VAN DER EECKEN REGINALD & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VAN DER EECKEN REGINALD & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.135.347

Publication

20/05/2011
ÿþrood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

j GRIFFPE R C TANK

1.,mrv KUUNHANDEL

w

1 0. 05. 2011

DENDERMONDE

Griffie

1111t111111.111111j1If1111111

Ondernemingsnr : Benaming $ 3G. 5çI 3-

{volhit} Van Der Eecken Reginald & Co

Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma

Zetel : Smetlededorp 15 - 9340 Smetlede

Onderwerp akte : Oprichting en benoemingen

Het jaar tweeduizend en elf, op 31 maart kwamen volgende oprichters samen

Dhr. Van Der Eecken Reginald, zelfstandige, wonende te Smetlede, Smetlededorp 15 en,

Mevr. De Bruycker Carina, onthaalmoeder, wonende te Smetlede, Smetlededorp 15 met als doel de oprichting van een Vennootschap onder firma (V.O.F.) als volgt :

VRIJMAKEN EN ONDERSCHRIJVING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 100 ¬ en is verdeeld in HONDERD aandelen met een waarde van ¬ 1 per aandeel, waarop ingeschreven is door :

1. De Heer Reginald Van Der Eecken, VIJFTIG (50) aandelen of 50 E.

2. Mevr. Carina De Bruycker, VIJFTIG (50) aandelen of 50 E.

De fondsen werden voorafgaandelijk gestort op een rekeningnummer geopend op de naam van de: vennootschap in oprichting, bij CENTEA Bank.

STATUTEN

OPRICHTING

ARTIKEL 1 : Benaming en aard

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. Haar benaming luidt "Van Der Eecken Reginald & Co". Deze benaming moet steeds gevolgd worden door de afkorting V.O.F.

ARTIKEL 2 : Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9340 Smetlede, Smetlededorp 15. De maatschappelijke zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s).

_

Op de laatste biz. van Luik vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoudei

aan het

Belgiscf', Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland volgende activiteiten uit te voeren

- Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw

- Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het

plaatsen van vangrails)

- Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten

- Bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enz.

- Bouwrijp maken van terreinen

- Grondverzet .: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven

- Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen

- Drainage van land- en bosbouwgrond

- Ruimen van bouwterreinen

- Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : - thermische isolatiemateriaal - isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen

- Installatie van stores en zonneschermen

- Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

- Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien

- Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden

- Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms

- Snoeien van bomen en heggen

- Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden

De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

De vennootschap mag zich door inbreng, fusie, deelneming of op eender welke andere wijze interesseren in alle in België of in het buitenland bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel analoog aan/of samenhangend is met het hare of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Het patrimonium grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot :

-het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten,verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

-de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm, ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels-en financiële operaties verrichten.

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen.

-het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen en personen van alle diensten en adviezen, onder meer op financieel, technisch, commercieel, fiscaal, juridisch vlak en op het gebied van administratie, management en informatica. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van aile technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of vereffenaar. Zij mag zich borg stellen voor andere ondernemingen met al of niet gelijkaardige activiteiten. De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht. Zij mag ten alle tijd ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voorzien voor statutenwijziging.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het kapitaal werd vastgesteld op honderd euro, met een waarde van één euro per aandeel, en allen met gelijke rechten. Het kapitaal kan verhoogd worden door inlijving van de reserves of meerwaarden, met of zonder uitgifte van nieuwe titels, of door inbrengen in natura of speciën, door een beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 6 : Aard van de titels

De aandelen zijn op naam en met vermelding van de waarde van één euro per aandeel, en worden genoteerd in het aandelenregister.

ARTIKEL 7 : Bestuur en toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerder heeft de meest ruime bevoegdheid om de maatschappelijke zaken te beheren en alle handelingen te verrichten zowel van beheer als van beschikking die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Hij kan ook volmachten geven voor één of meerdere bepaalde zaken, aan één of meerdere gemachtigden.

ARTIKEL S : Vergoeding

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering zal jaarlijks beslissen over de vaste of veranderlijke vergoeding van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL 9 : Algemene vergadering

De jaarlijkse vergadering beraadslaagt van rechtswege de laatste woensdag van de maand juni om 20 uur, indien deze dag een feestdag is, vindt de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag. De vergadering kan eveneens buitengewoon plaatsvinden, indien het belang van de vennootschap dit vereist. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend en twaalf.

ARTIKEL 10 : Beraadslagingen en notulen

Behoudens gevallen voorzien bij wet, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van de op de vergadering uitgedrukte stemmen, welke ook het aantal aandelen vertegenwoordigd op de vergadering. Er wordt een register van de notulen van de algemene vergadering gehouden.

ARTIKEL 11 : Boekjaar

Het boekjaar start op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint heden en zal eindigen op 31 december 2011.

ARTIKEL 12 : Uitkering

Het batig saldo van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de boekhoudwetgeving. Dit saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering.

.+

rS Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad L - ._.- ---

ARTIKEL

13 : Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door een vereffenaar die door de algemene

vergadering aangesteld wordt. Deze vergadering bepaalt eveneens de wijze van vereffening en de machten en

vergoeding van de vereffenaar.



ARTIKEL 14 : Overname rechten plichten voor de vennootschap in oprichting

De vennootschap kan in de rechten en plichten treden van verrichtingen gedaan voor de vennootschap in

" oprichting vanaf 1 januari 2011.

EERSTE BENOEMING :

De Heer Reginald Van Der Eecken en mevr. Carina De Bruycker worden beide benoemd tot zaakvoerder en verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

" Opgemaakt te Smetlede, op 31 maart 2011, in zoveel exemplaren als er partijen zijn.

Reginald Van Der Eecken Carina De Bruycker

Op de laatste blz, van Lu¬ K B versnelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persoiojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
VAN DER EECKEN REGINALD & CO

Adresse
SMETLEDEDORP 15 9340 SMETLEDE

Code postal : 9340
Localité : Smetlede
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande