VAN DURME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DURME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.665.354

Publication

08/11/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

2 9 OKT. 2013

RECHTBAN

KOOPHANDEL T __

M111911.!19

11

IIA

Ondernemingsnr : 0893.665.354

Benaming (voluit) : VAN DURME & BRACKE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 574

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met; zetel te 9000 Gent, Kouter 27 op 25 oktober 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van dei vennoten gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DURME &: BRACKE", met maatschappelijke zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 574, BTW BE: 0893.665.354, RPR Gent volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "VAN DURME :; met ingang vanaf heden. ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag door mevrouw Sophie Bracke als statutair zaakvoerder met ingang vanaf 23 oktober 2013 en beslist haar dit ontslag te verlenen. De vergadering verleent haar kwijting voor het gevoerde beleid.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering om de statuten aan te passen als volgt:

- artikel 1: de eerste alinea van dit artikel te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt als naam: "VAN; DURME".

- artikel 5: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

- artikel 10: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke, personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen steeds, minimum vijfenzeventig procent (75%) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het; einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg; in dat geval wordt door; de algemene vergadering voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en bepaalt zij bij gewoon; besluit de duur van zijn mandaat.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder: mevrouw Van Dunne, Angelique, geboren te Oostende op 10: november 1974 .

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met; inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

il De effectieve leiding van het KBC-agentschap (die waargenomen wordt door de zaakvoerders) dient in:

handen te zijn van mevrouw Angelique Van Durme. Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerders dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden.

- artikel 11: de tekst van artikel 11 (...) volledig te vervangen door volgende tekst:

"De zaakvoerder is bevoegd om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen dep perken van haar doel.

Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verboden zijn of aan een; machtiging,uan-rleAgemsne_-vergadericgQasletworpen_-zin} !allee_bioneg-i[e_ ovaegdbeielyaa-ele-_zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Elke zaakvoerder beschikt alleen over de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsmachten, zonder enige beperking; de handtekening van één zaakvoerder bindt ten allen tijde in alle akten en overeenkomsten de vennootschap.

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur of het uitvoeren van de besluiten opdragen aan een directeur of bijzondere lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerder(s), dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden."

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DPO-Accountancy Noord, met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 84, ondernemingsnummer 0422.265.843, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Kathleen De Poortere - Tavernier, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte en coördinatie van de statuten

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Voor-

` behouden

aan het v Belgisch Staatsblad

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 18.06.2013 13181-0344-015
06/06/2012
ÿþbe

a

Bi

st~

111111R1111111111111!1,11011111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2,

NEERGELEGD

MU 2012

RECHTBANK VANK{' 1?i'i" iANDI.~r~(:i~yT

mod 11.1

Ondernemingsnr : 6E0893.665.354

Benaming (voluit) : Van Durme

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 574

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door, Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 8 mei 2012, blijkt dat de'. buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren: beslissingen heeft genomen:

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "VAN DURME & BRACKE" met ingang vanaf heden.

CREATIE VAN TWEE SOORTEN AANDELEN EN BEPALING VAN HUN RECHTEN

De vergadering beslist over te gaan tot de creatie van twee soorten aandelen waarbij de aandelen' met nummers 9 tot en met 150 zullen behoren tot de soort A en de aandelen met nummers 151 tot en met 200 tot de soort B.

De vergadering beslist bovendien dat ingeval een bestaande vennoot nieuwe aandelen verwerft,, hetzij door kapitaalverhoging, hetzij door overname, deze aandelen automatisch omgezet zullen; worden in aandelen van de soort die deze vennoot voordien reeds bezat

De rechten die worden verbonden aan de beide soorten van aandelen worden weergegeven in de' aangepaste tekst van de statuten hierna en hebben voornamelijk betrekking op de samenstelling van; het bestuur en op de externe vertegenwoordiging van de vennootschap.

WIJZIGING VAN DE SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR EN DE WIJZE VAN BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist om de samenstelling van het bestuur te wijzigen door te bepalen dat de' vennootschap voortaan zal bestuurd worden door twee of meerdere zaakvoerders, waarbij er steeds = evenveel zaakvoerders dienen benoemd te zijn op voordracht van de houder(s) van de A-aandelen! als zaakvoerders benoemd op voordracht van de houder(s) van de B-aandelen.

WIJZIGING INZAKE DE WIJZE VAN BESLUITNEMING VOOR BEPAALDE BESLISSINGEN; GENOMEN DOOR HET BESTUUR

De vergadering beslist dat met betrekking tot de hierna opgesomde materies slechts geldig kan; i beslist worden mits unanieme goedkeuring door alle zaakvoerders:

a) goedkeuring van de jaarlijkse operationele en investeringsbudgetten, wijzigingen in business; plan, strategie of de activiteiten van de vennootschap;

b) investeringen die buiten het investeringsbudget vallen en die gecumuleerd op jaarbasis een' bedrag van 5.000,00 euro te boven gaan;

c) overname van, overdracht van of inschrijving op effecten (aandelen, obligaties, opties,...),i inzonderheid de participatie als oprichter of anderszins in vennootschappen of verenigingen;

d) het verlenen van leningen, kredieten of voorschotten aan andere partijen dan het KBC-' cliënteel van de vennootschap;

e) het aangaan van leningen, kredieten of voorschotten, alsook het stellen van enigerleiï zekerheden, telkens buiten het goedgekeurd budget;

f) het uitreiken van credit nota's hoger dan een bedrag van 5.000,00 euro;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

4%,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

g) inbreng of overdracht van activa buiten de gewone bedrijfsuitoefening die een verkoops- of boekwaarde hebben die hoger is dan 5.000,00 euro; met overdracht van activa wordt voor de toepassing van deze bepaling gelijkgesteld elke fusie, splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid of bedrijfstak;

h) aanwerving, benoeming, ontslag of manifeste wijziging in bezoldiging van de werknemers;

i) de delegatie van bevoegdheden aan een directeur of bijzondere lasthebber;

j) het aangaan van samenwerkingsverbanden, onder welke vorm ook, met derden;

k) opstellen en goedkeuring van jaarverslag en jaarrekening;

I) beslissingen inzake voorstel tot uitkering tantièmes en dividenden;

m) het verlenen van waarborgen op de goederen van de vennootschap;

n) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, het aanvragen van een gerechtelijke akkoord of het neerleggen van de boeken.

De hierboven vermelde bedragen gelden per globaal project; een project mag niet in deelprojecten worden opgedeeld teneinde de gestelde limieten te ontwijken.

WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering beslist dat met betrekking tot de in het vorige besluit opgesomde materies de vennootschap slechts geldig kan verbonden worden mits de handtekening van twee zaakvoerders, waarvan één benoemd op voordracht van de houders van de A-aandelen en één benoemd op voordracht van de houders van de B-aandelen.

WIJZIGING INZAKE DE WIJZE VAN BESLUITNEMING VOOR BEPAALDE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist dat met betrekking tot de hierna opgesomde materies slechts geldig kan beslist worden door de algemene vergadering mits unanieme goedkeuring:

- ontslag en benoeming van zaakvoerders;

vergoedingen onder welke vorm ook aan zaakvoerders;

het verlenen van kwijting aan zaakvoerders;

statutenwijzigingen, met inbegrip van wijzingen van het kapitaal of de kapitaalstructuur,

uitgifte van aandelen of ander effecten;

-

opheffing of beperking van voorkeurrecht;

inkoop van eigen aandelen;

- fusie, splitsing of partiële splitsing of andere reorganisatie of herstructurering van de vennootschap;

- ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

ONTSLAG ZAAKVOERDER EN BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan mevrouw Van Durme Angelique, voornoemd, in haar

hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

De vergadering beslist vervolgens te benoemen tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, met

ingang vanaf heden:

Op voordracht van de A-vennoot:

Mevrouw Van Durme Angelique, voornoemd.

Op voordracht van de B-vennoot:

Mevrouw Bracke Sophie, voornoemd.

Hun mandaat is bezoldigd.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist

de vergadering om de statuten aan te passen als volgt:

- artikel 1: de eerste alinea van dit artikel te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt als

naam: "VAN DURME & BRACKE".

- artikel 5: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend euro (20.000, 00 EUR),

vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn verdeeld in twee (2) klassen, genoemd klasse A, genummerd van 1 tot en met 150

en klasse B, genummerd van 151 tot en met 200,

Indien een bestaande vennoot nieuwe aandelen verwerft, hetzij door kapitaalverhoging, hetzij door

overname, zullen deze aandelen automatisch omgezet worden in aandelen van de soort die deze

vennoot voordien reeds bezat."

artikel 10: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door twee of meerdere al dan niet bezoldigde zaakvoerders,

natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vennootschap wordt steeds bestuurd door evenveel zaakvoerders die benoemd zijn op

voordracht van de houder(s) van de A-aandelen en evenveel zaakvoerders benoemd op voordracht

van de houder(s) van de B-aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

De zaakvoerders-vennoten moeten samen steeds minimum vijfenzeventig procent (75%) van het' stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Het overlijden, ontslag, de afzetting, de interdictie, het faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn mandaat mee, maar heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg, !n dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en bepaalt zij de duur van zijn mandaat.

Telkens wanneer overgegaan wordt tot de verkiezing van een zaakvoerder ter vervanging van een zaakvoerder wiens opdracht een einde nam, behoort het recht om kandidaten voor deze opdracht voor te dragen toe aan de houders van deze klasse van aandelen, die de uittredende zaakvoerder hadden voorgesteld.

Zijn benoemd tot statutair zaakvoerder:

mevrouw Van Dunne, Angelique, geboren te Oostende op 10 november 1974 en

- mevrouw Bracke, Sophie Marguerite Albert, geboren te Gent op 22 juli 1972.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De effectieve leiding van het KBC-agentschap (die waargenomen wordt door de zaakvoerders) dient in handen te zijn van mevrouw Angelique Van Durme en mevrouw Sophie Bracke. Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerders dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden."

- artikel 11: volgende tekst toe te voegen en dit na de derde alinea:

"In afwijking van het voorgaande kan met betrekking tot de hierna opgesomde materies slechts geldig beslist worden mits unanieme goedkeuring door alle zaakvoerders:

a) goedkeuring van de jaarlijkse operationele en investeringsbudgetten, wijzigingen in business plan, strategie of de activiteiten van de vennootschap;

b) investeringen die buiten het investeringsbudget vallen en die gecumuleerd op jaarbasis een bedrag van 5.000, 00 euro te boven gaan;

c) overname van, overdracht van of inschrijving op effecten (aandelen, obligaties, opties,...), inzonderheid de participatie als oprichter of anderszins in vennootschappen of verenigingen;

d) het verlenen van leningen, kredieten of voorschotten aan andere partijen dan het KBC-cliënteel van de vennootschap;

e) het aangaan van leningen, kredieten of voorschotten, alsook het stellen van enigerlei zekerheden, telkens buiten het goedgekeurd budget;

fj het uitreiken van credit nota's hoger dan een bedrag van 5.000,00 euro;

g) inbreng of overdracht van activa buiten de gewone bedrijfsuitoefening die een verkoops- of boekwaarde hebben die hoger is dan 5.000, 00 euro; met overdracht van activa wordt voor de toepassing van deze bepaling gelijkgesteld elke fusie, splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid of bedrijfstak;

h) aanwerving, benoeming, ontslag of manifeste wijziging in bezoldiging van de werknemers;

i) de delegatie van bevoegdheden aan een directeur of bijzondere lasthebber;

j) het aangaan van samenwerkingsverbanden, onder welke vorm ook, met derden;

k) opstellen en goedkeuring van jaarverslag en jaarrekening;

I) beslissingen inzake voorstel tot uitkering tantièmes en dividenden;

m) het verlenen van waarborgen op de goederen van de vennootschap;

n) het voorste! tot ontbinding van de vennootschap, het aanvragen van een gerechtelijke akkoord of het neerleggen van de boeken.

De hierboven vermelde bedragen gelden per globaal project; een project mag niet in deelprojecten worden opgedeeld teneinde de gestelde limieten te ontwijken.

Met betrekking tot voormelde materies kan de vennootschap slechts geldig verbonden worden mits de handtekening van twee zaakvoerders, waarvan één benoemd op voordracht van de houders van de A-aandelen en één benoemd op voordracht van de houders van de B-aandelen, samen handelend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden."

- artikel 18: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"De algemene vergadering kan, met betrekking tot de hierna opgesomde materies slechts geldig beslissen mits unanimiteit:

- ontslag en benoeming van zaakvoerders;

vergoedingen onder welke vorm ook aan zaakvoerders;

- het verlenen van kwijting aan zaakvoerders;

statutenwijzigingen, met inbegrip van wijzingen van het kapitaal of de kapitaalstructuur,

uitgifte van aandelen of ander effecten;

- opheffing of beperking van voorkeurrecht;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

4,

k

 st

Voorbehouden . aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

inkoop van eigen aandelen;

fusie, splitsing of partiële splitsing of andere reorganisatie of herstructurering van de

vennootschap;

- ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap."

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DPO-Accountancy Noord", met zetel te 9041 Gent (Oostakker), K(eemstraat 84, ondernemingsnummer 0422.265.843, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Kathleen De Poortere - Tavernier, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal;

- de gecoordineerde statuten,

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

mod 11.1

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 14.05.2012 12114-0061-016
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 20.07.2011 11310-0075-015
28/01/2011
ÿþ modal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1111 11111 II1 II I 11 II1 11111 11 1I

" 11015496+

li

L.EERGELEGDj

l `

1 8 JAN. 2011

RECeet~,~lC VAN



Onderneeningsnr : 0893.665.354

Benaming

Benaming : VAN DURME & VAN RYSSEGHEM

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 574

9040 Gent {Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte :Wijziging van de maatschappelijke benaming

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe Blindenvan, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met: zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 6 januari 2011, neergelegd ter. registratie, blijkt dat de. vennoten van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "VAN DURME & VAN RYSSEGHEM", waarvan de maatschappelijke zetel.gevestigd is te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 574," KBO 0893.665.354, RPR Gent, volgende beslissingen hebben genomen:

WIJZIGING VAN DE

MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering . beslist de maatschappelijke benaming van vennootschap te wijzigen in "Van Durme" met ingang vanaf heden bijgevolg de eerste alinea van de tékst van artikel 1 van de statuten vervangen door volgende tekst:.

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte:; aansprakelijkheid; zij draagt als naam "Van Durme".

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coordinatie van de statuten toe vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw TAVERNIER Katleen, gedomicilieerd en verblijvende te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 88, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-Administratie.

Voor analytisch uittreksel

Christophe Blindeman

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal de dato 6 januari 2011;

Gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

de:;

en::

t

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0138-016
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 16.06.2009 09228-0262-016
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0264-016

Coordonnées
VAN DURME

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 574 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande