VAN DAELE AUTOSERVICE

NV


Dénomination : VAN DAELE AUTOSERVICE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 451.159.272

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 20.02.2014, NGL 31.03.2014 14082-0165-009
14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 07.02.2013, NGL 08.02.2013 13032-0152-009
22/11/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





~~NWVI~~IIIYVIIIII~ NEERGELEGD

*12188759* 12 NOV. 2012

RECHTB.,INK VAN

ICOOPHARDEe TE GENT f







Ondernemingsnr : 0451159272

Benaming

(voluit) : VAN DAELE AUTOSERVICE

(verkort) : V.D.A.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leest 85, 9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN DAELE AUTOSERV10E", in afkorting "V.D.A." met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Leest 85, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ais ondernemingsnummer 0821.838.834, op 12 oktober 2012, geregistreerd vier bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 660 blad 65 vak 16 op 22 ooktober 2012, ontvangen: vijfentwintig euro. (getekend) De eerstaanwezend inspecteur a.i., T. Gaillez, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

GOEDKEURING STUKKEN EN VERSLAGEN

a) de vergadering heeft de voorzitter ontslagen van het voorlezen van de stukken en verslagen vermeld in de agenda en voorgeschreven door artikel 181,1 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

-het omstandig, schriftelijk verslag opgesteld door de raad van bestuur en gedateerd op tien oktober tweeduizend en twaalf,

-de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en twaalf.

-verslag over voormelde staat van activa en passiva opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin" vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor en gedateerd op elf oktober tweeduizend en twaalf.

b) bij toepassing van artikel 181, 4 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vergadering vastgesteld dat het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor letterlijk luidt als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de NV VAN DAELE AUTOSERVICE heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 31 juli 2012 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 143.198,06 EUR en een netto-actief t.b.v. 109.756,64 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet geboekte waardevermindering op de vordering inzake BTW t.b.v, 1.944,00 EUR, de niet geboekte waardevermindering op de openstaande handelsvorderingen t.b.v. 8,508,62 EUR, de niet geboekte provisie voor de erelonen in het kader van het hangend geschil t.b.v. 5.000,00 EUR en de niet geboekte provisie voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals ereloon bedrijfsrevisor, eretoon vereffenaar, ereloon accountant, ereloon notaris, ... t.b.v. 3.000,00 EUR,

Inclusief correcties bedraagt het netto-actief 91.312,62 EUR.

Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

Voormelde staat geeft, onder voormelde voorbehouden en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 11 oktober 2012.

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Verte_genwoordig¢ dpo_r SV,BAPtet Dujardin. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

A Vertegenwoordigd door (getekend)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Piet Dujardin"

c) De aandeelhouders hebben erkend een afschrift van deze stukken en verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerkingen werden geformuleerd.

De vergadering heeft zich aangesloten bij de besluiten in de verslagen vervat, De verslagen werden getekend "ne varietur" door de aandeelhouders en door, de notaris en zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

BESLUITEN

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist vanaf heden de vennootschap vrijwillig te ontbinden. Derhalve bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist tot vereffenaar van de vennootschap te benoemen:

De heer VAN DAELE José Etienne, geboren te Beauvais (Frankrijk) op twee juli negentienhonderd vijftig, in huwelijk met mevrouw Lambrecht Lydie hierna genoemd, wonend te 9950 Waarschoot, Leest 85, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten.

Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar worden alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

DERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar heeft de vergadering kennis genomen van het ontslag van de in functie zijnde bestuurders, te weten:

-de heer Van Daele José, voornoemd,

-mevrouw Lambrecht Lydie Germaine Raymonda Theofiel, wonend te 9950 Waarschoot, Leest 85.

-de heer Giot Jean-Pierre Victor Bernard, wonend te 9090 Melle, Park ten Hovelaan 10.

De vergadering heeft aan deze bestuurders algehele kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

VIERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding en de in vereffening stelling van de vennootschap, heeft de vergadering besloten de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist alle artikelen van de statuten, behoudens het artikel waarin het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt omschreven op te heffen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.

De vennootschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt: "VAN DAELE AUTOSERVICE" in afkorting "V.D.A.".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van alle werkzaamheden met betrekking tot de exploitatie van een garagebedrijf in de breedste zin van het woord, zoals daar zijn de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, autobussen, minibussen, moto's, motorfietsen en fietsen, aanhangwagens, zowel nieuwe als tweedehands, zomede alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; de bouw en ombouw, het slopen, het onderhoud van motoren, aanhangwagens en koetswerk, de aan- en verkoop van wisselstukken, autotoebehoren, verven, lakken, vetten en smeermiddelen; de opslag, de aan- en verkoop van alle brandstoffen zowel voor voertuigen, voor verwarmingsinstallaties als voor industriële aanwending; het uitbaten van een car wash; het verhuren van bovenvermelde voertuigen.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9950 Waarschoot, Leest 85 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 183,3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertig duizend negenhonderd zesentachtig duizend euro negenenzestig cent (E 30.986,69) en is verdeeld in honderd vijfentwintig (125) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel 6.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden,

De vereffenaar beschikt over alle bevoegdheden omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Artikel zeven

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één september en eindigt op eenendertig augustus van het daaropvolgende jaar.

Artikel acht

De jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden elk jaar op twintig februari.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel negen

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar. Artikel tien.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel elf.

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie worden toegezonden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel twaalf.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Bij het sluiten van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant,

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars kwijting verleend en wordt de vereffening gestoten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de integrale vervanging van de tekst van de statuten door een nieuwe tekst geldt ais coördinatie van de statuten zoals voorgeschreven door artikel vijfenzeventig Wetboek van Vennootschappen,

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen voor onbepaalde tijd aan de heer GIOT Jean-Pierre voor het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het Sociaal Verzekeringsfonds.

VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN

Bij toepassing van artikel 181, 4 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de notaris bevestigd na voorafgaandelijk onderzoek dat aan aile door de wet voorgeschreven formaliteiten voldaan is, Derhalve bevestigde de notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig voormeld artikel gehouden is.

BEVESTIGING

Comparanten hebben verklaard dat de notaris hen gewezen heeft op de bepalingen van de wet van twee juni tweeduizend en zes (Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni tweeduizend en zes) en de latere wijzigingswetten met betrekking tot de gewijzigde vereffeningsprocedure.

1 f w ~

A

In het bijzonder heeft de notaris partijen gewezen op het feit dat:

- de benoeming van de heer Van Daele José, voornoemd, tot vereffenaar van de vennootschap aan de

voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging moet voorgelegd worden.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan

dat de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid biedt,

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld

heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen

nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

- de neerlegging van onderhavig proces-verbaal slechts geldig kan geschieden overeenkomstig artikel 74

wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter

van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals bedoeld in paragraaf 2, zevende lid van

zelfde artikel. In dat gevat moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aangevraagd heeft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte ontbinding.

-bijzonder verslag van de bestuurders

-verslag van de bedrijfsrevisor

-staat van actief en passief

-beschikking van de rechtbank

Frank De Raedt

Notaris

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

20/11/2008 : GE170885
12/08/2005 : GE170885
21/02/2003 : GE170885
07/02/2003 : GE170885
03/04/2001 : GE170885
26/05/2000 : GE170885
11/11/1993 : GE170885

Coordonnées
VAN DAELE AUTOSERVICE

Adresse
LEEST 85 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande