VAN ASSCHE RECYCLING & TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN ASSCHE RECYCLING & TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.300.841

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 31.10.2013 13645-0133-012
26/05/2011
ÿþ lood 2.0



SL=ui,~C In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : VAN ASSCHE RECYCLING & TRADING

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9200 Dendermonde, Vosmeer 20

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester ASTRID DE WULF, Notaris met standplaats Dendermonde, de negende mei tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 12 mei 2011. Reg. 5 boek 117 blad 71 vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (E 25,00). Getekend io E.A. Inspecteur M. KINDERMANS - L. VERBEKE", blijkt dat: 1. De heer Van Assche Serge, Julien, geboren te Zele op één november negentienhonderd achtenzestig, wonende te 9240 Zele, Meerskant 57 (rijksregisternummer 68.11.01 105-12) en zijn echtgenote

2.Mevrouw Van Handenhove Wendy, Mariette, Leopold, geboren te Dendermonde op zesentwintig juni negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 9240 Zele, Meerskant 57 (rijksregisternummer 75.06.26 328-24), gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij ontstentenis van huwelijkscontract;

3.De Naamloze Vennootschap "DEKRI", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 20, opgericht bij akte verfeden voor notaris Van Noten Yves te Willebroek op negentien april tweeduizend en één, bekend gemaakt in de bijlagen lot het Belgisch Staatsblad van elf mei daarna, onder nummer 20010511186, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd, met als ondernemingsnummer 0474.707.508, alhier overeenkomstig artikel 17 van de statuten vertegenwoordigd door twee bestuurders, zijnde: a.De heer Van Assche Serge, voornoemd

b.Mevrouw Van Handenhove Wendy, voornoemd.

Beiden hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van vijf juli tweeduizend en vijf, bekend gemaakt in de bijlagen tol het Belgisch Staatsblad van acht september tweeduizend en vijf, onder nummer 20050908/126805.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "VAN ASSCHE RECYCLING & TRADING". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Vosmeer 20.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden III 11IBIIIII1111IMWIVIVV

aan het *11079655*

Belgisch Staatsblad







GRIFFIE RECI1T" ANK VAN KOOPHANDEL

ni

1 F. 05. 2011

DENGr`iffieVIONDE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

ledere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

-recuperatie van edele metalen, papier, karton, hou, plastiek, textiel, scheikundige stoffen, glas, restafval, industrieel en fotografisch afval in de breedste zin van het woord en dergelijke meer;

-recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het mechanisch verbrijzelen en vervolgens scrteren en scheiden van metaalafval, zoals gebruikte auto's, wasmachines, fietsen, enz...

-recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het mechanisch kleiner maken van grote stukken metaal;

-recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het samenpersen van schroot en gebruikte voertuigen;

-recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het demonteren van gebruikte goederen teneinde herbruikbare onderdelen terug te winnen;

-recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het demonteren van gebruikte goederen teneinde het schadelijk afval eruit te verwijderen;

-handelen en bemiddelen van bedrijfsafval, industrieel afval en fotografisch afval in de breedste zin van het woord met het oog op recyclage en verwerking.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

De vennootschap kan tevens alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerders- en/of bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, juridische en administratieve bijstand, management en andere diensten aan andere vennootschapen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap kan alle handelingen stellen en alle commerciële, industriële en financiële activiteiten uitoefenen welke kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

kunnen bevorderen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap zal ondermeer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende en onroerende goederen. Zij kan tevens zakelijke rechten verwerven en/of verlenen op onroerende en roerende goederen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten. Het kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00), en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt: Zijn alhier tussengekomen:

-De heer Van Assche Serge, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van honderd euro (¬ 100,00) door inbreng in specien, welk bedrag hij op heden volledig volstort en waarvoor hem één aandeel (1) zonder nominale waarde wordt toegekend.

-Mevrouw Van Handenhove Wendy, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van honderd euro (¬ 100,00) door inbreng in specien, welk bedrag zij op heden volledig volstort en waarvoor haar één aandeel (1) zonder nominale waarde wordt toegekend.

-De Naamloze Vennootschap "DEKRI, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenentwintigduizend achthonderd euro (¬ 29.800,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden volledig volstort en waarvoor haar tweehonderd achtennegentig aandelen (298) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Partes Fortis Bank met kantoor te Berlare, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op vijf mei laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende venno-ten is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere ven-noot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand september om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoon-blijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgeno-'men worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één 1 tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen die vanaf één april tweeduizend en elf in haar naam en voor haar rekening overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aangegaan vbór haar oprichting door de oprichters voor haar rekening neemt, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand september in het jaar

tweeduizend en dertien.

Benoeming zaakvoerder

De oprichters benoemen als gewone zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur de Naamloze

Vennootschap "DEKRI", voornoemd, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 20, alhier

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Assche Serge, voornoemd.

Voornoemde verklarend haar mandaat als gewoon zaakvoerder te aanvaarden.

Volmacht ondernemingsloket, BTW en sociaal verzekeringsfonds.

De zaakvoerder verleent volmacht aan de heer Davy Robberecht, wonende te 9240 Zele, Schoolstraat 31, met

recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of

verklaringen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten

hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit

voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Benoeming vaste vertegenwoordiger

De zaakvoerder verklaart aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval de

vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaarmandaat opneemt in een andere vennootschap: de

heer Van Assche Serge, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie akte

- Bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN ASSCHE RECYCLING & TRADING

Adresse
VOSMEER 20 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande