VAN DEN EECKHOUT CHRISTOPHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN EECKHOUT CHRISTOPHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.309.668

Publication

30/12/2013
ÿþ`117---e

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

11

III I II I 11H II III I

*13196049*

!; Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : Van den Eeckhout Christophe

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindestraat 46

9990 Maldegem

Il Onderwerp akte :Oprichting besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

, .

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 13 december 2013, neergelegd vôárq

registratie, blijkt dat er door : :I

De heer VAN den EECKHOUT Christophe Armand Marouerite [IK 591-6156850-71] [RR 75.11.08-319.26], ;I

geboren te Brugge op 8 november 1975, echtgenoot van mevrouw VANDERMERSCH Isabel [RR 79.05.15

:394.74], geboren te Schoten op 15 mei 1979, wonende te 9990 Maldegem, Lindestraat 46.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

.

:: Naam : Van den Eeckhout Christophe c

:I Zetel : 9990 Maldegem, Lindestraat 46

1:

g Doel : ,



De vennootschap heeft tot doel, zowel In België ais in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van

derden als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon: :;

de groothandel in, de in- en verkoop, de import en export van hout en producten van de houtnijverheid enIi

aanverwante bouwmaterialen; .:

- de kleinhandel in, de in- en verkoop, de import en export van hout en producten van de houtnijverheid eng :: aanverwante bouwmaterialen; j; - de handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen; - overige groot  en kleinhandel, waaronder maar niet beperkend tot meubelen; - het zagen, schaven, drogen en impregneren van hout, het vervaardigen van schrijn- en timmerwerk,: :: vervaardiging van allerlei goederen van hout;

- de import en export, de aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein, de trading, de activiteiten vanI; agenten, commissionairs en in het algemeen aile intermediairs inzake internationale handel van grondstoffen en:

intermediaire i producten; - het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele en

administratieve aard in de ruimste zin; ,:

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten in:I :.

:! vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies; ..

- het verlenen van administratieve prestaties;

het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake aile aspecten van de: :: bedrijfsvoering in haar ruimste betekenis; - het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en: vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in::

rechtspersonen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt; ;4

1; - het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onderII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

om het even welke vorm.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen metI betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren en huren van onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

~

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel. De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel vennoten als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (¬ 70.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Inbreng in geld:

De heer VAN den EECKHOUT Christophe voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van zeven igduizend duro (¬ 70.000.00), waarvoor hem honderd (100) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde, ais wederbelegging van geiden welke hem eigen zijn ingevolge handgifte voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderd euro (¬ 5.500_00), hem gedaan door zijn ouders, de heer Van dan Eeckhout Johan en zijn echtgenote mevrouw Crommen Caroline, samenwonende te 9990 Maldegem, Jonge Jansdreef 2, en voor een bedrag van vierenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 64.500,00) uit de obligatiebelegging "Dexie Life Capital" bij de Belfius Bank zoals deze belegging uitvoering is omschreven als eigen goed in zijn voormeld huwelijkscontract, waardoor deze aandelen tot zijn persoonlijk vermogen zullen behoren.

De oprichter verklaart dat een storting werd gedaan ten bedrage van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00). Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan .te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot ; ' verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Alaem" ne vergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om 15 uur of op het uur vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 15 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart 2015 om 15 uur of op het uur vernield in de oproeping.

Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar. Het eerste boekjaar begint op 13 december 2013 om te eindigen op 30 september 2014.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

à

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Met eenparigheid van stemmen wordt door de oprichter als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur de heer Van den Eeckhout Christophe voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet,

De werkende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, ín toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld váár de ondertekening van de oprichtingsakte.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cctiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Reybrouck", met zetel te 8200 Brugge, Ten Briele 10/9, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, en voor de activering van het ondememingsnummer bij het ondernemingsloket,

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer Van den Eeckhout Christophe de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wètboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "KBC Bank", agentschap Maldegem.

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte váár registratie. De Notaris, Christian VANHYFTE.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
VAN DEN EECKHOUT CHRISTOPHE

Adresse
LINDESTRAAT 46 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande