VAN DAMME CERTIFIED INTERIM MANAGEMENT, AFGEKORT : VEDECIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DAMME CERTIFIED INTERIM MANAGEMENT, AFGEKORT : VEDECIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.520.670

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 28.03.2014 14080-0118-013
30/09/2014
ÿþOndernemingsnr 0470.520.670

Benaming (voluit) :VAN DAMME CERTIFIED INTERIM MANAGEMENT

;r (verkort) VéDéCIM

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

l! Zetel: Dorpsstraat 124

9080 Lochristi

Onderwerp akte :KAP1TAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DAMME CERTIFIED INTERIM MANAGEMENT", afgekort "VéDéCIM", met zetel te 9080 Lochristi, Dorpsstraat 124, (opgericht i! onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap met de benaming "Van Damme & i! Cie, Consultancy & Interim Management", bij onderhandse akte van 10 februari 2000), welk procesverbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidi !"Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op acht september tweeduizend veertien, hetgeen!

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een bijzonder verslag door de statutaire zaakvoerder werd!

i! opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen waarin werd! uiteengezet waarom de voorgenomen inbreng in natura van het vruchtgebruik voor een vaste termijni van vijftien jaar van de onroerende goederen en de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zij& voor de vennootschap.

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een verslag door de burgerlijke vennootschap onder de vorm!

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Figurad Bedrijfsrevisoren",

vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderent te 9051 Sint-Denijs-Westrem,: !! Kortrijksesteenweg 1126, aangesteld door de statutaire zaakvoerder, werd opgesteld zoals! i! voorgeschreven door artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in nature bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit het vruchtgebruik van een! onroerend goed ten belope van 223.710,00 EUR die de heer VAN DAMME ROGER en mevrouw! !i JACQUELINE DE MEYER hebben ten opzichte van VÉDÉCiM BVBA, met maatschappelijke zetel tel 9080 Lochristi, Dorpsstraat 124 en met ondernemingsnummer BTW BE 0470.520.670- RPR Gent. ! Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut vani de Bedresrevisoren inzake inbreng in nature en dat de zaakvoerder van de vennootschap' everantwoordelijk is voor de waardering van het ingebracht bestanddeel en voor de bepaling van het: i:aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de Inbreng ln nature beantwoordt aan de normale vereisten vani nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng In nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de! inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MED311

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-4,

mod11.1

NEERGELEGD

18 SEP, 201/1

RECH-reffevAN

ler1,1r1t 1.AK.Fr" r-r ^rt- .-..,-,...--

*14178090*

llI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1

Na de geplande kapitaalverhoging door inbreng in nature zal het kapitaal 244.930,00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 24.493 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Als gevolg van de geplande Inbreng in natura van het vruchtgebruik van een onroerend goed van de heer VAN DAMME ROGER en mevrouw JACQUELINE DE MEYER in VEDÉCIM BVBA ten bedrage van 223.710,00 EUR, worden 4.067 nieuwe aandelen toegekend aan de heer VAN DA MME ROGER, 4.067 nieuwe aandelen aan mevrouw JACQUELINE DE MEYER en 14.237 nieuwe aandelen aan de huwgemeenschap de heer VAN DA MME ROGER en mevrouw JACQUELINE DE MEYER.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 5 september 2014

FIGURAD Bedresrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot"

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd drieëntwintigduizend zevenhonderd en tien euro (¬ 223,710,00) door middel van de hierna beschreven inbreng in natura, om het van éénentwintigduizend tweehonderd twintig euro (¬ 21.220,00) op tweehonderd vierenveertigduizend negenhonderd dertig euro (¬ 244.930,00) te brengen, door de uitgifte van tweeëntwintigduizend driehonderd éénenzeventig (22.371) aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) per aandeel.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen en zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap van het begin van het huidige boekjaar,

* De vergadering heeft beslist tot de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de heer Roger Van Damme en mevrouw Jacqueline De Meyer van het vruchtgebruik voor een vaste termijn van vijftien jaar van de hierna beschreven goederen voor een bedrag van tweehonderd drieëntwintigduizend zevenhonderd en tien euro (¬ 223.710,00), en dat tweeëntwintigduizend driehonderd éénenzeventig (22.371) nieuwe aandelen zullen worden toegekend als volgt:

- aan de heer Roger Van Damme, vierduizend zevenenzestig (4.067) nieuwe aandelen;

- aan mevrouw Jacqueline De Meyer, vierduizend zevenenzestig (4.067) nieuwe aandelen;

- aan de huwgemeenschap bestaande tussen de heer Roger Van Damme en mevrouw Jacqueline De Meyer veertienduizend tweehonderd zevenendertig (14.237) nieuwe aandelen.

INBRENG ONROEREND GOED

De heer Roger Van Damme en mevrouw Jacqueline De Meyer, hebben verklaard het vruchtgebruik van het hierna beschreven onroerend goed in de vennootschap in te brengen, voor een periode van vijftien jaar,

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

STAD GENT

Een garagecomplex met drieëndertig garageboxen en met alle aanhorigheden op en met grond gelegen te Gent, Patijntjestraat +41, bekend of bekend geweest ten kadaster Gent, negende afdeling, sectie I, blijkens titel nummers 254/E/3, 254/F/3, 254/G/3 en 254/H/3, en blijkens recent kadastraal uittreksel nummers 254/E/3, 254/G/3, 254/H/3, 254/K/3 en 254/U3, met een gezamenlijke oppervlakte blijkens titel van duizend honderd vierennegentig vierkante meter (1194 m2) en blijkens kadaster van duizend honderd vijfennegentig vierkante meter (1.195 m2), hierin begrepen een strook grond van één meter vijftig centimeter dienende tot doorgang vanaf de Patijntjestraat naar het achtergelegen perceel met garageboxen.

Uitgifte van aandelen

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng, zoals deze ook is beschreven in het aangehechte verslag van de bedrijfsrevisor, werden aan de heer Roger Van Damme, mevrouw Jacqueline De Meyer en de huwgemeenschap bestaande tussen de heer Roger Van Damme en mevrouw Jacqueline De Meyer, tweeëntwintigduizend driehonderd éénenzeventig (22.371) nieuwe aandelen toegekend van de voornoemde vennootschap "VéDéCIM", met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij aan de heer Roger Van Damme 4067 aandelen, aan mevrouw Jacqueline De Meyer 4067 aandelen en aan de tussen de echtgenoten bestaande huwgemeenschap 14.237 aandelen, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar, welke nieuwe aandelen worden verdeeld onder de aandeelhouders zoals voormeld.

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

-çaan het

s Bergisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mix111.1

* De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door' de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vierenveertigduizend negenhonderd dertig euro (¬ 244.930,00).

Het le verdeeld in vierentwintigduizend vierhonderd drieënnegentig (24.493) aandelen met een nominale waarde van tien (10) euro elk."

* De vergadering heeft elke machtiging en volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DAMME CERTIFIED INTERIM MANAGEMENT", afgekort "VéDéCIM", en diens aangestelden met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de belasting over de toegevoegde waarde,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 08/09/2014;

2. Coördinatie van de statuten van 16/09/2014.

Op de laatste blz. van Luik ri vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 24.12.2012, NGL 04.04.2013 13083-0096-012
24/07/2012
ÿþmod 11.1

M çk

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

13 JULI 2012

KOÓPHÁN ~eww

CII

Inl

III

ui

id

u

i

i

i

111111

*12130255*

N bel at Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0470.520.670

Benaming (voluit) : VAN DAMME CERTIFIED INTERIM MANAGEMENT

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

1 j

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DAMME CERTIFIED INTERIM; MANAGEMENT", afgekort "VéDéCIM", met zetel te 9080 Lochristi, Dorpsstraat 124 (opgericht onder; de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap met de benaming "Van Damme & Cie, '; Consultancy & Interim Management", bij onderhandse akte van tien februari tweeduizend), welk; proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder " de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op vier juli tweeduizend en twaalf,; :É hetgeen volgt:

- De vergadering heeft beslist om aan de niet-statutaire zaakvoerder de heer Roger Van Damme,; ontslag en décharge te verlenen in zijn hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder.

- De vergadering heeft beslist de heer Roger Van Damme aan te stellen als statutair zaakvoerder; en mevrouw Christel Van Damme, geboren te Gent op vier oktober negentienhonderd! tweeënzeventig, wonende te 9150 Kruibeke, Gildestraat 67, ongehuwd, als opvolgend statutair! zaakvoerder aan te duiden, die verklaard hebben de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging; dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

- De vergadering heeft beslist om aan de bestaande tekst van artikel 12 van de statuten de! volgende tekst toe te voegen: "Als statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd :

De heer Roger Van Damme, geboren te Lochristi op 29 april 1948, wonende te 9080 Lochristi,

Zijn opdracht als zaakvoerder kan slechts herroepen worden hetzij mits eenparig besluit van de vennoten, hetzij geheel of gedeeltelijk om gewichtige redenen door een besluit van de algemene! vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal; mevrouw Christel Van Damme, geboren te Gent op vier oktober negentienhonderd tweeënzeventig wonende te 9150 Kruibeke, Gildestraat 67, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking; van duur.

Haar opdracht als zaakvoerder kan eveneens slechts herroepen worden hetzij mits eenparig; besluit van de vennoten, hetzij geheel of gedeeltelijk om gewichtige redenen door een besluit van de; algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Zolang er een statutaire zaakvoerder is, zullen geen andere zaakvoerders kunnen aangeduid worden door de algemene vergadering, tenzij met instemming van alle vennoten."

- De vergadering heeft beslist om de volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten onder! meer om deze in overeenstemming te brengen met de nieuwe bepalingen van het wetboek van! vennootschappen:

- De vergadering heeft beslist om aan artikel 19 een tweede alinea toe te voegen, die luidt als' volgt:

(verkort) : VéDéCIM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 124

9080 Lochristi

;: Dorpsstraat 124.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

è

~ Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering." ti

De vergadering heeft beslist om een nieuw artikel 24bis toe te voegen dat luidt als volgt: "Artikel 24bis_ - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen, en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen die in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

- De vergadering heeft beslist om in artikel 28 de laatste alinea te schrappen en een nieuwe derde alinea toe te voegen die luidt als volgt:

"De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 04/07/2012;

2. Coordinatie van de statuten van 0910712012.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.12.2011, NGL 02.04.2012 12079-0130-011
03/05/2011 : GE195196
09/04/2010 : GE195196
01/04/2009 : GE195196
26/03/2008 : GE195196
28/03/2006 : GE195196
15/03/2005 : GE195196
15/03/2004 : GE195196
29/04/2003 : GE195196
15/10/2002 : GE195196
27/09/2002 : GE195196
27/09/2002 : GE195196

Coordonnées
VAN DAMME CERTIFIED INTERIM MANAGEMENT, AFGE…

Adresse
DORPSSTRAAT 124 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande