VAN ESBLOKHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN ESBLOKHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.686.449

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 08.10.2013 13627-0043-009
08/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

REcb-TF ANK

VAN KOOPHANDEL

2 6. 01. 2012

DENDERMONDE

t_

*iao33jai"

Griffie



Ondernemingsnr :0827686449 "

Benaming (voluit) :Van Esblokhof

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Botermelkstraat 11A

9120 Beveren (Haasdonk)

Onderwerp akte : OMVORMING VOF NAAR BVBA  STATUTEN 

ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op elf januari tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft! beslist:

il I. notaris Bert Haeck te ontslaan van het vooriezen van nagemeld verslag.

VERSLAG: Met betrekking tot deze omzetting werd door de heer GEERTS Gabriel, extern accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der ii accountants, op zesentwintig december tweeduizend en elf een verslag opgemaakt !i waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van; het hierna vermeld verslag van het bestuursorgaan, bij deze eveneens overhandigd, zal; ii worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde. ! Het besluit van dit verslag luidt letterlijk:

a... Besluit zonder voorbehoud

Uit de voorgelegde balans besluite ik dat er geen enkele overwaardering is van het actie, noch een onderwaardering van het passief is vast te stellen.

Dat de balans een getrouw beeld geeft van de toestand van de onderneming.

!i Er dienen geen correcties te worden aangebracht aan de staat van activa en passiva

Ert !i Voor waar en echt verklaard

GEERTS

;1 ACCOUNTANT

2011-1226...." 2. notaris Bert Haeck te ontslaan van de voorlezing van het verslag van het; bestuursorgaan de dato één december tweeduizend en elf, waarin deze de hierna door! ii te voeren omvorming van de vennootschap onder firma naar een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verantwoorden, evenals van de staat van!! activa en passiva afgesloten per één november tweeduizend en elf.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van; activa en passiva.

ii 3, het ontslag van de heer STUER Gerard en mevrouw VAN STRIJDONCK Lieselotte,i beiden voornoemd, ais zaakvoerders op hun verzoek te aanvaarden en hen décharge tel v_eri enen. v_oor_ ter_ dQQrhen_g

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ZEVENTIENDUIZEND HONDERD' EURO (¬ 17.100,00) door inbreng in speciën door storting van een bedrag van ZEVENTIENDUIZEND HONDERD EURO (¬ 17.100,00), zodat het kapitaal vanaf heden ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, met uitgifte van honderdeenenzeventig (171) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrengers.

Op deze kapitaalsverhoging wordt ingeschreven als volgt

Door de heer STUER Gerard, voornoemd, voor een bedrag van zeventienduizend honderd euro (¬ 17.1 00,00) waarvoor hem honderd eenenzeventig (171) aandelen worden toegekend.

Hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: tienduizend negenhonderd euro (¬ 10.900,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en is elk aandeel volstort voor minimum een/vijfde.

De overige aandeelhouders, de heer STUER Koen en mevrouw VAN STRUDONCK Lieselotte, beiden voornoemd, verzaken aan hun recht om op deze kapitaalsverhoging naar verhouding van hun rechten in te schrijven.

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij Landbouwkrediet met nummer 8E51 1043 5248 0162.

De bewijzen van deponering die zullen bewaard worden in de archieven van de werkende notaris, werden door voormelde bankinstelling afgeleverd op heden, elf januari tweeduizend en twaalf.

5.de vorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal (verhoogd zoals voormeld) en de reserves blijven hetzelfde, alsook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per één november tweeduizend en elf, zoals opgenomen in het verslag van de extern accountant.

Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn geweest voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het aantal aandelen wordt ingevolge voormelde kapitaalsverhoging bepaald op honderdzesentachtig (186). Elk aandeel zal één/honderd zesentachtigste deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Voor zover voldaan wordt aan de wettelijke voorschriften terzake geschiedt deze omzetting met toepassing van:

" artikel 121 wetboek van registratierechten;

" artikel 211 wetboek van inkomstenbelastingen;

" artikel 1 I wetboek B.T.W.;

" artikel 774 tot 788 van het wetboek van vennootschappen.

6. de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt te

stellen:

STATUTEN

ARTIKEL EEN: BENAMING:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt "VAN ESBLOKHOF".

ARTIKEL TWEE: DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

~ Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

niod 11.1

~ Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Het maatschappelijke doel van de vennootschap bestaat uit

1. het kweken van alle rassen van honden;

2. het uitbaten van een honden en kastenpension;

3. de kleinhandel en groothandel van producten, voedingswaren voor honden en katten;

4. het verzorgen van honden en katten in alle facetten;

5. het verzorgen van dieren bij de verbruiker ter plaatse;

6. het reinigen, ontsmetten van hokken;

7. de constructie en de levering en plaatsing van hokken en aanhorigheden;

8. het uitgeven, de verdeling van alle lectuur voor honden en katten voor eigen

rekening en voor rekening van derden;

9. handelsbemiddeling;

10. de aan- en verkoop van honden en katten;

1 1. het organiseren van cursussen, voordrachten met de daarbij horende dienst van catering en accommodatie;

Al deze activiteiten kunnen worden uitgevoerd in het binnenland als het buitenland.

De vennootschap kan eveneens alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap kan zich bovendien borgstellen voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij kan samenwerkingsverbanden aangaan, fusioneren, participeren of andere vennootschappen overnemen. De vennootschap kan deelnemingen verwerven van andere vennootschappen al of niet tot het verwerven van de controle.

ARTIKEL DRIE: ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER: DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf haar oprichting.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden warden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste deel van het kapitaal.

ARTIKEL ZES: AANDELEN:

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT:

indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan, over te dragen aan wie h j het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt







Bijlagen bij hët agïscli StaátsTiTad _ d8 OZJ20I2 = Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft, betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKEL ACHT: OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT:

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze. Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt:

I , aan de rechtstreekse afstammelingen van een vennoot;

2. aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3. aan de medevennoten.

De vennoot die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, za! deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoerder(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij vennoot wensen te worden dan wel of z j de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaakvoerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden vennoot te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfgenamen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen. ARTIKEL NEGEN:

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandelen. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden,



Annexes dü Moniteur bejé





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

vanaf haar inschrijving in gemeld register.

ARTIKEL TIEN:

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF:

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren bepaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennootschap. ARTIKEL TWAALF:

De aandelen zijn ondeelbaar.

indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde cie eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL DERTIEN:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tot wanneer een algemene vergadering hierover anders beslist.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bil volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

ARTIKEL ZESTIEN: ALGEMENE VERGADERINGEN:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de VIERDE MAANDAG VAN DE MAAND APRIL OM TWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van

de

zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL ACHTTIEN: INVENTARIS - JAARREKENING - WINSNERDEUNG:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Eik jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG:

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG:

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de verschijners zich te





BijIagenTiij Ké Reïgisch Staatsblacr- Og102//012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

6. de heer STUER Roger Louis Margriet, geboren te Beveren op zesentwintig april negentienhonderdachtenvijftig, rlksregister nummer 58.04.26-225.47, wonend te 9120 Beveren, Botermelkstraat 8, met ingang vanaf heden aan te stellen als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van de vennootschap.

Hij is alhier aanwezig en verklaart dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat zal kosteloos zijn tot wanneer de algemene vergadering hierover anders beslist.

8, er beslist wordt volmacht te geven aan de heer Gabriël Geerts, accountant, kantoor houdende te 9130 Verrebroek, Kieldrechtsebaan 10a, en zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervuiling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Daar er geen verdere punten op de dagorde staan werd de vergadering opgeheven om achttien uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte en gecoördineerde statuten



Bijlwii lyij -Ifet B-élgisc$ Stáaïsblwd ÿÿ 0810272012 Annëxés dü Moniteur-bélgé







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN ESBLOKHOF

Adresse
BOTERMELKSTRAAT 11, BUS A 9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : Haasdonk
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande