VAN HEE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN HEE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.493.788

Publication

02/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IllElMIUM 11H lI

1FFIE R.ECHT-ÉiA----NK VAN : .""N KOOPHANDEL GENT

21 MEI 2014

AFDEL1 r DERMONDE

Ondememingsnr : 0444.493.788

Benaming

(voluit) VAN HEE INVEST

{verkort). ;

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel OMMEGANGSTRAAT 91, 9420 ERPE-MERE

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 19 mei 2014 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt: Bij de fusie betrokken vennootschappen

NV VAN HEE MANAGEMENT

Ommegangstraat 91

9420 ERPE-MERE

RPR: Dendermonde

Ondernemingsnummer: 0474.250.123

De overnemende vennootschap enerzijds

BVBA VAN HEE INVEST

Ommegangstraat 91

9420 ERPE-MERE

RPR : Dendermonde

Ondernemingsnummer: 0444.493.788

De overgenomen vennootschap anderzijds

Het betreft een fusie door overdracht van het gehele vermogen  activa als passive , rechten en plichten van de BVBA VAN HEE INVEST naar de NV VAN HEE MANAGEMENT.

De fusie zal gerealiseerd worden met de volgende ruilverhouding: voor iedere 25 aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA VAN HEE INVEST zullen er 114 nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap NV VAN HEE MANAGEMENT aangeboden worden. De ruilverhouding werd: gebaseerd op de financiële situatie van 31 december 2013.

Vanaf 1 januari 2014 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig vlak, beschouwd ais handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

De voorgenomen fusie door overneming zal, in hoofde van NV VAN HEE MANAGEMENT, aanleiding geven tot een kapitaalverhoging ten belope van E 18.592,01 zodat het kapitaal van de NV VAN HEE MANAGEMENT na de fusie 80.592,01 zal bedragen. De kapitaalverhoging zal aanleiding geven tot creatie van 3.420 nieuwe aandelen zodat het kapitaal 80.592,01 bedraagt, vertegenwoordigd door 5.920 aandelen. Het kapitaal ze volstort zijn voor een bedrag van 68.197,33.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen, Deze aandelen worden: ' verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap BVBA VAN HEE INVEST, im ruilverhouding zoals vermeld in voorgaand punt De toekenning van de nieuwe aandelen zal als volgt gebeuren;

De bestuursorganen van de NV VAN HEE MANAGEMENT en de BVBA VAN HEE INVEST zullen gelast worden met de met de omruiling van de aandelen en de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de NV VAN HEE MANAGEMENT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-lphouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de te fuseren vennootschappen zijn geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend. De nieuwe ' aandelen zullen bijgevolg dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen.

De nieuw uitgegeven aandelen van de NV VAN HEE MANAGEMENT zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2014.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende enH overgenomen vennootschap.

De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, maken zich sterk dat aile vennoten zullen beslissen om afstand te nemen van hetgeen bepaald in artikel 695§1 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de Algemene Vergadering die over de deelneming aan de fusie moet besluiten. Tengevolge van deze beslissing werden er in onderling overleg geen opdrachten toegekend aan een bedrijfsrevisor of externe accountant om de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden ten laste genomen van de NV VAN HEE MANAGEMENT.

De NV VAN HEE MANAGEMENT zal omgezet worden in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. De heer FRANKY VAN HEE Ommegangstraat 91, 9420 Erpe-Mere, zal worden benoemd als zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Alle andere leden van de bestuursorganen zullen al dan niet van rechtswege ontslagnemend zijn en hun mandaat beëindigen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Franky Van Hee

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 19 mei 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 -Annexes du Moniteur belge

Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIrric RECHTBANK VAN_

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111Rp1),11M111111111

KOOPHANDEL GENT

I 2 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE Criffrb

Ondernemingsnr : 0444.493.788

Benaming

(voluit) VAN HEE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei OMMEGANGSTRAAT 91, 9420 ERPE-M ERE

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Er blet uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 10 september 2014 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt: Bij de fusie betrokken vennootschappen:

NV VAN HEE MANAGEMENT

Ommegangstraat 91

9420 ERPE-MERE

RPR : Dendermonde

Ondernemingsnummer: 0474.250.123

De overnemende vennootschap enerzijds

BVBA VAN HEE INVEST

Ornmegangstraat 91

9420 ERPE-MERE

RPR: Dendermonde

Ondernemingsnummer: 0444.493.788

De overgenomen vennootschap anderzijds

Het betreft een fusie door overdracht van het gehele vermogen  activa ais passive , rechten en plichten van de BVBA VAN HEE INVEST naar de NV VAN HEE MANAGEMENT.

De fusie zal gerealiseerd worden met de volgende ruilverhouding: voor iedere 25 aandelen van de. overgenomen vennootschap BVBA VAN HEE INVEST zullen er 130 nieuw uitgegeven aandelen van de' overnemende vennootschap NV VAN HEE MANAGEMENT aangeboden worden. De ruilverhouding werd. gebaseerd op de financiële situatie van 31 maart 2014.

Vanaf 1 april 2014 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

De voorgenomen fusie door overneming zal, in hoofde van NV VAN HEE MANAGEMENT, aanleiding geven tot een kapitaaIverhoging ten belope van E 18.592,01 zodat het kapitaal vert de NV VAN HEE MANAGEMENT na de fusie E 80.592,01 zaI bedragen. De kapitaalverhoging zal aanleiding geven tot creatie van 3.900 nieuwe. aandelen zodat het kapitaal E 80.592,01 bedraagt, vertegenwoordigd door 6.400 aandelen. Het kapitaal zal. volstort zijn voor een bedrag van E 68.197,33.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap BVBA VAN HEE INVEST, in ruilverhouding zoals vernield in voorgaand punt, De toekenning van de nieuwe aandelen zal als volgt gebeuren:

- Aan de heer Franky VAN HEE in ruil voor zijn 225 aandelen van de BVBA VAN HEE INVEST, 'L17& aandelen van de NV VAN HEE MANAGEMENT;

- Aan mevrouw Greta LOMBAERT in ruil voor haar 375 aandelen vert de BVBA VAN HEE INVEST, 1.950,

aandelen van de NV VAN HEE MANAGEMENT; _ _  ._

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

- Aan de heer Niki VAN HEE in ruil voor zijn 75 aandelen van de BVBA VAN HEE INVEST, 390 aandelen van de NV VAN HEE MANAGEMENT;

- Aan mevrouw Elien VAN HEE in ruil voor haar 75 aandelen van de BVBA VAN HEE INVEST, 390 aandelen van de NV VAN HEE MANAGEMENT

De bestuursorganen van de NV VAN HEE MANAGEMENT en de BVBA VAN HEE INVEST zullen gelast worden met de met de ornruiling van de aandelen en de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de NV VAN HEE MANAGEMENT.

In de te fuseren vennootschappen zijn geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend. De nieuwe aandelen zullen bijgevolg dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen.

De nieuw uitgegeven aandelen van de NV VAN HEE MANAGEMENT zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 april 2014.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschap.

De bestuurscrganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, maken zich sterk dat alle vennoten zullen beslissen om afstand te nemen van hetgeen bepaald in artikel 695§1 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de Algemene Vergadering die over de deelneming aan de fusie moet besluiten. Tengevolge van deze beslissing werden er in onderling overleg geen opdrachten toegekend aan een bedrijfsrevisor of externe accountant om de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden ten leste genomen van de NV VAN HEE MANAGEMENT.

Het doel van de Overnemende Vennootschap zal bovendien worden uitgebreid om volgende activiteiten mogelijk te maken:

Alle activiteiten van een verzekeringskantoor/-makelaar in verzekeringen en beleggingen;

Alle activiteiten van horeca- en restaurant uitbating/exploitatie en organisatie van events in de ruime zin.

De NV VAN HEE MANAGEMENT zal omgezet worden in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. De heer FRANKY VAN HEE Ommegangstraat 91, 9420 Erpe-Mere, zal worden benoemd als zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Alle andere leden van de bestuursorganen zullen al dan niet van rechtswege ontslagnemend zijn en hun mandaat beëindigen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Franky Van Hee

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 10 september 2014.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

L.;

cià

r" I

cd

z

t:4)

J"ell

S:11 cià

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2014
ÿþ mad 11.1



---

:--.1~i; In de bistagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



'

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 NOV. 2014

AFDELINC]ERMONDE

'

V

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

Ondernemingsnr : 0444.493.788

Benaming (voluit) :VAN HEE INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ommegangstraat 91

9420Erpe-Mere

Onderwerp akte :Fusie

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 29 oktober 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van VAN HEE: MANAGEMENT NV en VAN HEE INVEST BVBA:

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

De Naamloze vennootschap VAN HEE MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-'' Mere, Ommegangstraat 91, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder nummer 474.250.123.

OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN HEE INVEST, met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere, Ommegangstraat 91, ingeschreven in Rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder nummer 444.493.788.

BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden

vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat'

op VAN HEE MANAGEMENT, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de

overgenomen vennootschap VAN HEE INVEST, zowel de rechten als de verplichtingen, als

gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Deze overgang is gebaseerd op de balans afgesloten op 31 maart 2014.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

AI De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt:

- Voor iedere vijfentwintig (25) aandelen van de overgenomen vennootschap van VAN HEË, INVEST worden er 130 nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap VAN HEE MANAGEMENT toegekend, hetzij:

" aan mevrouw Greta Lombaert duizend negenhonderdvijftig (1.950) aandelen;

" aan de heer Franky Van Hee: duizend honderdzeventig (1.170) aandelen;

" aan de heer Niki Van Hee: driehonderdnegentig (390) aandelen;

" aan mevrouw Ellen Van Hee: driehonderdnegentig (390) aandelen.

Bl De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op 1 april 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

fi,ehouden

aan het

Belgtach

.Staatsblad

mod 11.1

C! De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, ais bepaald in voorgaande paragraaf.

Overgang van de vermogens.

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap VAN HEE INVEST ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap VAN HEE MANAGEMENT.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte- Fusie door overneming.

Getekend Heleen DECONINOK, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2013
ÿþ mod 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11!filE1011

iIFFiE REi'h : i-:,AN K VAN KOOPHANDEL

2 8 DEC. 2012

:DENDERMONDE,

mirri

Ondernemingsnr : 444.493.788

Benaming (volu9t} : VAN HEE & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oen eseveLn.e,k ga - S -1 Ecg_ (ku_c_

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

Uit een akte verreden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 27 december 2012, blijkt dat volgende wijzigingen aan de statuten werden aangebracht:

Eerste beslissing: Wiiziginq doel

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel toelicht, met een samenvattende staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per 30 september 2012, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

Gemeld verslag en staat van activa en passiva zal samen met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap als volgt te wijzigen:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

" de verhuur van door inbreng of onder andere titel verworven onroerende goederen, die zij kan bebouwen, verbouwen, afbreken en/of heropbouwen of uitrusten voor bijzondere commerciële of industriële bestemmingen.

" Bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur".

" Optrekken van andere residentiële gebouwen, van winkels en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enz.,

" de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur': Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enz..

" Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen zonder dat deze opsomming beperkend is, de huur, de onderverhuur, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, de ordening, de herstelling, de verbetering, de bouw, de verbouwing, de aankoop, de verkoop en iedere verwerving van onroerende goederen alsook de onroerende leasing.

" Deze opsomming is niet beperkend

De vennootschap zal aile handelingen kunnen stellen die toelaten haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken.

Zij zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, die nodig zijn om haar eigen vermogen aan te vullen met het oog op aankoop, het bouwen of verbouwen of uitrusten van de onroerende goederen waarvan zij de vruchten wil opstrijken.

De vennootschap kan ook dergelijke leningen aangaan met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig acht voor het goed beheer van haar patrimonium.

Zij kan, binnen de grenzen van dat beheer ook onroerende goederen vervreemden en zij kan de opbrengst daarvan herbeleggen zowel in onroerende als in roerende goederen of waarden.

Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid wan de instrumenterende notaris, Netzit van de persoroin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van oordon te verregen^loordigen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11 1

De vennootschap zal alle financiële handelingen kunnen stellen en deelnemen aan het betalingsverkeer door het uitreiken en in ontvangst nemen van elke geldige betalingstitel.

Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

De vennootschap kan ook worden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiéle, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar , maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten in de zin van het voorgaande aan te passen.

Tweede besissinq: Wiiziging benaming

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijziging in "VAN HEE INVEST" De vergadering beslist artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen.

Derde Beslissing: Coördinatie.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging - coördinatie statuten; - verslag zaakvoerder - staat van actief en passief.

Voor-

behouden

aan het

-elgisch

Staatsblad

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Op cie taaiste biz van lurk 8 vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persotoln;enj bevoegd de rechtspe `oc,r, {erg aanzien van deraen te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtet,ening

11/10/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

LLfti r . in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Zetel : LEOPOLDLAAN 102 bus 0.1., 9300 Aalst, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

In de buitengewone algemene vergadering van 28/09/2012 werd met ëënparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel vanaf 28/09/2012 te verplaatsen naar OMMEGANGSTRAAT 91 te 9420 ERPE-MERE

VAN HEE FRANKY

Zaakvoerder

Op de laatste bfz, vri LGikl3 versnelden --------------------- enlioedanighèidvan dé instrumenterende notaris hetzij van rie perso(ô)7(i:n)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening,

liN Il II III i 11 IIIIIIIII

*12168125*

VI

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

-2 OKT. 2012

DENDEUieJNDE

Ondememingsnr : 0444.493.788

Benaming (voluit) VAN HEE & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0049-017
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.08.2011 11496-0450-016
29/04/2010 : DE059804
09/07/2009 : DE059804
01/12/2008 : DE059804
07/09/2007 : DE059804
03/07/2006 : DE059804
29/09/2005 : AA059804
03/12/2004 : AA059804
04/08/2003 : AA059804
29/06/2002 : AA059804
10/07/2001 : AA059804
29/06/2000 : AA059804
27/07/1999 : AA059804
17/07/1999 : AA059804

Coordonnées
VAN HEE INVEST

Adresse
OMMEGANGSTRAAT 91 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande