VAN DE VEIRE N.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DE VEIRE N.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.511.082

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.08.2014, NGL 08.09.2014 14581-0065-013
17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.08.2013, NGL 11.09.2013 13578-0457-013
09/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.08.2012, NGL 04.10.2012 12604-0091-013
27/04/2011
ÿþ Mcd 2.0

Luik ;B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

~ 4 APR. 2011

Rf" ;C.'11'1.1Lil WiAV KOfJPH:1Vnr.LjTE,

GI:V

Voorbehoud

aan he"

Belgisc Staatsbh



*iiosssai

Ondernemingsnr : ©a35 . .O%2.

Benaming

(voluit) : VAN DE VEIRE N.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9980 Sint-Laureins, Goochelaarstraat 23

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 12 april 2011, neergelegd voor registratie, houdende oprich-

ting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1. Identiteit van de oprichter: De heer VAN DE VEIRE Nico Martha Emiel, geboren te Eeklo op vijftien januari negentienhonderd zeven en zeven-tig, (met identiteitskaartnummer 590-847694140 en rijks-registernummer 77.01.15-227.74), ongehuwd, wonende te 9980 Sint-Laureins, Goochelaarstraat 23.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "VAN DE VEIRE N."

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze : ° alle schrijnwerk omvattende onder meer : - vervaardiging en montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof en metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, en dergelijke meer - vervaardiging en installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, en dergelijke meer in hout, kunststof en metaal - vervaardiging en installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, en dergelijke meer in hout, kunststof en metaal - vervaardiging en installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout, kunststof en metaal - vervaardiging en montage van serres, veranda's, en dergelijke meer in hout, kunststof en metaal. - vervaardiging en installatie van binnendeuren, scheidingswanden en dergelijke meer van glas - vervaardiging en plaatsen van tussenwanden in gipsplaten - vervaardiging en plaatsen van gevelbekleding in hout, kunststof en metaal - alle dakwerken, plaatsen van houtconstructies voor dakwerken, plaatsen van dakpannen en leien op daken. - plaatsen van terrassen in hout, kunststof en metaal - alle isolatiewerken in woningen: zolders en gevels - groothandel in hout, bouwmaterialen, handel in alle materialen van schrijnwerk - de vervaardiging van tuin en terrasmeubelen ° de aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik ° het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke wijzen, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lyik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9980 Sint-Laureins, Goochelaarstraat 23.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht-bank van Koophandel.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 18.700,-) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volledig volstort door inbreng in speciën

7. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak--voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar. Statutair zaakvoerder. De heer Nico Van de Veire, voornoemd, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder, onder de opschor-tende voorwaarde dat de vennootschap rechts-persoonlijkheid verkrijgt. De duurtijd van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn ontslag zal slechts kunnen uitgesproken worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op één en dertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 maart 2012.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste maandag van de maand augustus, om 18 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op de laatste maandag van augustus 2012 om 18 uur.

10. Bijzondere bepalingen: Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reser ve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven-noten.

VOOR ANALYT1SCH UITTREKSEL, getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift oprichtingsakte; kopie bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN DE VEIRE N.

Adresse
GOOCHELAARSTRAAT 23 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande