VAN BEL & PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN BEL & PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.710.669

Publication

06/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Ondernemingsnr : 0453.710.669

Benaming (voie) : Van Bel & Partners

(vestton) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kastanjelaan 3 - 9250 Waasmunster

(votledig adres)

Onderwern(en) akte : (Her)benoeming en ontslag bestuurders

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18109/2014

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het mandaat van mevr. Jacqueline Van Bel als bestuurder en gedelegeerd bestuurder te vernieuwen voor een periode van zes jaar, ingaand op 2210912014.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het mandaat van volgende bestuurders

niet te vernieuwen :

- Dhr. Hans Van Bel, Jan Verbertlei 61 2650 Edegem

- Mevr. Tapja Van Bel, Kleemstraat 29 9250 Waasmunster

De vergadering noteert het ontslag van deze bestuurders per 22/09/2014 wegens einde mandaat.

De vergadering beslist als nieuwe bestuurders en gedelegeerd bestuurders te benoemen: - VAN BEL MANAGEMENT BVBA, Jan Verbertlei 61 2650 Edegem, ond nr 889.619.266, Haar mandaat gaat in op 22/09/2014 voor een periode van zes jaar. Voor deze vennootschap zal de heer Hans Van Bel, Jan Verbertlei 61 2650 Edegem optreden ais vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

- LYST BVBA, Kleemstraat 29 9250 Waasmunster, ond nr 0835.942.634. Haar mandaat gaat in op 22/09/2014 voor een periode van zes jaar. Voor deze vennootschap zal Mevr. Tanja Van Bel, Kleemstraat 29 9250 Waasmunster optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van de zopas benoemde nieuwe bestuurders is bezoldigd. De bezoldiging zal jaarlijks door de algemene vergadering worden vastgesteld, Dit besluit wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Van Bel Management bvba, vast vert door Hans Van Bel

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Kecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Efjf r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

FIE RECHTBANK VAN

2 5 SEP, 201ir

AFDELING DENDERMONDE

i

" 19181318*

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.08.2012 12529-0460-012
26/10/2011
ÿþ"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a

HlllUll iA iui u iiiiflIii ll

Vc behc

aar

Belç Staal

GR,FrIC l~rC; ;T AN Z VAN KOOPHANDEL

1 4. 10. 2011

DENDER MONDE

G te

Ondernemingsnr : 0453.710.669

Benaming

(voluit) : VAN BEL & PARTNERS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9250 blaasmunster, Kastanjelaan 3

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Annelies Podevyn, geassocieerd notaris te Aartselaar, op 23 september 2011, dragende de registratiemelding: "Geregistreerd drie blad twee verzending te Kontich, de 28 september 2011. Boekdeel 540 blad 47 vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (25 Eur). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. Eeckeleers", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN BEL & PARTNERS", met zetel te 9250 Waasmunster, Kastanjelaan 3, B.T.W BE 453.710.669 RPR Dendermonde, beslist heeft hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist tot omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen.

2. a) De vergadering beslist tot aanpassing van artikel zes van de statuten aan de voormelde wijziging, waardoor artikel zes voortaan luidt als volgt:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Met gedematerialiseerd aandeel worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelting.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar;

- hetzij afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

- hetzij afzonderlijk geboekt op rekening met vermelding van hun respectievelijke rechten." b) De vergadering beslist tot aanvulling van artikel achtentwintig van de statuten, als volgt::

" toelatingsformaliteiten

De raad van bestuur kan eisen dat de eigenaars van aandelen op naam ingeschreven zijn in het register van de aandelen op naam, 15 dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk (brief of volmacht) inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De raad van bestuur kan eveneens eisen dat de eigenaars van gedemateriatiseerde aandelen, 15 dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief een door de erkende rekeninghouder of door de vereffingsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem en mits vervulling van de vereisten hierboven bepaald."

3. De vergadering beslist het boekjaar voortaan begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de vergadering dat het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op dertig september tweeduizend en elf, afgesloten zal worden op éénendertig december tweeduizend en elf.

4. De vergadering beslist vervolgens de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te

houden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

5. Artikelen drieëndertig en zesentwintig van de statuten worden aangepast aan deze beslissing en luidt

voortaan als volgt:

a) Artikel zesentwintig wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"§ 1: Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om

twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag

plaats. "

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

b) De eerste alinea van artikel drieëndertig wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar."

6. De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van van 9140 Temse, Laagstraat 25 naar 9250 Waasmunster, Kastanjelaan 3.

7. De vergadering beslist tot aanpassing van artikel drie van de statuten aan de voormelde wijziging, zodat dit thans luidt als volgt:

" De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9250 Waasmunster, Kastanjelaan 3. Hij kan door een beslissing van de raad van bestuur naar elke andere plaats in het Vlaamse of Brusselse Gewest worden verplaatst, mits bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij beslissing van de raad van bestuur, dochtervennootschappen oprichten alsook administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

8. Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering aan Outcome BVBA met zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Kamelialaan 10, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de R.S.Z.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS

Annelies Podevyn



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  volmachten  coördinatie.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 03.02.2011, NGL 29.04.2011 11091-0331-012
23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.02.2010, NGL 18.04.2010 10093-0306-013
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 05.02.2009, NGL 31.03.2009 09099-0076-013
03/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 22.02.2007, NGL 30.03.2007 07101-2144-012
10/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 03.02.2005, NGL 02.05.2005 05140-3039-012
05/11/2004 : AN306393
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 27.07.2015 15341-0546-013
10/05/2004 : AN306393
21/02/2003 : AN306393
20/01/2003 : AN306393
22/11/2002 : AN306393
10/10/2002 : AN306393
03/10/2000 : AN306393
01/06/2000 : AN306393
21/06/1996 : AN306393
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 23.07.2016 16348-0520-013

Coordonnées
VAN BEL & PARTNERS

Adresse
KASTANJELAAN 3 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande