VAN DEN OSTENDE SEBASTIEN

Divers


Dénomination : VAN DEN OSTENDE SEBASTIEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 890.594.315

Publication

29/09/2014
ÿþmod11.1

1

beh.

aai Bel Staa

LI '411 4*



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 8 SEP, 2014

Griffie

1111 Il Il

*14177177*

----

Ondernerningsnr ; 0890.594.315

Benaming (voluit) : Van den Ostende Sébastien

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lessensestraat 52 /B

9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

uittreksel uit een akte verleden voor notaris Laurens Rens, vervangende zijn ambtegnoot notaris VVivine

EERSTE BESLUIT

1: De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot ontbinding

van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2014.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van "Moore Stephens Audit BV CVBA" kantoorhoudend te Drongen de dato 5 september 2014 over gemelde staat van activa en passiva. Het besluit van het rapport ver :! de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenwee 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Wim Rutsaert, becirerevisor, aangesteld op 291i augustus 2014 door rie zaakvoerder van de BVBA Van den Ostende Sébastien, met maatschappelijke zetel te 9500 Geraardsbergen, Lessensestraat 521,, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0890.594.315, gekend op de Rechtbank te Gent - Afdeling Oudenaarde, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBAi Van den Ostende Sébastien, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 30 juni 2014e opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een: balanstotaal opgeeft van ¬ 193.052,26 en een nettoactief van ¬ 167.439,52.

De boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 e van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot: uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde vani de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze:; waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van heti Instituut van rie Bedriffsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de: boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, en onder voorbehoud! van de volledigheid van de onder de handelsschulden opgenomen bedragen en onder voorbehoud van: ; eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de'. ontbindingsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar:

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone:: algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan vennootschap 15 dagen vc56r de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen; wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. Het doel van de opdracht is na te gaan of de boekhoudkundige staat de vennoten en de toekomstige vereffenaar een Inzicht verschaft in de werkelijkheid; van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie, rekening houdend met de aletoire aard vany de vooruitzichten van de activa in het kader van de vereffening. Dit verslag mag niet voor andere doeleinden;: worden aangewend.

, Drongen, 5 september 2014"

Op de laatste blz. van Luix, B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Brusselmans, wettelijk belet, beiden te Geraardsbergen op 9 september M14, neergelegd ter registratie.

De algemene vergadering heeft beslist, met éénparigheid van stemmen,

,re

Voor-

tlefichrdel

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

We-itieard'iVe-rid --------- '

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, waarvan de benoeming van de nagemelde vereffenaar onderworpen is aan de bevestiging of homologatie van de rechtbank van koophandel van Oudenaarde, zoals vernield onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 2-4) van onderhavige buitengewone algemene vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen onderworpen zijn aan de bevestiging of homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Oudenaarde overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de onder besluit 1 vermelde bevestiging of homologatie, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar. De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag,

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen: de heer Van den Ostende Sébastien, voornoemd, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

De benoeming van de heer Van den Ostende Sébastien ais vereffenaar werd bevestigd bij vonnis uitgesproken door de rechtbank van koophandel te Oudenaarde op 11 september 2014, met ingang van 9 september 2014.

VIERDE BESLUIT

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: "Van den Ostende Sébastien".

Artikel 2. - De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3. - De vennootschap heeft tot doel:

Alle makelaarsverrichtingen en vertegenwoordigingen van verzekerings-maatschappijen en financiële instellingen, namelijk als tussenpersoon in verzekeringen, leningen en beleggingen; het verstrekken van advies en informatie; het optreden als expert in schadegevallen; het verlenen van diensten en het optreden ais tussenpersoon in de ruimste zin van het woord.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het verwerven, aanhouden en beheren van deelnemingen of participaties in andere vennootschappen, het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig;

- het kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van elle onroerende goederen, van outillering en uitrusting;

- het optreden als commissionair, of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten;

het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële-, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, met uitzondering van vermogensbeheer bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten;

- het optreden als publicitair agentschap zowel in de gedrukte, gesproken en filmmedia, het optreden als uitgever, het drukken en verspreiden van boeken, drukwerken, week- en/of maandbladen, het maken van affiches en publicitaire films, dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht en opstal, verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, het toezicht en de controle uitoefenen over andere vennootschappen, onder meer in deze waarin zij enige deelneming of participatie bezit.

Zij mag voorschotten of leningen toestaan aan vennootschappen waarin zij een deelneming of participatie bezit of aan haar vennoten en zaakvoerders, evenals aan derden dit laatste binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen voor andere en natuurlijke en rechtspersonen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod

Zij mag in het kader van haar activiteit aile onroerende, roerende, financiële, industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanvullend doel ' nastreven, of die eenvoudigweg nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4. - De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5. - Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste (1/186e°) van het kapitaal.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledicie individuele bevoeg_dheid is toegekend om namens de vennootschap OP te treden in rechte en fegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. - Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8. - De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9... Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10. - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts een keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste een maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars decharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

VOLMACHT

Als bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, wordt aangesteld;

De heer Dirk LAROY, zaakvoerder van "LAROY b.v.b.a." te 9831 Sint-Martens-Latem, Lindenpark 1;

aan wie de macht is gegeven aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Bijlagen:

- uitgifte + verslag zaakvoerder + verslag bedrijfsrevisor + staat van actief en passief;

gecoördineerde statuten;

- afschrift van het vonnis van de Rechtbank van Koophandel Oudenaarde.

Door Meester Wivine Brusselmans, notaris ter standplaats Geraardsbergen

Voor-

leernintieh

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/11/2014
ÿþ MOd Wolel 11.1

7i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

24 OT. 29I4

Griffie

*14201823*

Ondernemingsnr : 0890.594.315

Benaming

(voluit) : VAN DEN OSTENDE SEBASTIEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennnootschap met beperkte aansprakelijkheid (in vereffening)

Zetel : Lessensestraat 52 / B te 9500 GERAARDSBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : goedkeuring verdeelstaat en sluiting vereffening

Uit het vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde, uitgesproken op de zitting van 09 oktober 2014 (verzoekschrift nr. B/14/00077, Rep.nr.2134) blijkt het akkoord omtrent het verdelingsplan voorgelegd ter griffie aan de hand van het verzoekschrift van 01/10/2014.

Uit het verslag van de vereffenaar van 17 oktober 2014, blijkt het verdelingsplan ondertussen te zijn uitgevoerd en is het actief en passief nihil.

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 17 oktober 2014, blijkt:

1, de aanvaarding van de vereffeningsrekeningen afgesloten per 25/09/2014;

2, de aanvaarding van het verdelingsplan;

3. de beslissing tot definitieve sluiting van de vereffening per 17 oktober 2014, vermits na uitvoering van dit, verdelingsplan de activa & passiva nihil zijn;

4. volledige en algehele kwijting te zijn verleend aan de vereffenaar, de heer Sébastien VAN DEN OSTENDE (aanstelling bevestigd bij beslissing van 11/09/2014 (verzoekschrift nr.B/14/00077, Rep.nr.2134);

5. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard worden ten huize van de vereffenaar, de heer Sébastien VAN DEN OSTENDE, wonende te 9500 GERAARDSBERGEN, Lessensestraat 52 / B.

Getekend,

Sébastien VAN DEN OSTENDE,

vereffenaar.

Gelijktijdig hierbij neergelegd:

- de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 17 oktober 2014;

- het verslag van de vereffenaar van 17 oktober 2014;

- kopie vonnis goedkeuring verdelingsplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.07.2013 13367-0363-009
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.07.2011, NGL 19.08.2011 11427-0101-009
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 24.06.2010 10214-0393-010
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 10.07.2009 09406-0090-009

Coordonnées
VAN DEN OSTENDE SEBASTIEN

Adresse
Zetel : Lessensestraat 52 / B te 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande