VAN IMPE KOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN IMPE KOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.437.666

Publication

16/04/2014
ÿþmod 11,1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



4dik

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1 Ondernerningsnr : 0886.437.666

1

1

(verkort) : 1

,

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID :

il Zetel: Beekstraat 102

,

:

1 9451 hlaaltert - Kerksken

: Onderwerp akte :Statutenwijziging

ij

Er blij kt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy! !iBracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschapi :.

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte!

aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, ligeassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke,i :!1-lalsesteenweg 17, op zesentwintig maart tweeduizend veertien,! :neergelegd ter publicatie, v66r registratie, dat een! :!buitengewone algemene vergadering van de besloteni :vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN IMPE KOEN",!

:. .

!met zetel te 9451 Haaltert - Kerksken, Beekstraat 102,! ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met

als ondernemingsnummer 0886.437.666 en onderworpen aan de!

" :

!:Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer,

0

!BE0886.437.666, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van!

1

!:stemmen de volgende besluiten werden genomen: i

il.) Beslissing tot kapitaalverhoging overeenkomstig artikeli ,537 WIB:

1De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van!

,.

artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, het!

!.:kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van

0

!!honderd negenentachtigduizend euro (e 189.000,00) (zijnde!  negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend van i!tweehonderd en tien duizend euro (e 210.000,00)), om het aldus!

van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen

op tweehonderd en zeven duizend zeshonderd euro (E!

0 .

207.600,00). :

,

!:De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging . zal!

Il ,

verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte!

van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de!

!:fractiewaarde van de bestaande aandelen. ;

0 .

ÏiDe kapitaalverhoging zal worden volgestort ten belope van!

il honderd ten honderd (100 %). ,

,

,

,

:1-Inschrijving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ilt1§111011

GR

KOOPHANDEL GENT

- it APR. Mit

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (vola) :VAN 1MPE KOEN

mod 11.1

Voorbehouden aan het Selgisch staatsblad



Zijn alhier tussengekomen:

-De heer Van Dupe Koen geboren te Aalst op één mei negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 9451 Haaltert - Kerksken, Beekstraat 102, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en de financiële toestand van de vennootschap en verklaart met zijn nettoaandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderddertienduizend vierhonderd euro (e 113.400,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging.

-Mevrouw Michiels Kathia, geboren te Aalst op drieëntwintig januari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 9451

Haaltert Kerksken, Beekstraat 102, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en de

financiële toestand van de vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten

vijfenzeventigduizend zeshonderd euro 75.600,00) te

willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging.

De voorzitter verklaart en de vennoten erkennen dat de kapitaalverhoging waarop aldus wordt ingeschreven volgestort is ten belope van honderd procent.

Bedoeld bedrag van honderdnegenentachtigduizend euro (£ 189.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 8E40 0882 6479 7463, geopend ten name van de vennootschap bij BELFIUS, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 25 maart 2014, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier van de vennootschap bewaard te blijven

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. -Vergoeding voor de geldinbreng.

De vennoten aanvaarden dat in ruil voor de gedane geldinbreng de fractiewaarde van de bestaande aandelen, die hen toebehoren, evenredig wordt verhoogd.

2) Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt, mij, notaris akte te

nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van

honderd negenentachtigduizend euro (e 189.000,00)

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd en zeven duizend zeshonderd euro (E 207.600,00), vertegenwoordigd door honderd vijfenvijftig (155) aandelen, zonder nominale waarde.

Deze kapitaalverhoging werd aldus volledig onderschreven en volgestort.

3) wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

melM

« Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en zeven duizend zeshonderd euro (¬ 207.600,00). Het is verdeeld in honderd vijfenvijftig (155) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde met een breukwaarde van één/honderd vijfenvijftigste (1/155ste) ieder.»

4) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering artikelen 28 tot en met 30 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "IL- ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 28.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29.- Ontbinding - Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 30.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

I.- REUZE VAN WOONPLAATS.

Artikel 31.

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars dienen de zaakvoerdersraad bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Indien de betrokkene geen wijziging van woonplaats aan de vennootschap heeft meegedeeld, kan deze hem alle kennisgevingen rechtsgeldig toezenden op de laatst gekende woonplaats. Zij behoudt zich nochtans het recht voor enkel de werkelijke woonplaats (of zetel) in aanmerking te nemen. In geval van geschil tussen een vennoot, zaakvoerder of vereffenaar en de vennootschap, zijn enkel de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 32.- Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn."

5) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten, tot hernummering van de statuten en tot vaststelling van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en gecoördineerde statuten. D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 21.11.2013 13664-0585-015
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 27.11.2012 12647-0282-016
30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 25.11.2011 11618-0164-015
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 05.11.2010 10601-0228-015
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 26.11.2009 09861-0383-015
02/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 27.11.2008 08829-0146-012
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 26.10.2015 15656-0274-015

Coordonnées
VAN IMPE KOEN

Adresse
BEEKSTRAAT 102 9451 KERKSKEN

Code postal : 9451
Localité : Kerksken
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande