VAN DEN BOSSCHE J.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN BOSSCHE J.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.859.964

Publication

02/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE'rt+UEL.E(,iJ

2 G~f~l,~ 2014

REGi-4TBAfSF~ ilAf~i

K OOPH~`l~.~L T~ ~EI\aT~

Ondernemingsar : 0417.859.964

Benaming (voluit) :Van den Bossche J. B.V.B.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijmenstraat 21 Bus L

9030 Mariakerke

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMiDDELL)JK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE

DIVIDENDGERECHTIGDE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, ;, op twaalf maart tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van den Bossche J. B.V.B.A" volgende beslissingen heeft genomen:

A. ln aansluiting met de bijzondere algemene vergadering van 18 decèmber 2013, beslist de vergadèring, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderdzestigduizend euro (E 360.000,00) om het te brengen van eenendertigduizend euro (E 31.000,00), cp driehonderdeenennegentigduizend euro (¬ 391.000,00) door de uitgifte van tweeduizend eenenvijftig (2.051) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zulten deren pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat vert onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura, van de netto-bedragen der dividenden, toegekend aan de vennoot, en gestort op zijn rekening-courant.

B.Het bestuursorgaan van de vennootschap gaf de schriftelijke opdracht aan de bedrijfsrevisor tot het opmaken van een

verslag met betrekking tot inbreng in natura, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing door de algemene t;

vergadering van de uitkering van dividenden in het kader van artikel 537 WIB92.

C. Kapitaalverhoging door inbreng in natura -Verslaggeving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vorige genomen beslissingen het verslag der bedrijfsrevisor definitief is

geworden.

Kenni ns ome

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van:

1) het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en

2) van het verslag van de bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in

natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze

.i verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen cp te formuleren.

Concl sies van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 februari 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vander Donckt  Roobroeck

Christaiens, Bedrijfsrevisoren" afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren" vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROECK,

;£ bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, te luiden letterlijk als volgt;

"V!!. BESLUIT

De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DEN BOSSCHE J." bestaat uit

:1 de inbreng van een dividendvordering ten belope van 360.000, 00 EUR door de huwgemeenschap "de heer en mevrouw VAN .;

DEN BOSSCHE", die is ontstaan na betaalbaarstelling van de per 18 december 2013 toegekende tussentijdse

dividenduitkering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%; de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn era dal de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V beh aa Bel Star

11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de fractiewaarde en de agio vande tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.051 aandelen van de BVBA "VAN DEN BOSSCHE J." zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wil willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 26 februari 2014

Volgt de handtekening

"Vander bonckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren ,

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,

vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00) om het te brengen van eenendertigduizend euro (E 31.000,00), op driehonderdeenennegentigduizend euro (¬ 391.000,00) door de uitgifte van tweeduizend eenenvijftig (2.051) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de vennoot van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

D.Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, met name de huwgemeenschap Van den Bossche-De Keukelaere, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootsohap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) va i deze schuldvordering ten belope van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Eerste verhgging Kapitaal

Verschijners verklaren in eerste instantie, om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tvijftigduizend achthonderdvierenzestig euro tachtig cent (E 50.864,80) om het te brengen van eenendertigduizend euro (E 31.000,00) op eenentachtigduizend achthonderdvierenzestig euro tachtig cent (¬ 81.864,80).

VergoedinQvoor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de voornoemde vennoot, die aanvaardt, de tweeduizend eenenvijftig (2.051) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Uitoifteprem(

De vergadering stelt vast:

dat de nieuwe aandelen uitgegeven werden aan een uitgifteprijs van afgerond honderdvijfenzeventig euro vierenvijftig cent (¬ 175,54) per aandeel. Zij stellen eveneens vast dat het verschil tussen gemelde uitgifteprijs en de fractiewaarde van de bestaande en de nieuw uitgegeven aandelen een bedrag beloopt van driehonderdennegenduizend honderdvijfendertig euro twintig cent (¬ 309.135,20) in totaal. Zij besluit het verschil tussen de totale uitgifteprijs driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00), en het bedrag van de kapitaalverhoging, welk verschil uiteindelijk in totaal een bedrag van driehonderdennegenduizend honderdvijfendertig euro twintig cent (¬ 309.135,20) bedraagt, te boeken op een onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremie", die evenals het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt.

Tweede deel kapitaalverhoging

De verschijners besluiten in hun gemelde hoedanigheid:

het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag driehonderdennegenduizend honderdvijfendertig euro twintig cent (E 309.135,20), om het te brengen van eenentachtigduizend achthonderdvierenzestig euro tachtig cent (¬ 81.864,80), op driehonderdeenennegentigduizend euro (¬ 391.000,00), door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie; dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

E.Vaststellirlg van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderdzestigduizend euro (E 360.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdeenennegentigduizend euro (E 391.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderdenen (3.301) aandelen zonder vermelding van waarde.

F.Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige en vroegere genomen beslissingen, en om deze aan te passen aan het huidige Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering de statuten volledig te vervangen ondermeer door de volgende tekst:

Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdeenennegentigduizend euro (E 391.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd en een (3.301) op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/drieduizend driehonderdeneenste (113.30151) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

riDOr-Itel'oudr.n aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

+ eSSouden

aan het Belgisch Staatsblad

G. be vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

H.Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uitte voeren en voor het

aanvullen van het register van aandelen..





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerders Niek Van der Straeten

verslag van de bedrijfsrevisor Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.07.2013, NGL 26.07.2013 13347-0053-015
07/02/2013
ÿþMoa word vu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0417.859.964

Benaming

(voluit) . VAN DEN BOSSCHE J.

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WIJMENSTRAAT 21 L  9030 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 28/12/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist mevrouw Carine De Keukelaere, wonende te Wolvengracht 41, 9030 Gent, te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 01/01/2013 en dit voor onbepaalde duur. Zij aanvaardt haar mandaat.

De heer Erwin Van Den Bosselle

Zaakvoerder

Up de ivatsta blz. van Lurk O verrrielder5 Recto : Naam en hoeciancgherd van de instiunienterende rotaas, hetzij van d persolo17(en)

bevoegd de rochtspereoon ton aanzien van derden te verregr:nweerriren

Verse Naaar e,n handtekening

NEERGELEGD

2 N JAN. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAND i fie E'N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.08.2012, NGL 04.08.2012 12378-0226-015
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.08.2011, NGL 29.08.2011 11448-0050-015
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.08.2010, NGL 31.08.2010 10496-0216-015
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 14.08.2009 09570-0028-015
02/02/2009 : GE122647
19/06/2008 : GE122647
26/07/2007 : GE122647
01/08/2006 : GE122647
13/07/2005 : GE122647
02/09/2004 : GE122647
05/08/2004 : GE122647
11/07/2003 : GE122647
11/09/2002 : GE122647
16/06/2001 : GE122647
17/07/1999 : GE122647
22/09/1995 : GE122647
24/07/1990 : GE122647
01/01/1986 : GE122647
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 26.08.2016 16469-0203-014

Coordonnées
VAN DEN BOSSCHE J.

Adresse
WIJMENSTRAAT 21L 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande