VAN HEUVERSWYN - VERMYLEN BEHEER

Société en commandite simple


Dénomination : VAN HEUVERSWYN - VERMYLEN BEHEER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.171.411

Publication

13/05/2014
ÿþMadlArosd It.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

cie 4Kle NEERGELEGD

na neerlegging ter griffie van

11111111M31811111111

Ondernemingsnr Benaming lvoIuiU verkort)

Rechtsvorm:

Zetel

VAN HEUVERSVVYN-VERMEYLEN BEHEER

0843.171.411

NELEMEERSSTRAAT 86 9830 SI NT-MARTENS-LATEM

..... y- ___^ "

30 APR. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

uritie

Iligien ' birlièfIklecTI Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG

Er blijkt uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 29112/2011 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist om het ontslag te aanvaarden ais zaakvoerder van:

- mevrouw Denise VERMYLEN, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 86.

Er werd haar algehele en volledige kwijting verleend voor de duur van het uitgeoefend mandaat.

Goedgekeurd in het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 29/12/2011.

Jean Van Heuverswyn

Zaakvoerder

 _ ..... "

Op de laatste blz. van Luik' 13* verrnelden : Recto :Na'am -ffl-hoed-inigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perw(o)rk(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en lindtelcening.

09/02/2012
ÿþ Mod Word 11,1

Ke5[1. 0% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.."27 _ G~~

2 7 ~~ ~e 2612

 ,.-i1

r'ii~li.r~r1 Qrit-fië

*12039961*

09/0212012

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Van Heuverswyn - Vermylen Beheer

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Nelemeerstraat 86, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 29 december 2011, dragende de melding: "geregistreerd 8 bladen zonder renvooi te Gent 7 op 30 december 2011 boek 6/75 blad 56 vak 22. Ontvangen: vijfentwintig (25) euro. De ontvanger (getekend) Anja Willems, dat:

In het jaar twee duizend en elf, op 29 december,

Zijn bijeengekomen:

1.De heer Jean Van Heuverswyn, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeerstraat 86;

2.Mevrouw Denise Vermylen, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeerstraat 86;

3.Van Heuverswyn Noemi, wonende te Nederkouter 56, 9000 Gent, hierbij vertegenwoordigd door de heer

Jean Van Heuverswyn, ingevolge onderhandse volmacht van 17 december 2011;

4.Van Heuverswyn Maïté, wonende te Frère Orbanlaan 494, 9000 Gent, hierbij vertegenwoordigd door de

heer Jean Van Heuverswyn, ingevolge onderhandse volmacht van 17 december 2011;

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken van de Gewone Commanditaire Vennootschap die zij oprichten onder de naam "Van Heuverswyn  Vermylen Beheer", onder de volgende bedingen,

1. GECOMMANDITEERDE VENNOTEN

De heer Jean Van Heuverswyn, comparant onder punt 1, en mevrouw Denise Vermylen, comparant onder punt 2, zullen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zullen elkeen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Ze zullen nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen als hierna gezegd.

2. MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De maatschappelijke benaming van de vennootschap is "Van Heuverswyn  Vermylen Beheer".

De maatschappelijke benaming dient op alle akten en documenten uitgaande van de vennootschap te worden vermeld, onmiddellijk en leesbaar voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of "Comm. V".

3. MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden :

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso(o)n en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede het bijstand verlenen. De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen ;

-het aanhouden van participaties, deelbewijzen, aandelen en soortgelijke effecten in andere vennootschappen en ondernemingen ;

-het beheer, de ontwikkeling en coördinatie van onroerend goed projecten. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren, kopen en verkopen. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag aile beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om op het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden of wijzigen.

4. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latern, Nelemeerstraat 86. De vennoten, samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

5. DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden, onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

6. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt twee miljoen honderd drieënvijftig duizend EUR (2.153.000,00 EUR), en is verdeeld over 2.800 deelbewijzen met een nominale waarde van zevenhonderd achtenzestig EUR en drieënnegentig cent (768,93 EUR).

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- Door de heer Jean Van Heuverswyn wordt een inbreng in natura gedaan, voor een waarde van twee miljoen honderd eenenveertig duizend vierhonderd zesenzestig EUR en zeven cent (2.141.466,07 EUR), van 2.785 hierna beschreven aandelen van Neelstreet NV;

-Door Mevrouw Denise Vermylen wordt een inbreng in natura gedaan voor een waarde van negen duizend negenhonderd zesennegentig EUR en zeven cent (9.996,07 EUR), van 13 hierna beschreven aandelen van Neelstreet NV;

-Door Mejuffrouw Noemi Van Heuverswyn wordt een inbreng in speciën gedaan ten bedrage van zevenhonderd achtenzestig EUR en drieënnegentig cent (768,93 EUR);

-Door Mejuffrouw Maité Van Heuverswyn wordt een inbreng in speciën gedaan ten bedrage van zevenhonderd achtenzestig EUR en drieënnegentig cent (768,93 EUR).

De inbreng in natura

Ten belope van twee miljoen honderd eenenvijftig duizend vierhonderd tweeënzestig EUR en veertien cent (2.151.462,14 EUR), door de oprichters, comparant onder punt 1 en punt 2, wordt een inbreng in natura gedaan van tweeduizend zevenhonderd achtennegentig (2.798) aandelen van de Naamloze vennootschap "Neelstreet", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeerstraat 86", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0462.365.356.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris André Philips met standplaats Koekelberg (1081 Brussel) op 22 december 1997, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 17 januari 1998 onder het nummer 980117  115

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.De hoger beschreven aandelen worden in de vennootschap ingebracht in de staat waarin zij zich bevinden.

2.De vennootschap bekomt de voile eigendom en het genot van deze aandelen vanaf heden en de vennootschap zal delen in de winsten van deze aandelen vanaf dezelfde datum.

3.Alle belastingen en taksen betreffende deze aandelen en hun opbrengsten vallen ten laste van de nieuw opgerichte vennootschap sedert heden.

Waarde van de inbreng in natura

De netto-inbrengwaarde van de ingebrachte aandelen wordt door de inbrengers gewaardeerd op twee miljoen honderd éénenvijftigduizend vierhonderd tweeënzestig EUR en veertien cent (2.151.462,14 EUR). Voor de individuele inbrengwaarden verwijzen de oprichters naar de jaarcijfers van Neelstreet NV welke cijfers zij verklaren voldoende te kennen en hierbij te bevestigen, alsmede naar het waarderingsverslag.

Vergoeding voor de inbreng

De oprichters verklaren dat deze inbreng in speciën en in natura mag worden vergoed door toekenning van deelbewijzen voor het bedrag, gelijk aan de waarde van de ingebrachte goederen. De oprichters verklaren de voomoemde inbreng te vergoeden door toekenning van maatschappelijke deelbewijzen, a rato van één aandeel voor elke fractie van 768,93 EUR in waarde ingebracht in natura of in speciën;

De totale inbreng in natura, hiervoor vermeld, vertegenwoordigt een netto-waarde van 2.151.462,14 EUR, waarvoor in ruil 2.798 maatschappelijke deelbewijzen worden toegekend. De totale inbreng in speciën bedraagt 1.537,86 EUR, waarvoor in ruil 2 maatschappelijke deelbewijzen worden toegekend.

De oprichters stellen vast dat alle inbrengen op gelijke wijze en volledig worden vergoed door toekenning van maatschappelijke rechten.

Aldus, als vergoeding op deze inbrengen heeft de heer Jean Van Heuverswyn recht op 2.785 maatschappelijke deelbewijzen, Mevrouw Denise Vermylen recht op 13 maatschappelijke deelbewijzen, Mejuffrouw Noemi Van Heuverswyn recht op 1 maatschappelijk deelbewijs en Mejuffrouw Maïté Van Heuverswyn recht op 1 maatschappelijk deelbewijs.

De 2.800 deelbewijzen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal dat aldus volledig werd ingeschreven. Ten belope van de inbreng in natura is het maatschappelijk kapitaal volgestort op heden.

Waarderingsverslag betreffende de inbreng in natura

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving en waardering aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het waarderingsverslag opgemaakt op 26 december 2011 door Mazars, vertegenwoordigd door de Heer Pierre Van Heuverswyn, IAB accountant met erkenningsnummer 11.378.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

©De waarde van de 2.798 aandelen van NEELSTREET NV kan geraamd worden op de prijs van ¬ 2.151.462,14.

DDe beschrijving van de verrichting en van de vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Q' De methode van waardering algemeen aanvaard is.

Mijn opdracht bestaat erin om een waardering te doen van de in te brengen aandelen en de vergoeding te

bepalen voor deze inbreng in natura, zonder ons uit te spreken over de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting.

Opgesteld te Gent op 26 december 2011

Mazars Tax Consultants

vertegenwoordigd door Pierre van Heuverswyn

IAB accountant

(getekend)"

Verslag van de Oprichters

Tevens wordt het bijzonder verslag van 27 december 2011, opgemaakt door de oprichters van de vennootschap, omtrent de inbreng in natura voorgelezen, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap verantwoord wordt.

In dit verslag wordt ook melding gemaakt van de volgende engagementen welke gedurende een termijn van 3 jaar te rekenen vanaf heden dienen te worden nageleefd:

-"Er zal geen kapitaalvermindering worden doorgevoerd door de nieuwe op te richten gewone commanditaire vennootschap (= holdingvennootschap)

-Er zal geen kapitaalvermindering worden doorgevoerd door NEELSTREET NV (=werkvennootschappen) tenzij de middelen door de holdingvennootschap worden gebruikt voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden vennootschappen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen;

-De dividenduitkeringen door de werkvennootschap zullen niet gewijzigd worden ten opzichte van vroeger, tenzij deze worden gebruikt door de holdingvennootschap voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden vennootschappen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen.

-De door de werkmaatschappij betaalde managementfees, bedrijfsleidersbezoldigingen, enz. zullen overeenstemmen met de vroeger betaalde bedrijfsleidersbezoldigingen. De geldstroom van de werkvennootschap naar de holdingvennootschap mag hoger zijn dan de vroegere bedrijfsleidersbezoldigingen indien blijkt dat hier daadwerkelijk prestaties tegenover staan die vroeger op het niveau van de werkvennootschap werden verricht en die nu door de Vennootschap worden uitgevoerd en marktconform worden doorgerekend."

Punt 6 van de statuten luidt derhalve als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt twee miljoen honderd drieënvijftig duizend EUR (2.153.000,00 EUR), en is verdeeld over 2.800 deelbewijzen met een nominale waarde van zevenhonderd achtenzestig EUR en drieënnegentig cent (768,93 EUR).

Elke bijkomende inbreng dient de goedkeuring bij unanimiteit van alle vennoten te verkrijgen en zal het voorwerp uitmaken van een afzonderlijk bijvoegsel aan deze overeenkomst, ondertekend door alle vennoten.

7. BEHEER VAN DE VENNOOTSCHAP

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of de vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder kan slechts worden ontslaan en (her)benoemd bij gezamenlijke beslissing van de vennoten met unanimiteit.

De zaakvoerder, of, ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

8. OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of

legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

9. OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van alle zaakvoerders, zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon ais bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

10. MACHTEN VAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP De machten van de commanditaire vennoten bestaan in:

-de controle op de vennootschap;

-het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s);

-het vaststellen van de bezoldiging van de zaakvoerder(s);

-hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering.

10. BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

Annexes du Moniteur bëtge

'O9/02/2012

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van oprichting tot en met 31 december 2012.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 15 juni van ieder jaar, om 10 uur, ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 15 juni in het jaar tweeduizend en 2013.

11. STEMRECHT

Elk deelbewijs heeft recht op één stem.

12. WINSTVERDELING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparige akkoord van de vennoten wordt vereist. Indien geen unanimiteit wordt bereikt, wordt de winst gereserveerd in de vennootschap.

13. BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

Worden tot zaakvoerders benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer Jean Van Heuverswyn en Mevrouw Denise Vermylen, die aanvaarden. De zaakvoerders uitoefenen hun mandaat onbezoldigd uit tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

14. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Overeenkomstig artikel 60 W. Venn., neemt de vennootschap, onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen die de oprichters namens de vennootschap in oprichting hebben aangegaan sinds 30 november 2011.

15. VOLMACHT

Worden aangeduid als gevolmachtigden om alle formaliteiten inzake inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel:

-De heer Pierre Van Heuverswyn,

-Mevrouw Sofie Matthys,

-Mevrouw Jo Jacobs

-of enige andere medewerker van Mazars Tax Consultants, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 5, b1001.

Opgemaakt te Sint-Martens-Latem, op 29 december 2011

in vijf originelen, waarvan elke partij verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Het vijfde exemplaar is bestemd voor de registratie.

Jean Van Heuverswyn

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: geregistreerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN HEUVERSWYN - VERMYLEN BEHEER

Adresse
NELEMEERSTRAAT 86 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande