VAMI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAMI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.685.477

Publication

27/06/2013
ÿþMod Wart111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0437685477

Benaming

(voluit) : VAMI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mercatorstraat 28 bus 4 , B 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd 31 mei 2013 blijkt dat de mandaten als bestuurder van de heer Valère Middernacht, de heer Luc Middernacht en de heer Marc Middernacht vernieuwd worden tot de algemene vergadering van 2019,

De Raad van Bestuur heeft de heer Valère Middernacht aangesteld tot gedelegeerd bestuurder.

Valère Middernacht Gedelegeerd bestuurder

1

i

II

III

1

GRIFFIE

~~ ~~RECHTBANK

~ ~,~~~~

1 a JUNI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 13.06.2013 13176-0210-014
06/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rate uu

Ondernemingsnr : 0437.685.477 Benaming

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 7 JAN. 2015

AFDELING De(MONDE



(voluit) : VAMI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 28 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Vertinden, te Sint-Niklaas, op 22 januari; 2014, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap; "VAMI" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden; genomen:

1/ De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) om het', kapitaal te brengen van negenhonderdzesenveertigduizend tweehonderdachtenzestig euro (¬ 946.268,00) op' vijfhonderdzesenveertigduizend tweehonderdachtenzestig euro (¬ 546.268,00) als volgt:

1) door enerzijds een eerste kapitaalvermindering te doen ten belope van tweehonderd drieënzestigduizend euro (¬ 263.000,00) door de zestig (60) gecreëerde aandelen van categorie A op de buitengewone algemene', vergadering van 21 december 2011 te vernietigen. Deze laatstgenoemde aandelen werden toegekend naar aanleiding van de inbreng in natura van de verlenging van achtennegentig procent (98%) van het uitgesteld tien', jaar tijdelijk vruchtgebruik van het onroerend goed gelegen te 9100 Sint-Niklaas, Stationsstraat 40. Op deze, kapitaalverhoging werd ingeschreven door de heer Luc Middernacht, voornoemd,

2) door anderzijds een tweede kapitaalvermindering van honderdzevenendertigduizend euro (¬ 137.000,00)' door terugbetaling in speciën op ieder aandeel van de aandeelhouders zowel van de overblijvende aandelen van categorie A als van de aandelen van categorie B, van een bedrag van afgerond tweehonderdzesennegentlg euro drieënvijftig cent (¬ 298,53) pro rata in verhouding tot het aandelenbezit.

De tweede kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits lnachtname van de termijnen gesteld in artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, luidens hetwelk de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van onderhavige kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee (2) maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van voormelde bekendmaking niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vcrdering afweren door de betaling van de schuldvordering tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag derhalve geen terugbetaling gebeuren zolang de schuldeisers, die binnen de voormelde termijn van twee (2) maanden hun recht hebben dcen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De kapitaalvermindering van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) zal enkel en alleen worden. aangerekend op het oorspronkelijk fiscaal gestort maatschappelijk kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalvermindering van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht naar vijfhonderdzesenveertigduizend tweehonderdachtenzestig euro (¬ 546.268,00).De raad van bestuur wordt inzonderheid gelast voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen en dit besluit te concretiseren.De raad van bestuur wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is.

2/ (Her)formulering van de modaliteiten betreffende de ontbinding en vereffening.

3/ Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten hiervoor  Hernummering van de laatste twee:

artikelen. De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor. '

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdzesenveertigduizend tweehonderdachtenzestig euro (¬ 546.268,00), vertegenwoordigd door vierhonderdtweeënzestig (462)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd door één/ vierhonderdtweeënzestigste (1/462ste) deel van het maatschappelijk kapitaal."

Vervolgens besluit de vergadering een alinea d) aan artikel 6 van de statuten toe te voegen, te weten:

"d) bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor Notaris Philippe Verlinden te Sint-Niklaas op 22 februari 2015, werd het maatschappelijk kapitaal verminderd met vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), teneinde het kapitaal te brengen van negenhonderdzesenveertigduizend tweehonderdachtenzestig euro (¬ 946,268,00) naar vijfhonderdzesenveertigduizend tweehonderdachtenzestig euro (¬ 546.268,00) als volgt:

- enerzijds een eerste kapitaalvermindering te doen ten belope van tweehonderd drieënzestigduizend euro (¬ 263.000,00) door de zestig (60) gecreëerde aandelen van categorie A op de buitengewone algemene vergadering van 21 december 2011 te vernietigen. Deze laatstgenoemde aandelen werden toegekend naar aanleiding van de inbreng in natura van de verlenging van achtennegentig procent (98%) van het uitgesteld tien jaar tijdelijk vruchtgebruik van het onroerend goed gelegen te 9100 Sint-Niklaas, Stationsstraat 40. Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door de heer Luc Middernacht, voornoemd.

- anderzijds een tweede kapitaalvermindering van honderdzevenendertigduizend euro (¬ 137.000,00) door terugbetaling in speciën op ieder aandeel van de aandeelhouders, zowel van de overblijvende aandelen van categorie A als van de aandelen van categorie B, van een bedrag van afgerond tweehonderdzesennegentig euro drieënvijftig cent (¬ 296,53) pro rata in verhouding tot het aandelenbezit.

De tweede kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) zal enkel en alleen worden aangerekend op het oorspronkelijk fiscaal gestort maatschappelijk kapitaal."

Vervolgens besluit de vergadering de zevende zin van artikel 7 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De A-aandelen zijn de tweehonderdeenendertig (231) aandelen die toebehoren aan Luc Middernacht". Vervolgens besluit de algemene vergadering de artikelen 26 en 27 van de statuten te schrappen en te vervangen door een nieuw artikel 26, luidende als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd, De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden, waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen;

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan, komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen, doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

Tot slot besluit de vergadering de nummering van de artikelen achtentwintig en negenentwintig te vervangen door respectievelijk nummer zevenentwintig en achtentwintig

4/ Herbenoeming van de bestuurders.

De vergadering besluit over te gaan tot de benoeming tot bestuurders van de vennootschap, voor een termijn ingaand op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend éénentwintig, van:

- de heer Luc Middernacht, voornoemd;

- de heer Marc Middernacht, voornoemd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 01.06.2012 12140-0202-014
06/02/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIIIIIA IIIYIIIIIII IV

*12031615"

i

be

E SI

GRIFFIE RECHTBNK

VAN KOOPHANDEL

21i JAN 2012

DENDEReibNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0437,685.477

Beetamsrig

(voluit) : VAMI

(verkort) :

Rechtsvorm . Naamloze Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 28 bus 1

(volledig adres)

Onda &a-h akte : KAPITAALVERHOGING - OMZETTING AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester PHILIPPE VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Philippe Verlinden & Sven Heyvaert', geassocieerde notarissen, waarvan de zetel' gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Casinostraat 10, op negenentwintig december tweeduizend en elf, "Geregistreerd 2012/276/0115/N zeven rol zonder verwijzing te Sint-Niklaas de 5 januari 2012, boek 582 blad 02 vak 02. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De ontvanger (getekend) V. Vertongen.", dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NAMI" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Kapitaalverhoging:

a) Verslagen

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van de volgende verslagen:

-Verslag van de raad van bestuur van éénentwintig december tweeduizend en elf;

-Controleverslag van de bedrijfsrevisor , het Bedrijfsrevisorenkantoor A&F Bedrijfsrevisoren, te Sint-Niklaas, met als mandaatdrager Geert Van Hemelryck, Bedrijfsrevisor, de dato 26 december 2011.

De conclusies van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het lnstittuut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

-De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de Naamloze Vennootschap "VAMI" voor een bedrag van tweehonderddrieënzestigduizend euro (¬ 263.000,00) en dit middels een inbreng in natura van de verlenging van achtennegentig (98 %) procent van het tijdelijk vruchtgebruik van het onroerend goed gelegen te 9100 Sint-Niklaas, Stationsstraat 40, eigendom van de heer Luc Middernacht;

-Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura;

-De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van tweehonderddrieënzestigduizend euro (¬ 263.000,00) zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-De vergoeding voor deze inbreng in natura gebeurt door de toekenning van zestig (60) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en gelijk aan de bestaande aandelen en gerechtigd tot deelneming in de winst van het lopende boekjaar prorata temporis en liberationis, aan de heer Luc Middernacht.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 26 december 2011"

De verslagen zullen samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde

b) Kapitaalverhoging:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist het maatschappelijk kaptaal met tweehonderd drieënzestig duizend euro (¬ 263.000,00), om het te brengen van zeshonderd drieëntachtig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 683.268,00) op negenhonderd zesenveertig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 946.268,00) door uitgifte van zestig (60) nieuwe aandelen, met die zullen genieten van dezelfde rechten als de bestaande aandelen, na de afsluiting van deze algemene vergadering.

Op de kapitaalverhoging zal worden ingeschreven door inbreng in natura van het achtennegentig procent (98%) uitgesteld tien jaar tijdelijk vruchtgebruik van het onroerend goed gelegen te 9100 Sint-Niklaas, Stationsstraat 40.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

c) Inschrijving op de kapitaalverhoging

Is hier tussengekomen:

De heer MIDDERNACHT Luc, Cyriel, geboren te Sint-Amandsberg op twintig mei negentienhonderd

vijfenzestig (identiteitskaart nummer 590-7548979-77  nationaal nummer 65.05.20-085.36) echtgenoot van "

mevrouw VAN POUCKE Margareta, Martha, Cyriel, geboren te Sint-Niklaas op zeven september

negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 26 bus 1.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Notaris

Johan Verstraete, verbleven hebbende te Sinaai, op tien maart negentienhonderd vijfennegentig

Hierna ook y.,.,,-..,,md "de tussenkomende partij".

Die verklaart in te schrijven op de zestig (60) nieuwe aandelen uigegeven naar aanleiding van voormelde kapitaalsverhoging..

Op deze zestig (60) nieuw uitgegeven aandelen wordt door de tussenkomende partij ingeschreven door inbreng in natura van het hierna beschreven zakelijk recht

Beschrijving van de inbreng

Stad SINT-NIKLAAS (derde afdeling)

Achtennegentig procent (98%) uitgesteld tien jaar tijdelijk vruchtgebruik, ingaande onmiddellijk na het' verstrijken van het zakelijk recht van vruchtgebruik ten voordele van de vennootschap gevestigd blijkens de hierna vermelde akte van Notaris Philippe Veelinden, te Sint-Niklaas op vijftien februari tweeduizend en een, voor een termijn van twintig jaar, van:

Een handelspand op en met grond en verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen Stationsstraat 40, volgens titel en thans ten kadaster bekend volgens titel sectie E, nummer 374/A/2, met een oppervlakte van twee are dertig centiare (2a 30ca).

Kadastraal inkomen: drieduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 3.750,00)

d) vaststelling dat de kapitaalverhoging werd uitgevoerd en wijziging van artikels 5 en 6 van de statuten.

2. Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

a) vaststelling van termijn binnen dewelke de aandelen dienen omgezet te worden

b) vaststelling van de modaliteiten van omzetting

c) in het kader van de beslissingen met betrekking tot de omzetting van de aandelen, wijziging en aanpassing van artikel 7 van de statuten.

3. Wijziging van de statuten

a) Creatie van twee soorten aandelen, meer bepaald aandelen en aandelen B en toekenning van een

, preferentieel dividend aan aandelen B

" b) Voorzien dat de bestuurder een rechtspersoon kan zijn die vertegenwoordigd dient te zijn door een vaste vertegenwoordiger, en voorzien dat het bestuursorgaan de vaste vertegenwoordiger kan aanstellen; aanpassing van artikel 10 van de statuten.

c) Voorzien van een procedure van schriftelijke besluitvorming door de raad van bestuur en wijziging van artikel 11 van de statuten.

d) Voorzien dat beslissingen met betrekking tot vestigingen en verwervingen en vervreemdingen van zakelijke rechten het unaniem akkoord behoeven van alle aandeelhouders en aanpassing van artikel 12 van de statuten

e) Mogelijkheid van schriftelijke besluitvorming voorzien en aanpassing van de artikel 16 tatuten.

f) Wijziging van artikel 26 van de statuten, betreffende de benoeming van vereffena

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

tegelijk hiermee neergelegd uitgifte, uittreksel van akte, gecoordineerde statuten, en bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veeco : Naam en handtekening

30/11/2011
ÿþ »kid z.a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE ~iétrlTSAl

VAN }<OOPHAMIDF.L

1 8. 11

~~. .. .

: a!°'°'5-:

11180236"

Ondernemingsnr : 0437.685.477 Benaming

(voluit) : VAMI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 28 bus 1

°Maman> aide : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester PHILIPPE VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Philippe Vertinden & Sven Heyvaert", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Casinostraat 10 op 28 oktober 2011, "Geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas de 3 november 2011, twee blad geen verzending, boek 580 blad 24 vak 09. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De e.a. inspecteur (getekend) V. Vertongen.", dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VAMI" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1.Kapitaalvermindering met vierhonderd tweeënzestig duizend euro (¬ 462.000,00), teneinde het kapitaal te brengen van één miljoen honderd vijfenveertig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 1.145.268,00) op zeshonderd drieëntachtig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 683.268,00), aan te rekenen op het fiscaal volgestort kapitaal, zonder vernietiging van aandelen; aanpassing van artikel 5 van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 27.05.2011 11129-0442-014
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.05.2010 10139-0300-014
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 23.09.2009 09774-0213-014
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 23.09.2009 09774-0211-013
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 23.09.2009 09774-0209-013
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 23.09.2009 09774-0208-013
02/07/2015
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Mercatorstraat 28 bus 1 j400 Sii_X- t" i l4-Lr L

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd 24 maart 2015 blijkt dat de heer Luc Middernacht, wonende te B 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 26 bus 1, met eenparigheid van stemmen benoemd wordt tot bijkomend gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

iu

t !hI I I iuun~ioa ai1~uu1a~

*iso9

Mx! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondarnemingsnr : 0437685477

Benaming

(volrit) : VAM1

(verkort)

GRIFFII= ttrt..rt KOC?PNANC?el GFNT

2 3 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2005 : SN047174
12/07/2004 : SN047174
12/09/2003 : SN047174
16/08/2002 : SN047174
13/07/2000 : SN047174
25/02/1999 : SN047174
12/12/1996 : SN47174
09/07/1994 : SN47174
31/12/1993 : SN47174
06/07/1989 : SN47174

Coordonnées
VAMI

Adresse
MERCATORSTRAAT 28, BUS 1 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande