VAN DER AUWERA ADVISORY

Société en commandite simple


Dénomination : VAN DER AUWERA ADVISORY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.613.129

Publication

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 18.10.2013 13637-0498-011
26/06/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr g1/46. C. ,1,/5

Benaming

(voluit) Van der Auwera Advisory Comm. V

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Benoit De Donderstraat 8 - 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Van der Auwera Advisory Comm V

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

TE Benoit De Donderstraat 8

9280 Lebbeke

Ondergetekenden,

Mijnheer Van der Auwera David, wonende te 9280 Lebbeke,Benoit De Donderstraat 8,

Mevrouw Leunis Evy, wonende te 9280 Lebbeke, Benoit De Donderstraat 8,

Richten een gewone commanditaire vennootschap op waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

I. STATUTEN

ARTIKEL 4

NAAM: Van der Auwera Advisory

VORM: gewone commanditaire vennootschap

Deze benaming of de afkortingComm Vdient op alle akten, facturen en documenten samen te gaan met de naam.

ARTIKEL 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd:

Benoit De Donderstraat 8 te 9280 Lebbeke

Bij gewone beslissing van de algemene vergadering mag hij in België verplaatst worden bij publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

L(iia a ie Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiiaM"

VI beh.

aar

Bel Staa

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

15 JUNI 2012

DENDEddifiONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3

DE VENNOOTSCHAP HEEFT TOT DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Alle handels-, industriële, ambachtelijke en financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

Alle sales prestaties, lead generation, sales consulting (waaronder Roadmap2Growth), sales audit, sales training en coaching, interim en sales management, managed sales outsourcing, search en selectie van sales professionals en online verkoopmodellen, alle incentive activiteiten en trips organiseren in binnen- en buitenland die de motivatie en productiviteit van sales teams en sales professionals zal bevorderen, alle import- en exportactiviteiten van gcederen allerhande.

Het verrichten van management prestaties voor vennootschappen en verenigingen;

De rechtstreekse en onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen en ondernemingen;

De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

Het uitbaten van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale, verkoops, marketing cf sociale aangelegenheden; het verstrekken van adviezen, het verlenen van technische, administratieve, organisatorische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand; de coördinatie en opvolging van projecten; het geven van opleidingen en seminaries over management, verkoop en marketing; het ontwikkelen, onderhouden en verdelen van netwerkproducten en  diensten, telecommunicatie en informatieverwerking.

Het opzetten van e-commerce activiteiten in naam van de vennootschap of in samenwerking met andere vennootschappen.

Het uitoefenen van opdrachten en het verstrekken van adviezen inzake handels-, sociale, financiële, boekhoudkundige en ekonomische wetgeving, financiële bedrijfsorganisatie; het beheer, de aan- en verkoop, de verkaveling, het huren en verhuren van gebouwde of ongebouwde onroerende goederen, het laten oprichten, laten slopen van gebouwen, alle tussenkomsten in verband met dusdanige verrichtingen, in rechtsreeks of onrechtsreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken; aile administratieve werkzaamheden.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle industriële, handels-, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar handel uit te breiden of te begunstigen. Zij mag op welke wijze ook belangen nemen, funkties en mandaten uitoefenen, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen.

ARTIKEL 4

DUUR:

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Tenzij bij gerechtelijke beslissing kan ze alleen worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering genomen in de vorm en de voorwaarden hierna voorzien voor de wijziging van de statuten.

II. AANDELEN  VENNOTEN  AANSPRAKELIJKHEID

ARTIKEL 5

KAPITAAL;

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1000.00 Euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 6

AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 100 aandelen met elk een nominale waarde van 10 Euro. Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort van effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die vennootschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een evenredig deel in de winst. Op de aandelen die overeenstemmen met het vaste kapitaal moet op ieder tijdstip zijn ingeschreven.

Buiten hierna bedoelde aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschriÿvingen_

Het orgaan dat instaat voor het bestuur van de vennootschap, omschreven in het navolgende artikel 21, bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedragen, in voorkomend geval de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijn in gebreke blijven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een interest van 8 procent te betalen vanaf de datum waarop het bedrag eisbaar is en zulks onverminderd het recht van de vennootschap de inning van het geheel verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Nieuwe vennoten kunnen slechts aanvaard worden mits unanieme instemming van alle vennoten

ARTIKEL 7

AANSPRAKELIJKHEID;

De beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten daarentegen worden niet als handelaar beschouwd en zijn slechts aansprakelijk ten belopen van hun kapitaalsinbreng.

ARTIKEL 8

VORM VAN DE AANDELEN:

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. Deze laatste heeft het recht ingeval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar ais de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dit geval wordt ook het stemrecht opgeschort.

ARTIKEL 9

OVERDRACHT VAN DE AANDELEN:

De aandelen zijn vrij overdraagzaam onder levenden of bij overlijden aan medevennoten.

Ze mogen daarentegen NIET worden afgestaan, overgedragen, zelfs bij overlijden, aan derden, inbegrepen de erfgenamen en rechthebbenden van de overleden vennoot, tenzij met unaniem akkoord van alle andere vennoten.

De aandelen die niet-geldelijke inbrengen vertegenwoordigen, mogen pas worden overgedragen tien dagen na de neerlegging van de tweede jaarbalans bekendgemaakt na hun uitgifte.

Daarna wordt overeenstemming met de wet melding gemaakt in het register van de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

III. VENNOTEN

ARTIKEL 10

DE VENNOTEN:

Zijn vennoot:

1.de ondertekenaars van deze akte

2.de natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering als vennoot aanvaard.

Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft de algemene vergadering haar beslissing niet te verantwoorden.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het orgaan dat instaat voor het bestuur.

De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register, zoals bepaald in artikel 147 van de Gecoördineerde Wetten op de Handelsvennootschappen.

ARTIKEL 11

DE VENNOTEN HOUDEN OP DEEL UIT TE MAKEN VAN DE VENNOOTSCHAP INGEVOLGE VAN HUN:

" ontslag

" uitsluiting

" overlijden

.ontzetting, faillissement of kennelijk onvermogen

ARTIKEL 12

REGISTER VAN DE VENNOTEN:

De vennootschap moet in haar zetel een register bijhouden waarvan de vennoten ter plaatse inzage kunnen nemen en waarin voor ieder van hen wordt opgetekend;

1.de naam, de voornaam en de woonplaats,

2.de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting,

3.het aantal aandelen waarvan hij houder is alsmede de inschrijving op de nieuwe aandelen, de terugbetaling van aandelen, de overgangen van aandelen, telkens met opgave van de datum,

4.de stortingen op aandelen en de gelden die als terugbetaling van aandelen werden genomen

Het orgaan dat instaat voor het bestuur wordt met de inschrijving belast.

De inschrijvingen geschieden op grond van bewijskrachtige, gedateerde en ondertekende documenten.

Ze vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

Op schriftelijk verzoek gericht aan het orgaan dat instaat voor het bestuur kunnen de vennoten van de inschrijving in het register die op hen betrekking hebben, een afschrift verkrijgen. De afschriften kunnen niet worden aangewend als bewijs tegen de vermeldingen in het register van de vennoten.

De uittreding van een vennoot wordt vastgesteld door een vermelding in het register.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Weigert het orgaan dat instaat voor het bestuur de uittreding vast te stellen, dan wordt, in overeenstemming met artikel 151 van de Gecoördineerde Wetten op de Handelsvennootschappen, de opzegging ontvangen door de griffier van het vredegerecht van de zetel van de vennootschap,

ARTIKEL 13

UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN:

Elke vennoot kan op ieder ogenblik zijn ontslag aanbieden of zijn aandelen ter beschikking stellen voor overname door de andere vennoten. De overname der aandelen kan enkel geschieden mits unaniem akkoord van alle vennoten.

ARTIKEL 14

Iedere vennoot kan op gegronde redenen of om elke andere in de statuten vermelde oorzaak uitgesloten worden.

De uitsluiting wordt door de algemene vergadering uitgesproken.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevorderd moet worden uitgenodigd zijn opmerkingen te maken binnen de veertien dagen na verzending van het aangetekend schrijven.

Elke beslissing tot uitsluiting moet met redenen omkleed zijn.

De uitsluiting wordt opgenomen in een proces-verbaal en in het register der vennoten ingeschreven.

Een afschrift van de beslissing wordt aangetekend naar de betrokkene verzonden.

ARTIKEL 15

TERUGBETALING VAN DE AANDELEN:

De ontslagnemende of uitgesloten vennoot heeft recht op terugbetaling van zijn deel zoals blijkt uit de balans van het boekjaar tijdens hetwelk hij zijn ontslag heeft gegeven, of zijn ontslag werd uitgesproken, zonder dat hem evenwel een deel van de reserves wordt toegekend. ln geen geval kan hij meer bekomen dan het door hem gestorte bedrag per deelbewijs.

ARTIKEL 16

Ingeval van overlijden of faling van een vennoot hebben de rechtverkrijgenden geen recht op welk danige uitkering.

ARTIKEL 17

De vennoten, noch hun rechtverkrijgenden kunnen de ontbinding van de vennootschap vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten dienen zij zich te houden aan de beslissingen van de Algemene Vergadering.

IV. BESTUUR

ARTIKEL 18

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere beherende vennoten, zaakvoerder genoemd.

De Algemene Vergadering stelt de duur van het mandaat vast. De funktie van de beherende vennoot is bezoldigd.

De stille vennoten komen niet tussen in het beheer van de vennootschap. Zij worden beschouwd als investeerders en delen in de winst in de mate van de toekenningen door de jaarlijkse Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 19

De vergadering der beherende leden beslist bij unanieme meerderheid.

ARTIKEL 20

OPENVALLEN VAN EEN BESTUURSMANDAAT:

Een voorlopige vervanger kan worden genoemd.

De benoeming dient echter aan de eerstvolgende Algemene Vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

ARTIKEL 21

BEVOEGDHEDEN:

Het orgaan dat instaat voor het bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beheer te stellen met uitzondering van diegenen welke de wet of de statuten voorbehouden aan de Algemene Vergaderingen.

ARTIKEL 22

BEVOEGDHEID TOT DELEGEREN:

De Raad van Bestuur mag het dagelijks beheer van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. De vergoeding van de

afgevaardigde bestuurder wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur.

V. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 23

De geldige samengestelde vergaderingen vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor diegenen die afwezig zij of niet akkoord gingen met de genomen beslissingen,

ARTIKEL 24

OPROEPING:

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur.

Dit moet geschieden bij gewone brief met opgave van de dagorde, ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering.

De vergadering kan ook bijeengeroepen worden in buitengewone Algemene Vergadering. Dit geschiedt op verzoek van de zaakvoerder, of op verzoek van vennoten welke minstens twintig procent van het kapitaal vertegenwoordigen, Zij moet binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, of op enige andere plaats binnen het arrondissement van de vennootschap. De plaats wordt aangeduid in de oproepingsbrief.

ARTIKEL 25

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door middel van een schriftelijke volmacht, door een andere vennoot.

Elke vennoot mag slechts drager zijn van één volmacht.

ARTIKEL 26

BESLISSINGEN;

Behoudens de uitzondering voorzien in de wet worden de beslissingen genomen met unanieme meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer echter de vergadering zich dient uit te spreken over een statutenwijziging moeten minstens de helft van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Er wordt beslist met drievierde meerderheid.

Bij ontstentenis wordt een nieuwe vergadering belegd, welke zat beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

ARTIKEL 27

STEMRECHT,

Iedere vennoot beschikt over een aantal stemmen gelijk aan het aantal aandelen in zijn bezit.

ARTIKEL 28

NOTULEN:

De notulen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten welke zulks wensen.

I.WINSTVERDELING

ARTIKEL 29

BOEKJAAR:

Het boekjaar vangt aan op 01/01 om te eindigen per 31/12.

Het eerste boekjaar loopt van 01/06/2012 tot 31/12/2012.

ARTIKEL 30

JAARVERSLAG:

Aan het einde van elk jaar stelt de Raad van Bestuur de inventaris en de jaarrekening op zoals voorzien door de wet.

Vijftien dagen voor de Algemene Vergadering dienen deze documenten ter inzage te liggen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering vindt plaats op de maatschappelijke zetel op 1 ste vrijdag van de maand juni te 19.00 uur.

ARTIKEL 31

WINSTVERDELING:

Van de netto  winst van de vennootschap wordt vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, tot deze één tiende van het kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over het saldo.

IIANTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 32

Het orgaan welke voorziet in het bestuur, is ook bevoegd voor de ontbinding.

De vereffenaars beschikken over de rechten en machten hen toegekend door artikel 181 en volgende SWHV,

ARTIKEL 33

Na betaling van schulden en lasten zal het batig saldo in de eerste plaats worden aangewend tot terugbetaling van de gestorte kapitalen op de aandelen.

Het resterende actief wordt verdeeld onder de aandelen, in gelijke mate.

s

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VI11.DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL 34

KEUZE VAN DE WOONPLAATS:

Iedere vennoot die in het buitenland woonachtig is of wordt, is geacht woonplaats te kiezen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 35

Elke bepaling strijdig met de wet wordt geacht niet te bestaan.

INSCHRIJVING  VOLSTORTING

Op de honderd aandelen ter vertegenwoordiging van het kapitaal is als volgt ingeschreven:

1. Mijnheer Van der Auwera David 90 AANDELEN

2. Mevrouw Leunis Evy 10 AANDELEN

De aandelen worden in speciën volstort.

BIJZONDERE VOLMACHTEN:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan a3 Group CVBA met kantoor te 9320 Erembodegem, Industrielaan 27 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Baeyens, accountant, met macht van indeplaatsstelling, om

" Met de fiscale administraties te onderhandelen, inlichtingen te verstrekken en te verkrijgen, akkoorden af te sluiten en bezwaar aan te tekenen.

OVERGANGSBEPALINGEN

BOEKJAAR:

Het eerste boekjaar loopt van 01/06/2012 tot en met 31/12/2012,

De eerste Algemene Vergadering zal plaats vinden in 2013.

Het aantal beherende vennoten wordt vastgesteld op één:

Mijnheer Van der Auwera

Het mandaat van Van der Auwera is bezoldigd.

Het aantal stille vennoten wordt vastgesteld op één : mevrouw Leunis Evy.

Opgemaakt te Brussel op 01/05/2012,

(Handtekening voorafgegaan door "voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis" voor de beherende vennoten)

Van der Auwera David

Zaakvoerder  beherend vennoot

Leunis Evy

Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN DER AUWERA ADVISORY

Adresse
BENOIT DE DONDERSTRAAT 8 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande