



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 DEC 2013

Griffie

nefortf_ zniIr-qqn=

Rn!

Vo

behc aan Belç

Staal

IIAP



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Windhaarstraat 20

9160 Lokeren

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE

DIVIDENDGERECHTIGDE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op dertien december tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vadofin" volgende beslissingen heeft genomen

A. In aansluiting met de bijzondere algemene vergadering van 9-12-2013, béslístkde vergadering, onder dé vo6rwaardenj3 en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%);, j; van het tussentijdse dividend, zijnde tweeënnegentigduizend honderdachtentwintig euro vijftien cent (@ 92.128,15), om het te;; brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdentienduizend zevenhonderdachtentwintig euro:: vijftien cent (¬ 110.728,15); door de uitgifte van honderdeenentachtig (181) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de ;" onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal warden verwezenlijkt door inbreng in natura, van de netto-bedragen der dividenden, toegekend aan de verschillende vennoten, en gestort op de respectievelijke rekeningen-courant.

B.i-let bestuursorgaan van de vennootschap gaf de schriftelijke opdracht aan de bedrijfsrevisor tot het opmaken van een verslag met betrekking tot inbreng in natura, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing door de algemene;; vergadering van de uitkering van dividenden in het kader van artikel 537 W1B92.

C.Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslaggeving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vorige genomen beslissingen het verslag der bedrijfsrevisor definitief ts geworden.

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over hetj; belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de;; bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en;, de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze, verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm ;t van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, te 9051 Sint-Denijs ji Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Stefaan BEIRENS, luiden letterlijk als volgt:

"8 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van=; vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds,; dividend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vadofin BVBA, met maatschappelijke zetel te Windhaarstraat 20, 9160 Lokeren en met ondememingsnummer BE 0863.759.957  RPR Gent.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dal:

de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij Vadofin BVBA middels een inbreng in natura van delf vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 102.364,61 EUR, onder afhouding van 10 % roerende:j voorheffing of netto 92.128,15 EUR;

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake' _; inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding;, van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mati 11.1

dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van wâardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 92.128,15 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 181 nieuwe aandelen van Vadofin BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 508,74 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal ais volgt verlopen:

1. Het verschil tussen de uitgifteprijs van 508,74 EUR per aandeel en de fractiewaarde waarde van 186,00 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 58.462,15 EUR zal in een eerste fase warden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

2. Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 33.666,00 EUR (181 nieuwe aandelen * 186,00 EUR fractiewaarde per aandeel), om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 52.266,00 EUR.

3. Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie

te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd

worden van 52.266,00 EUR tot 110.728,15 EUR.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

179 nieuwe aandelen aan de heer Giovani Van Doorsselaer;

2 nieuwe aandelen aan mevrouw Gaëtane Matthys.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 92.128,15 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR

naar 110.728,15 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet

wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, het kapitaal slechts zal worden verhoogd ten bedrage van het

netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion' is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 10 december 2013

FIGURAD BEDR1JFSREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door

Volgt de handtekening

STEFAAN BEIRENS

Vennoot"

Ne_rleQ9incl .

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, tweeënnegentigduizend honderdachtentwintig euro vijftien cent (E 92.128,15) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). op honderdentienduizend zevenhonderdachtentwintig euro vijftien cent (E 110.728,15) door de uitgifte van honderdeenentachtig (181) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de vennoten van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

D.Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

Ziin vervolgens tussengekomen:

alle vennoten, eventueel vertegenwoordigd zoals gezegd; die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van tweeënnegentigduizend honderdachtentwintig euro vijftien cent (¬ 92.128,15) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Eerste verhoging Kapitaal

Verschijners verklaren in eerste instantie, in hun gemelde hoedanigheid, om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieëndertigduizend zeshonderdzesenzestig euro (¬ 33.666,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00} op tweeënvijftigduizend tweehonderdzesenzestig euro (E 52.266,00}.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de honderdeenentachtig (181) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer Van Doorsselaer, Giovani, vennoot sub 1: honderdnegenenzeventig (179) aandelen;

- aan mevrouw Matthys Gaëtane, vennoot sub 2: twee (2) aandelen;

Uitgiftepremie

De vergadering stelt vast:

dat de nieuwe aandelen uitgegeven werden aan een uitgifteprijs van vijfhonderderacht euro vierenzeventig cent (E 508,74) per aandeel. Zij stellen eveneens vast dat het verschil tussen gemelde uitgifteprijs en de fractiewaarde van de bestaande en de nieuw uitgegeven aandelen een bedrag beloopt van achtenvijftigduizend vierhonderdtweeënzestig euro vijftien cent (E 58.462,15) in totaal. Zij besluit het verschil tussen de totale uitgifteprijs van tweeënnegentigduizend honderdachtentwintig euro vijftien cent (E 92.128,15), en het bedrag van de kapitaalverhoging, welk verschil uiteindelijk in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

totaal een bedrag van achtenvijftigduizend vierhonderdtweeënzestig euro vijftien cent (¬ 58.462,15) bedraagt, te boeken op een onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremie", die evenals het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt.

Tweede deel kaai aalverhoging

De verschijners besluiten in hun gemelde hoedanigheid:

het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag achtenvijftigduizend vierhonderdtweeënzestig euro vijftien cent (¬ 58.462,15), om het te brengen van tweeënvijftigduizend tweehonderdzesenzestig euro (E 52.266,00), op honderdentienduizend zevenhonderdachtentwintig euro vijftien cent (E 110.728,15), door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie; dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

E.Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeënnegentigduizend honderdachtentwintig euro vijftien cent (E 92.128,15) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdentienduizend zevenhonderdachtentwintig euro vijftien cent (E 110.728,15), verdeeld over tweehonderdeenentachtig (281) aandelen, zonder nominale waarde.

F. AANPASSING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist het doel aan te passen en uit te breiden zoals letterlijk beschreven onder punt 8 van de agenda, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van tweeëntwintig maart tweeduizend en zes betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

Het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake fiscaliteit bedrijfsorganisatie, -beleid en beheer, managementtechnieken, het verstrekken van juridisch en financieel advies en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede aile verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

Aanbreng van klanten met het oog oog aankoop van vastgoed, met uitzondering van alle activiteiten van vastgoedbemiddeling.

Net is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en bm' in " eigen naam 'en voor ëigen rekening spaargelden áan. te trekken, dit alles confbrm de " geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde. De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, alsook het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen met het oog op de verwerving van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders."

G.Wijziging statuten

De vergadering beslist:

# artikel 3 der statuten volledig te vervangen door de tekst van maatschappelijk doel zoals deze letterlijk is opgenomen onder punt 8 van de agenda.

# artikel 5 der statuten wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdentienduizend zevenhonderdachtentwintig euro vijftien cent (¬ 11 0.728,15).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdeenentachtig (281) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

# De tekst van artikel 27 der statuten, met betrekking tot vereffening der vennootschap, te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

is omtrent de benoeming niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De benoeming van vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens aver de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende. opvra gingen Ja doen, hetzij .door-voorafgaandelijke.betalingen te.doen "

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

H.de vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

(.Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren en voor het

aanvullen van het register van aandelen..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tec eliik hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten Notaris

- expeditie proces-verbaal

-

coördinatie der statuten.

- Verslag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/02/2013
ÿþ Moe Mid 11 t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr - 0863.759.957 Benaming

(voluit) ; Vadofin

(verkort)

HI,II1YI IIIIIII~INVI i i

bel a+ B£ ste.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Berperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Windhaarstraat 20, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging niet-statutair zaakvoerder

De zaakvoerder heeft beslist om mevrouw Tiny De Waele te ontslaan als niet-statutair zaakvoerder met ingang 03/05/2012. Er werd eveneens besloten om als onbezoldigd, voor een onbepaalde periode, niet-' statutaire zaakvoerder aan te stellen mevrouw Gaëtane Matthys en dit vanaf 03/05/2012.

Giovani Van Doorsselaer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 01.02.2013 13025-0348-012
04/12/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 28.11.2012 12650-0167-012
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 24.02.2012 12046-0450-011
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.01.2011 11024-0094-012
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 29.01.2010 10033-0251-012
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.12.2008, NGL 30.01.2009 09028-0175-012
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.12.2007, NGL 22.01.2008 08019-0131-010
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.12.2006, NGL 31.01.2007 07038-3947-012
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.12.2005, NGL 01.02.2006 06042-2604-012

Coordonnées
VADOFIN

Adresse
WINDHAARSTRAAT 20 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande