VAN HYFTE

Divers


Dénomination : VAN HYFTE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 824.413.688

Publication

09/04/2013
ÿþ Mai Und 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

RECtl:f ffiONK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0824.413.688

Benaming

(voluit) ; VAN HYFTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Walprijestraat 50, 9940 Evergem, Ertvelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging-Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd Notaris te Evergem, Ertvelde, op 22 maart 2013, te registeren, blijkt dat is samengekomen: de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de Landbouwvennootschap "VAN HYFTE" met maatschappelijke zetel te Evergem, Ertvelde, Walprijestraat 50 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder nummer 0824.413.688, dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van stemmen onder meer volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

Kennisname van het verslag opgesteld, in toepassing van artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen, door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "SBB Accountants  Belastingsconsulenten", te Eeklo, Oostveldstraat 17, vertegenwoordigd door de mevrouw Anne-Mie Meerschman, nopens de navermelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethode en de oprechtheid en goede trouw van de waardering.

De besluit van gemeld verslag luid ais volgt:

"ln het kader van de procedure van een kapitaalsverhoging bij LV Van Hyfte werd een verslag gemaakt over de staat van de ingebrachte activa en passiva op 22 maart 2013 en dit onder de verantwoordelijkheid van de beherende vennoten.

Uit het verslag dat werd opgemaakt kan warden afgeleid dat de kapitaalsverhoging betrekking heeft op een waarde van 100.000 euro en dat deze waardering billijk en aanvaardbaar is, zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op 983.000 euro wordt gebracht.

Voor de inbreng in natura worden enerzijds 300 aandelen toegekend aan de Heer Van Hyfte Joris, anderzijds krijgen de heer Van Hyfte Carlos en zijn echtgenote Gyssels Mieke hiervoor gezamenlijk 175 aandelen in ruil. Bovendien worden nog 175 aandelen aan de Heer Van Hyfte Carlos persoonlijk toegekend.

Voor de inbreng in speciën wordt aan de Heer Van Hyfte Jonas 350 aandelen toegekend.

Dat hierbij geen uitsluitsel wordt gegeven over de economische haalbaarheid van deze transactie.

Eeklo, 12 maart 2013

Voor SBB Accountants Belastingsconsulenten BV-CVBA

Oostveldstraat 17

9900 Eeklo

(getekend)

Anne-Mie Meerschman"

TWEEDE BESLISSING

A) BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

- beslissing tot kapitaalverhoging met een bedrag van vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00) om het te brengen van achthonderddrieëntachtigduizend euro (¬ 883.000,00) op negenhonderdachtenveertigduizend euro (¬ 948.000,00) door inbreng in natura van navermelde onroerende goederen en zakelijke rechten door navermelde personen.

- Dienvolgens creatie van zeshonderdvijftig (650) nieuwe aandelen van de vennootschap die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

- De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

B) INSCHRIJVING

Op deze zeshonderdvijftig (650) nieuwe aandelen wordt als volgt in natura ingeschreven:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. door de heer Joris VAN HYFTE, voornoemd, die verklaart in te schrijven op driehonderd (300) nieuwe aandelen, die verklaart deze inbreng volledig te volstorten door inbreng in natura in de vennootschap van nabeschreven onroerende goederen.

2. door de heer Carlos VAN HYFTE, voornoemd, die verklaart in te schrijven op honderd vijfenzeventig (175) nieuwe aandelen, welke zullen toebehoren tot zijn eigen vermogen, die verklaart deze inbreng volledig te volstorten door inbreng in natura in de vennootschap van nabeschreven onroerende goederen.

3. door de echtgenoten de heer Carlos VAN HYFTE en mevrouw Mieke GYSSELS, beiden voornoemd, die verklaren gezamenlijk in te schrijven op honderd vijfenzeventig (175) nieuwe aandelen

C) VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

B.1. De heer Carlos VAN HYFTE en mevrouw Mieke GYSSELS, handelend voor huwgemeenschap tussen hen bestaande, verklaren nabeschreven goederen, in te brengen.

1. Gemeente Evergem  vierde afdeling _ Erivelde

Een perceel bouwland, gelegen te Evergem, Ertvelde, kadastraal gekend als "Lange Zand", gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en huidig kadastrale bescheiden sectie D, nummer 578, groot volgens zelfde vierduizend achthonderd tachtig vierkante meter (4.880 m2).

2. Gemeente Evergem  vierde afdeling - Ertvelde

Een perceel bouwland, gelegen te Evergem, Ertvelde, kadastraal gekend als "Lange Zand", gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie D, deel van nummer 579 en volgens huidig kadastrale bescheiden sectie D, nummer 5791C, groot volgens laatste vierhonderd drieënnegentig vierkante meter (493 m2).

B.2. De heer Carlos VAN HYFTE, handelend in naam en voor rekening van zijn eigen vermogen, verklaart

nabeschreven goederen, in te brengen.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

3. Gemeente Evergem  vierde afdeling  Ertvelde

Een perceel bouwland, gelegen te Evergem, Ertvelde, kadastraal gekend als "Walprije", gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en huidige kadastrale bescheiden sectie D, nummer 577, groot volgens zelfde tweeduizend tweehonderd zestig vierkante meter (2.260 ma).

4. Gemeente Evergem  vierde afdeling  Ertvelde

Een perceel bouwland, gelegen te Evergem, Ertvelde, thans kadastraal gekend als "Lange Zand", gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel, sectie D, deel van nummer 580/T en volgens huidige kadastrale bescheiden sectie D, nummer 5801X, groot volgens laatste tweeduizend vierhonderd negenentwintig vierkante meter (2.429 m2).

B.3. De heer Joris VAN HYFTE verklaart nabeschreven goederen, in te brengen:

5. Gemeente Evergem  vierde afdeling - Ertvelde

Een perceel bouwland, gelegen te Evergem, Ertvelde, kadastraal gekend als "Walprije", gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel huidige kadastrale bescheiden sectie D, nummer 552/A, groot volgens zelfde drieduizend achthonderd twintig vierkante meter (3.820 m2).

6. Gemeente Evergem  vierde afdeling - Ertvelde

Een perceel bouwland, gelegen te Evergem, Ertvelde, thans kadastraal gekend als "Lange Zand", gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie D, nummer 551/A en deel van nummer 550/A/2 en volgens huidige kadastrale bescheiden sectie D, nummer 55118, groot volgens laatste vijfduizend negenhonderd en tien vierkante meter (5.910 m2).

D. BESTEMMING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN

Gemeld bedrag van vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00) zal integraal ais kapitaal worden geboekt, zodat tengevolge van het voorgaande het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd van achthonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 883.000,00) tot negenhonderd achtenveertigduizend euro (¬ 948.000,00).

F. VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast dat op voormelde kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door inbreng in natura, als voormeld, en dat ieder aandeel werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd dus verhoogd met vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00) en gebracht van achthonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 883.000,00) op negenhonderd achtenveertigduizend euro (¬ 948.000,00), vertegenwoordigd door negenduizend vierhonderd tachtig (9.480) aandelen, ieder aandeel hebbende een gelijke waarde.

D" ERDE BESLISSING

A. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

beslissing tot kapitaalverhoging met een bedrag van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) om het te brengen van negenhonderd achtenveertigduizend euro (¬ 948.000,00) op negenhonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 983.000,00) door inbreng in speciën.

Dienvolgens creatie van driehonderd vijftig (350) nieuwe aandelen van de vennootschap die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

- De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

B. INSCHRIJVING

a Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op deze driehonderd vijftig (350) nieuwe aandelen wordt in speciën ingeschreven door de heer Jonas VAN HYFTE, voornoemd, die verklaart hiervoor de som van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) in te brengen, welke som volledig als kapitaalverhoging en ais kapitaal van onderhavige vennootschap zal worden geboekt

Alle voormelde nieuw gecreëerde aandelen en waarop ingeschreven werd als voormeld, werden volledig volgestort door middel van overschrijving van de rekening 103-0240135-31 op de rekening 103-0240238-37 op datum van 18 maart 2013, waarvan het bewijs van deze storting door de ondergetekende Notaris zak worden bewaard.

AFSTAND VOORKEURRECHT

Alle overige vennoten verklaren, voor zoveel als nodig, uitdrukkelijk afstand te doen van hun voorkeurrecht tot inschrijving op gemelde kapitaalverhoging in voordeel van de heer Jonas VAN HYFTE, voornoemd en te verzaken aan de termijn van beraad, dit alles met betrekking tot onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

Alle vennoten zich akkoord met de voormelde inschrijving door de heer Jonas Van Hyfte, voornoemd, op deze kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

C. VERGOEDING VOOR DE GEDANE INBRENG

Als vergoeding voor de gedane inbreng worden aan de heer Jonas VAN HYFTE, driehonderd vijftig (350) aandelen toebedeeld, genummerd negenduizend vierhonderd eerientàchtig (9481) tot en met negenduizend achthonderd dertig (9.830), ieder aandeel hebbende een gelijke waarde.

Alle aandeelhouders verklaren zich akkoord met de zopas gen éide toekenning/der nieuw gecreëerde

aandelen. ^~

D, VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast dat op voormelde kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door inbreng in speciën als voormeld, en dat ieder aandeel werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd dus verhoogd met vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) en gebracht van negenhonderd achtenveertigduizend euro (¬ 948.000,00) op negenhonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 983.000,00), vertegenwoordigd door negenduizend achthonderd dertig (9.830) aandelen, ieder aandeel hebbende een gelijke waarde.

VIERDE BESLISSING

Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen door voormelde inbreng in natura en inbreng in speciën aanpassing van artikel genaamd "KAPITAAL" der statuten om het in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, zodat de tekst van artikel genaamd "KAPITAAL" voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 983.000,00), en wordt vertegenwoordigd door negenduizend achthonderd dertig (9830), ieder aandeel hebbende een gelijke waarde."

VIJFDE BESLISSING

De beherende vennoten worden gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen", te Evergem, Ertvelde, Hospitaalstraat 50, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, in datum van 12/03/2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 3 FEB. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPH:1t*M TE GENT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad















*11035753



Ondernemingsnr : 0824.413.688

Benaming

(voluit) : LANDBOUWVENNOOTSCHAP VAN HYFTE

Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel : 9940 Evergem, Ertvelde, Walprijestraat 50

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem,

Ertvelde, op 09/02/2011, dragende de melding Geregistreerd te Gent 6, de 14 feb 2011 boek 185 blad 33 vak 8.

negen rollen geen verz. ontvangen: vierduizend negenhonderd vierenveertig euro veertig cent (¬ 4944,40) de

Eerstaanwezend Inspecteur (a.i.) Glenn Daghelet, blijkt dat is samengekomen: de Buitengewone Algemene

Vergadering der aandeelhouders van de landbouwvennootschap "VAN HYFTE", met maatschappelijke zetel te

Evergem, Ertvelde, Walprijedreef 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer

0824.413.688, dat geheel , het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat onder meer, met

eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

Kennisname van het verslag opgesteld, in toepassing van artikel 797 van het Wetboek van

Vennootschappen, door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap "SBB

Accountants  Belastingsconsulenten", te Eeklo, Oostveldstraat 17, vertegenwoordigd door de heer Jan de

Taye, nopens de navermelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethode en de oprechtheid en

goede trouw van de waardering.

De besluit van gemeld verslag luid als volgt:

"In het kader van de procedure van een kapitaalsverhoging bij de LV Van Hyfte werd een verslag gemaakt

over de staat van de ingebrachte activa en passiva per op 9 februari 2011 en dit onder de verantwoordelijkheid

van de beherende vennoten.

Uit het verslag dat werd opgemaakt kan worden afgeleid dat de kapitaalsverhoging betrekking heeft op een

waarde van 292.000 euro en dat deze waardering billijk en aanvaardbaar is.

Enerzijds worden 1.480 aandelen toegekend aan de Heer Van Hyfte Joris, anderzijds krijgen de heer Van

Hyfte Carlos en zijn echtgenote Gyssels Mieke hiervoor gezamenlijk 1.460 aandelen in ruil.

Dat hierbij geen uitsluitsel wordt gegeven over de economische haalbaarheid van deze transactie.

Eeklo, 7 februari 2011

Voor SBB Accountants Belastingsconsulenten BV-CVBA

Oostveldstraat 17

9900 Eeklo

(getekend)

Jan de Taeye

(getekend)

Anne-Mie Meersch man"

TWEEDE BESLISSING

A) BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

- beslissing tot kapitaalverhoging met een bedrag van tweehonderd tweeënnegentigduizend euro (¬ 292.000,00) om het te brengen van vijfhonderd zeventig duizend euro (¬ 570.000,00) op achthonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 862.000,00) door inbreng in natura van navermelde onroerende goederen en zakelijke rechten door navermelde personen.

- Dienvolgens creatie van tweeduizend negenhonderd twintig (2920) nieuwe aandelen van de vennootschap die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

- De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

B) INSCHRIJVING

Op deze tweeduizend negenhonderd twintig aandelen (2920) nieuwe aandelen wordt als volgt in natura

ingeschreven:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

1. door de heer Joris VAN HYFTE, die verklaart in te schrijven op duizend vierhonderd zestig (1460) nieuwe aandelen, die verklaart deze inbreng volledig te volstorten door inbreng in natura in de vennootschap van nabeschreven onroerende goederen.

2. door de heer Carlos VAN HYFTE, die verklaart in te schrijven op zevenhonderd dertig (730) nieuwe aandelen, die verklaart deze inbreng volledig te volstorten door inbreng in natura in de vennootschap van nabeschreven onroerende goederen.

3. door mevrouw Mieke GYSSELS, die verklaart in te schrijven op zevenhonderd dertig (730) nieuwe aandelen, die verklaart deze inbreng volledig te volstorten door inbreng in natura in de vennootschap van nabeschreven onroerende goederen.

C) VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

B.1. De heer Joris VAN HYFTE, enerzijds en de heer Carlos VAN HYFTE en mevrouw Mieke GYSSELS,

anderzijds, laatstgenoemden handelend voor huwgemeenschap tussen hen bestaande, verklaren

nabeschreven goederen, in te brengen.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

Gemeente Evergem  vierde afdeling - Ertvelde

1. Diverse percelen grond met opstaande bedrijfsgebouwen en sleufsilo, gelegen te Evergem, Ertvelde, Walprijestraat +52, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie D, nummers 580/S, 580/P en deel van nummer 5801T, en volgens huidige kadastrale bescheiden sectie D, nummers 580/S, 580/Z en 580/Y, groot volgens laatste respectievelijk 778 vierkante meter, 1559 vierkante meter en 3.473 vierkante meter.

2. Een perceel bouwland met een in oprichting zijnde bedrijfsgebouw, gelegen te Evergem, Ertvelde, nabij Walprijestraat +52, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie D, deel van nummer 579 en volgens huidige kadastrale bescheiden sectie D, nummer 579/8, groot volgens laatste 2739 vierkante meter.

B.2. De heer Joris VAN HYFTE verklaart nabeschreven goederen, in te brengen.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

Gemeente Evergem  vierde afdeling - Ertvelde

Diverse percelen bouwland, gelegen te Evergem, Ertvelde, kadastraal gekend als "Langerand",

gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en huidige kad astrale bescheiden sectie D, nummers 558,

559, 560 en 561, groot volgens laatste respectievelijk 1720 vierkante meter, 1520 vierkante meter, 1920

vierkante meter en 1860 vierkante meter.

B.3. De heer Carlos VAN HYFTE en mevrouw Mieke GYSSELS, handelend voor huwgemeenschap tussen hen bestaande, verklaren nabeschreven goederen, in te brengen:

Gemeente Evergem  vierde afdeling - Ertvelde

Een perceel bouwland, gelegen te Evergem, Ertvelde, kadastraal gekend als "Langerand", gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie D, nummer 584/D, voor een grotere oppervlakte en volgens huidige kadastrale bescheiden sectie D, deel van nummer 584/D, groot volgens navermelde meting 7000 vierkante meter.

Plan

Zo en gelijk voorschreven goed is afgeschetst en in groene kleur omlijnd op het metingsplan, opgemaakt door Landmeter Expert, de heer Dirk BAEKE, te Assenede, Waalpoelstraat 14, in datum van 08/11/2010.

D. OVERNAME VAN SCHULD

Beslissing tot overname door de inbrenggenietende vennootschap van het krediet met referte 726-233359650 aangegaan jegens KBC Bank door de heer Joris Van Hyfte, en de echtgenoten Carlos Van Hyfte  Gyssels Mieke, met een openstaande saldo van negenenveertigduizend vierhonderd vierenveertig euro (¬ 49.444,00) zoals blijkt uit gemeld verslag van de bedrijfsrevisor.

E. BESTEMMING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN

De inbreng van voorschreven onroerende goederen voor de volledige waarde van tweehonderd tweeënnegentigduizend euro (¬ 292.000,00) dienen als kapitaalverhoging en als kapitaal van onderhavige vennootschap worden geboekt.

G. VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast dat op voormelde kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door inbreng in natura, als voormeld, en dat ieder aandeel werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd dus verhoogd met tweehonderd tweeënnegentigduizend euro (¬ 292.000,00) en gebracht van vijfhonderd zeventig duizend euro (¬ 570.000,00) op achthonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 862.000,00), vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderd twintig (8620), ieder aandeel hebbende een gelijke waarde.

DERDE BESLISSING

A. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

- beslissing tot kapitaalverhoging met een bedrag van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00) om het te brengen van achthonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 862.000,00) op achthonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 883.000,00) door inbreng in speciën.

- Dienvolgens creatie van tweehonderd en tien (210) nieuwe aandelen van de vennootschap die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

~

Voor

be oirden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

- De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

B. INSCHRIJVING

Op deze tweehonderd en tien (210) nieuwe aandelen wordt in speciën ingeschreven door de heer Jonas VAN HYFTE, die verklaart hiervoor de som van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00) in te brengen, welke som volledig als kapitaalverhoging en als kapitaal van onderhavige vennootschap zal worden geboekt

Alle voormelde nieuw gecreëerde aandelen en waarop ingeschreven werd als voormeld, werden volledig volgestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE 98 7473235 6193 bij KBC Bank op naam van de ° landbouwvennootschap VAN HYFTE, zodat de som van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00) ter beschikking van de vennootschap staat. Het bewijs van deze storting zal door de ondergetekende Notaris worden bewaard.

C. VERGOEDING VOOR DE GEDANE INBRENG

Als vergoeding voor de gedane inbreng worden aan de heer Jonas VAN HYFTE, tweehonderd en tien (210) aandelen toebedeeld, genummerd achtduizend zeshonderd eenentwintig (8621) tot en met achtduizend achthonderd dertig (8830), ieder aandeel hebbende een gelijke waarde.

Alle aandeelhouders verklaren zich akkoord met de zo pas gemelde toekenning der nieuw gecreëerde aandelen.

E. VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast dat op voormelde kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door inbreng in speciën als voormeld, en dat ieder aandeel werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd dus verhoogd met eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00) en gebracht van achthonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 862.000,00) op achthonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 883.000,00), vertegenwoordigd door achtduizend achthonderd dertig (8830), ieder aandeel hebbende een gelijke waarde.

VIERDE BESLISSING

Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen door voormelde inbreng in natura en inbreng in speciën aanpassing van artikel genaamd "KAPITAAL" der statuten om het in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, zodat de tekst van artikel genaamd "KAPITAAL" voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd drieëntachtigduizend euro (¬ 883.000,00), en wordt vertegenwoordigd door achtduizend achthonderd dertig (8830), ieder aandeel hebbende een gelijke waarde."

VIJFDE BESLISSING

De beherende vennoten worden gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen", te Evergem, Ertvelde, Hospitaalstraat 50, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, in datum van 09/02/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN HYFTE

Adresse
WALPRIJESTRAAT 50 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande