VAN BOGAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN BOGAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.676.624

Publication

06/02/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Voor" behoud

aan he

Belgisc Staatsbl

11111111111Milo[11*1 111111

Ondernemingsnr ; BE0873.676.624

Benaming (voluit) :VAN BOGAERT

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

20 JAN 2014

Ét-46à114{tot" inE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hoogkamerstraat 302

9140 Temse

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging na dividenduitkering - benoeming opvolgend zaakvoerder - wijziging van de statuten

Uit de notulen verleden voor meester Katrien MAES, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke, vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE'j HERDT & MAES", geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 30 december 2013, geregistreerd drie bladen, één verzending, te Kontich op 6 januari 2014, boek 545, blad 80, vak 15. Ontvangen: E 50,00. De ea. Inspecteur, getekend, L Eeckeleers, blijkt dat de buitengewone' algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN,_ BOGAERT" met zetel te Hoogkamerstraat 302, 9140 Temse, ingeschreven in hef,' rechtspersonenregister te Dendermone onder ondememingsnummer BE0873.676.624, gehoudenl werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

I - kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 17 december 2013 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikeli 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992. Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de:: notaris.

Il - kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenhonderdduizend euro (E 900.000,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) tot: negenhonderdtwintigduizend euro (E 920.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de vergadering de dato 17 december 2013 en dat deze niet zal gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe! kapitaalaandelen;

î:III - inschrijving op de kapitaalverhoging

1.Ventolgens hebben de comparanten met name:

1) de heer VAN BOGAERT Jan Gunter Marcel,. geboren te Temse op 19 november 1963,.! echtgenoot van mevrouw Van Royen Kristien, wonende te 9140 Temse, Heistraat 14;

2) mevrouw VAN ROYEN Kristien, geboren te Temse op 26 november 1969, echtgenote van de heer Van Bogaert Jan, voornoemd, wonende te 9140 Temse, Heistraat 14;

3) de heer VAN BOGAERT Olivier, geboren te Sint-Niklaas Op 29 november 1990, wonende te

9140 Temse, Heistraat 14;

*: verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap

i "VAN BOGAERT". Zij verklaren, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992,1

in te schrijven op deze kapitaalverhoging met gelden verkregen uit de voormelde dividenduitkering, als!

volgt

- de comparant sub 1) betaalt achthonderdzesennegentigduizend vierhonderd euro (E 896.400,00);

- de comparant sub 2) betaalt duizend achthonderd euro (E 1.800,00);

-de comparant sub 3) betaalt duizend achthonderd euro (¬ 1.800,00);

PiWgN,:,rlegqn4PROPri#1.A.lielicl..Mo_t§.-9.99,qP9,99) . otc1.9t.g.ta_14.e.ye çlf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

De inbreng in geld werd, overeenkomstig het wetboek van. vennootschappen ge-Stbri-OP--een --- -bijzondere rekening met nummer BE73 7470 4292 5860 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze financiële instelling op 23 december 2013 dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

De instrumenterende notaris bevestigt deze deponering, zoals blijkt uit het bankattest dat aan haar werd overhandigd.

3. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

4. De vergadering verklaart door ondergetekende notaris te zijn gewezen op de integrale regelgeving van artikel 537 WIB 1992 en hieromtrent voldoende toelichting te hebben bekomen.

IV  vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhonderdtwintigduizend euro (¬ 920.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

V  wilziging van artikel 5 van de statuten

OM de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op negenhonderdtwintigduizend euro (¬ ' , 920.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder aanduiding van nominale , waarde per aandeel."

VI Machtiqing aan de zaakvoerder

, De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder van de vennootschap om de ivoorgaande beslissingen uit te voeren.

Vil  benoeming opvolgend zaakvoerder wiiziginq van artikel 13 van de statuten

De vergadering beslist om mevrouw Van Royen Kristlen, voornoemd, te benoemen als opvolgend zaakvoerder in geval van overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement, staat van kennelijk onvermogen of afwezigheid van de statutaire zaakvoerder.

De vergadering beslist derhalve om de tekst van artikel 13 van de statuten aan te passen als volgt: 'Artikel 13  BESTUUR

Oe vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dan moet deze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht.

Tot zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap: de Heer Jan-Gunter-Marcel VAN BOGAERT, vleesbewerker, wonende te 9140 Temse, Heistraat 14. Zijn mandaat kan slechts om ernstige redenen worden herroepen.

Ifl geval van overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement, staat van kennelijk onvermogen of afwezigheid van voormelde statutaire zaakvoerder, wordt deze van rechtswege opgevolgd door mevrouw VAN ROYEN Kristien, voornoemd, wonende te 9140 Temse, Heistraat 14. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.'

VIII wijziging van artikel 17 van de statuten

De vergadering beslist om aan de tekst van artikel 17 de volgende zin toe te voegen:

Ingeval de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, neemt de vruchtgebruiker deel aan de; algemene vergadering en oefent hij derhalve het stemrecht uiL Bovendien komen alle rechten verbonden aan deze effecten toe aan de vruchtgebruiker ingeval van splitsing van de eigendom ervan ln blote eigendom en vruchtgebruik.'

 wijziging van artikel 20 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving

De vergadering beslist om artikel 20 van de statuten in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving en de tekst van dit artikel aan te passen als volgt:

'Artikel 20

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen. De benoeming van de vereffenaars meet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Op de laatste blz. van 1-nik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Oelglsch

Staatsblad

mod 11.1

" Indien er geen vereffenaars benoemd worden, worden de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.'

X- Volmacht

'Ion Ernst & Young Fidiciare, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30 wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde 1) via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van aile mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, 2) voor het aanbrengen van eventuele latere wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap bij gezegde instanties, alsmede 3) voor het vervullen van aile : formaliteiten bij de BTW-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Katrien MAES, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte;

- gecoördineerde staututen

--- ----- 1+ - a- J y y . -I. -N. " '" '9, I -T

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,aan het L'Selglsch Staatsblad

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 22.05.2013 13129-0033-013
29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 23.05.2012 12124-0347-012
25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 18.05.2011 11117-0295-013
25/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 19.05.2010 10122-0306-015
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 19.05.2009 09154-0133-015
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 05.06.2008 08197-0112-014
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 22.05.2007 07153-0179-015

Coordonnées
VAN BOGAERT

Adresse
HOOGKAMERSTRAAT 302 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande