VAN CAUTEREN LUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN CAUTEREN LUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.440.848

Publication

28/12/2012
ÿþLuik Ei'

Mod Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan 1 Belgi; Staats

Ondernemingsar : 0809.440.848

Benaming

(voluit) : VAN CAUTEREN LUC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Rozenstraat 170 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING- INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223, op 13 december 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN CAUTEREN LUC", met zetel te 9160 Lokeren, Rozenstraat 170 bus A is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist, gezien het feit dat de vennootschap zijn activiteiten volledig wenst stop te zetten, over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap met toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en spreekt haar definitieve ontbinding uit te rekenen vanaf heden.

De vergadering heeft thans vastgesteld dat alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. De vergadering heeft tevens vastgesteld dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel in het privé-vermogen van de vennoten overgaan.

De zaakvoerder en de vennoten hebben verklaard dat er op heden geen schulden meer zijn.

In het hierna vermeld verslag van de bedrijfsrevisor is eveneens melding gemaakt van het feit dat in de balans per 30 november 2012 geen passiva tegenover derden aanwezig is.

Voor zoveel als nodig acteert ondergetekende Notaris dat de accountant en de bedrijfsrevisor schriftelijk het bewijs overgemaakt hebben dat zij hun ereloon en kosten hebben ontvangen voor het verlijden dezer.

Ondergetekende Notaris bevestigt alhier dat zijn kosten ook zijn vereffend.

De vergadering heeft vastgesteld dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en heeft bijgevolg beslist de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg wordt geen vereffenaar benoemd.

Gelet op voorgaande vaststellingen en op het feit dat alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen hebben besloten, beantwoordt de voorgestelde ontbinding aan de voorwaarden bepaald in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf, in verhouding tot hun aandelenbezit in de vennootschap en bijgevolg elk voor de helft (lf2de)s Teneinde deze verrichting te kunnen voltooien en de gelden over te schrijven op de respectievelijke privé bankrekeningen van de vennoten, heeft de vergadering volmacht gegeven aan Mevrouw Rousseau Rita, voornoemd.

Indien er na het verlijden van de akte toch nog een schuld van de vennootschap zou ontstaan, heeft de zaakvoerder en de vennoten verklaard zich uitdrukkelijk, persoonlijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van de vereffening geen enkel nadeel kan opleveren voor de eventuele derden-schuldeisers of de fiscus, daar alle rechten en plichten zijn overgegaan op de vennoten.

Bijgevolg heeft de vergadering de vereffening gesloten verklaard, en hebben zij vastgesteld dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN CAUTEREN LUC", definitief heeft opgehouden te bestaan.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerder van 27 november 2012 hier aangehecht, dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap over te gaan.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag voor het verlijden dezer en keurt thans dit vers».999ed"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, alhier aangehecht, afgesloten op 30' november 2012 die gevoegd is bij het verslag van de zaakvoerder en keurt deze staat eveneens goed,

Door de zaakvoerder werd, de Heer De Neef Willy, bedrijfsrevisor, die de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Neef & Partners, bedrijfsrevlsoren", kantoorhoudend te 9100 Sint-Niklaas, August De Boeckstraat 1 bus 5 vertegenwoordigt, aangewezen als bedrijfsrevisor teneinde verslag uitte brengen over de voormelde staat van activa en passiva.

De conclusie van dit verslag wordt alhier letterlijk overgenomen als volgt:

"8, BESLUIT

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren", August De Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd, door de Heer De Neef Willy, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art,181,§1 w;Ven;, verklaart dat:

-in het kader van de procedure tot ontbinding en vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN CAUTEREN LUC", een staat van activa en passiva per 30 november 2012 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap:

* een balanstotaal heeft van vijf en twintigduizend honderd zes en dertig euro drie cent (25.136,03 ¬ )

* een netto-actief vermeldt van vijf en twintigduizend honderd zes en dertig euro drie cent (25.136,03 E)

- uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van passief en actief  behoudens de kosten met betrekking tot de ontbinding-volledig, getrouw en juist weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

- er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden Sint-Niklaas, 6 december 2012

W. De Neef

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLUIT:

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerder, voornoemde Meer Van Cauteren Luc,Achiel Marie, technieker, geboren te Sint-Niklaas op 7 juni 1970, nationaal nummer 70.06.07 149 86 en wonende te 9160 Lokeren, Rozenstraat 170/A en verleent hem hierbij kwijting en volledige ontlasting voor de door hem uitgeoefende opdracht.

VIERDE BESLUIT:

De algemene vergadering spreekt ineens de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN CAUTEREN LUC", met zetel te 9160 Lokeren, Rozenstraat 170 bus A definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist tenslotte dat alle documenten en stukken van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op volgend adres:

TE 9160 Lokeren, Rozenstraat 170 bus A.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Voor ontledend uittreksel.

Samen hierbij neergelegd : afschrift van de vergadering de dato 13 december 2012, verstag van de zaakvoerder met staat van actief en passief afgesloten op 30 november 2012 en verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 18.07.2012 12311-0189-011
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 05.07.2011 11260-0134-011
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 30.06.2010 10257-0138-011

Coordonnées
VAN CAUTEREN LUC

Adresse
ROZENSTRAAT 170A 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande