VAN CLEEMPUTTE GEBROEDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN CLEEMPUTTE GEBROEDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.612.769

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 17.02.2014 14038-0524-013
13/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300337*

Neergelegd

11-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842612769

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): VAN CLEEMPUTTE GEBROEDERS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9620 Zottegem, Pelgrimsweg 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Veronique Laloo te Sint-Lievens-Esse (gemeente Herzele), op negen januari tweeduizend en twaalf, ter registratie, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met de naam "VAN CLEEMPUTTE GEBROEDERS" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CLEEMPUTTE GEBROEDERS".

2. Zetel: 9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove), Pelgrimsweg 1.

3. Duur: Opgericht voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

1) De Heer VAN CLEEMPUTTE Hans Marcel Angele, geboren te Zottegem op 21 maart 1970, in huwelijk met mevrouw Isabelle Marie Denise De Couvreur, wonende te 9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove), Brakelstraat 69.

2) De Heer VAN CLEEMPUTTE Andy Laurent Armand, geboren te Zottegem op 28 mei 1974, echtgescheiden, wonende te 9660 Brakel, Kasteeldreef 18.

5. Kapitaal  aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend

zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in 6.200 aandelen zonder nominale waarde, maar met een

fractiewaarde van één/zesduizend tweehonderdste van het kapitaal.

Deze aandelen zijn ten belope van 1/3de volgestort.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van

vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere

bankrekening bij de naamloze vennootschap KBC te Brakel, met nummer BE91

7310 2216 4976, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid in oprichting.

Als vergoeding van hun inbreng wordt aan de inbrengers het volgend aantal

aandelen toegekend:

- De heer Hans Van Cleemputte, voornoemd : 3.100

- De heer Andy Van Cleemputte, voornoemd : 3.100

Totaal : 6.200 aandelen

Deze aandelen zijn ten belope van 1/3de volgestort.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van negen januari tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Aanstelling zaakvoerder: 1/ aantal zaakvoerders: twee; 2/ zaakvoerders: als eerste niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd: de heren Hans en Andy Van Cleemputte, voornoemd, die verklaarden hun opdracht te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering toch zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, ofwel via voordelen in natura.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden:

De groot- en kleinhandel in, evenals in- en uitvoer, het leveren en plaatsen van betonafsluitingen, palen, gekleurde beton, poorten en panelen.

Het leveren en plaatsen van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzomeer, in hout, kunststof of metaal.

Het vervaardigen van constructiewerken of gebinten voor de bouw in hout, kunststof, metaal of beton.

Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen en van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzomeer.

Het uitvoeren van metselwerk, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, evenals het ruimen, graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen.

Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, enzomeer.

Het uitvoeren van voegwerken, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden en het ruimen van bouwterreinen. Het reinigen van gevels door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzomeer.

Het bouwen van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

Het monteren van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzomeer.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzomeer in hout of kunststof.

Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen, voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen en kantoorgebouwen. Het uitbaten van bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen. Het aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen. Het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

herstellen en/of vernieuwen van groene ruimten, zowel voor privé- als openbare besturen of instellingen.

Het uitvoeren van alle elektriciteitswerken voor private, industriële en openbare doeleinden, elektrische verwarmingen, kopen en verkopen van aanverwante materialen, het plaatsen en verkopen ervan.

Het geven van opleidingen en cursussen en het organiseren van studiedagen, congressen en colloquia inzake bouw gerelateerde onderwerpen.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzomeer.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard evenals het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven.

De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, van alle onroerende en roerende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar.

Het beheer van onroerend vermogen, ze mag in dit verband, alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om twintig uur en voor de eerste maal in 2013. Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 16.02.2015 15043-0109-014

Coordonnées
VAN CLEEMPUTTE GEBROEDERS

Adresse
PELGRIMSWEG 1 9620 ST-MARIA-OUD(ZOTTEG)

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande