VAN HAVERE PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN HAVERE PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.597.131

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 26.06.2014 14223-0517-010
23/09/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



 GRIFFIE HEuH t á:i,k iK

VAN KOOPHANDEL

i



12 SEP. 2013

DENDERMONDE Grittie





Ondernemingsnr : 0842.597.131

Benaming

(voluit) : VAN HAVERE PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : VELDSTRAAT 441C te 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel overgebracht van de Veldstraat 44/C te 9140 Temse naar de Eendenlaan 33 te 9150 Bazel en dit met ingang van 02/09/2013.

Van Havere Dimitry

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

lHII1I1314~IIIIII4650IIIIINII*IIN Hill

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 21.06.2013 13201-0444-008
20/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iû: Ii-FiE. RÈr! i T 4i,~i~i'rC ~'AN_is".GCPFI ^" n!DTL

1'4.. 01. 7012

DENDERrtrAfeE



lIIl Il1 Ill 111 I!1 Ii I I t I 1 II

" 12019591'

be a B St.



Ondernemingsnr: eCja Sg4 Jl34

Benaming (voluit) : Van Havere Projects

(verkort) :

Verkopen, installeren, verhuren en onderhouden van koelinstallaties en airco installaties.

Verkopen, installeren en onderhouden van elektrische installaties en;?

verwarmingsinstallaties.

Koeltechnieker.

Algemene bouwwerkzaamheden, aannemingswerken en constructiewerken.

Management van bedrijven alsook administratieve dienstverlening ten behoeve van:;

bedrijven.

Beheer van vastgoed, met toepassing van alle zakelijke rechten rond vastgoed.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Alle:; commissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

- De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening: van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het;; binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of.; onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen:. te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in hete algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door' vastgoedmakelaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 44/C

9140 Temse

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick PIEN te Kruibeke op 9 januari 2012, dat;

werd overgegaan tot de oprichting van een Handelsvennootschap die de rechtsvorm;;

aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN;;

;; HAVERE PROJECTS".

BENAMING: "VAN HAVERE PROJECTS"

ZETEL: 9140 Temse, Veldstraat 44/C.

TUSSEN:

1. De heer VAN HAVERE Dimitry Luc Gerda, ongehuwd, geboren te Temse op; vijfentwintig juni negentienhonderd zesentachtig, [Rijksregister nummer: 86.06.25-361.58], wonende te 9150 Kruibeke, Eendenlaan 33.

2. De heer VAN HAVERE Kennv Alois Marcellina, ongehuwd, geboren te Temse op;; eenentwintig april negentienhonderd drieëntachtig, [Rijksregister nummer: 83.04.21 259.09], wonend te 9150 Kruibeke, Begoniastraat 34.

DOEL: . Project management. Beheer van projecten. Budgetten en financieringen;; opvolgen rond projecten.

Project engineering.

Voor-

bet udc.i aan het Belgisch

Staatsblad

20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen " stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

- De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

DUUR: Onbepaald vanaf de oprichtingsdatum.

' KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde waarop a rato van honderd zesentachtig euro (E 186,00) per aandeel wordt ingetekend.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door Dimitry VAN HAVERE, ten belope van tachtig (80) aandelen.

- door Kenny VAN HAVERE, ten belope van twintig (20) aandelen.

Totaal honderd (100) aandelen.

Volgestort door Dimitry VAN HAVERE vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960,00) en door Kenny VAN HAVERE duizend tweehonderd veertig euro (E 1.240,00).

Blijft vol te storten door Dimitry VAN HAVERE negenduizend negenhonderd twintig euro (¬ 9.920,00) en door Kenny VAN HAVERE tweeduizend vierhonderd tachtig euro (E 2.480,00).

BOEKJAAR: 1 januari en eindige op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en wordt afgesloten op 31 december 2012.

RESERVE - WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De opdracht van een statutaire zaakvoerder kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend. De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks

bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de ` verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht. JAARVERGADERING: Voor de eerste maal in 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het.

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating voor de algemene vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

COMMISSARIS: Geen

ZAAKVOERDER: De heer Dimitry Luc Gerda VAN HAVERE, voornoemd, wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT: De oprichters geeft bijzondere volmacht aan AROFISC BVBA, Lambrechtshoekenlaan 94 te 2170 Merksem om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen voor inschrijving en latere wijzigingen bij de B.T.W. Administratie, en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de erkende ' ondernemingsloketten teneinde alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tegelijk hiermee neergelegd: 1) afschrift oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Patrick PIEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0371-010

Coordonnées
VAN HAVERE PROJECTS

Adresse
BURG. A. HEYMANSTRAAT 29 H 9140 TIELRODE

Code postal : 9140
Localité : Tielrode
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande