VAN IMSCHOOT EN VERSTRAETEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VAN IMSCHOOT EN VERSTRAETEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 429.227.077

Publication

20/11/2014
ÿþr Mad Ward 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch St â.Md" .bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de = kteKOÓpÿq~ó $Ar~ AN

III





i D 1/0V, 2014

AFDEUNG Dr~NDER+VIoNDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0429.227.077

Benaming

(voluit) : VAN IMSCHOOT EN VERSTRAETEN

(verkort) : VIVE

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : VIJVERSTRAAT 3 - 9230 WETTEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING - ONTBINDING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 29/9/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel blijkt dat :

De algemene vergadering neemt kennis van de tussentijdse staat van actief en passief per 29/09/2014 van de de zaakvoerders.

De vergadering beslist dat de vennootschap op heden wordt ontbonden.

Vanaf heden bestaat de vennootschap enkel nog voor de vereisten van haar vereffening.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen gezien er geen schulden meer zijn in de; vennootschap.

De vergadering verklaart dat er geen schulden zijn ten aanzien van derden.

De vergadering stelt vast en de voorzitter bevestigt voor zover nodig, dat de vennootschap geen passiva, bevat die een beletsel vormen voor ontbinding en vereffening van de vennootschap en dat het hele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is onder de aandeelhouders, naar verhouding met hun huidig aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren, dat zij voor de provisies/kosten verbonden aan de ontbinding en vereffening, van de vennootschap en voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, zij solidair zullen instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag ervan.

Vervolgens stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten

De vergadering beslist de vereffening te sluiten en stelt vast dat de V.O.F. "VIVE' definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard op de huidige maatschappelijke zetel.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van zijn mandaat in het afgelopen boekjaar.

Benoeming van een bijzondere lasthebber teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de beslissingen genomen omtrent de bovenstaande agendapunten

De bijzondere algemene vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Fiscopolis bv ovv bvba, met zetel te 9840 De Pinte, Polderdreef 38, of aan haar lasthebber, met name mevrouw Kathleen Van Parijs, wonende te 9840 Zevergem, Wijngaardeken 23, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de vereffening, met beslissingen van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten tmet betrekking tot de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), het rechtspersonenregister, het ondernemingsloket, de B.T.W.-administratie, de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en de Nationale Bank van België, te vervullen.

Tesamen hiermee neergelegd verslag van de BAV mbt de vereffening/ontbinding.

De heer Marc Verstraeten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bíjfágën bij héf BëlgiscLi StaatsbTád _ 207IT120I4 - Annexes du Moniteur belge

20/04/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij -het- Belg-isek Staatsblad - 20104/201-1 --Atitiexesdn-Moniteur-beige-

Mod 2.1

};;;ti 3z- , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REGríi csHN

VAN KOOPHANDEL

1

- 8. 04. 2011

DENDERMONDE

G~ iffie



Ondernemingsnr : 0429.227.077

Benaming

(voluit) : VAN IMSCHOOT EN VERSTRAETEN

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : STATIONSSTRAAT 35 - 9230 WETTEREN

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 26/0312011, gehouden op de maatschappelijke: zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

- het vrijwillig ontslag van de heer Karel Van Imschoot als zaakvoerder te aanvaarden met ingang vanaf. heden, kwijting voor zijn mandaat zal hem worden verleend bij de eerstvolgende jaarvergadering.

Tevens werd met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen met ingang: vanaf 01/04/2011 naar VIJVERSTRAAT 3 - 9230 WETTEREN.

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van: een BVBA Fiscopolis, Pleispark 53-9051 Gent, of aan én van haar lasthebbers, met name, mevrouw Kathleen', Van Parijs, wonende te 9840 Zevergem, Het Wijngaardeke 23, samen of ieder afzonderlijk handelend, met. recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te:

" ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van: Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle: procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

De heer Marc Verstraeten

Zaakvoerder

1llI1 nui nun uni iin iim uiii uni tin 'o'

" 11060655

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Neem en handtekening.

Coordonnées
VAN IMSCHOOT EN VERSTRAETEN

Adresse
VIJVERSTRAAT 3 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande