VAN KERKHOVE EN GILSON ALGEMENE BOUWWERKEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN KERKHOVE EN GILSON ALGEMENE BOUWWERKEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.564.230

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 24.03.2014 14072-0096-016
16/09/2014
ÿþ Mcd PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ging ter griffie van de akte



11111111111,,Q11111111111

NEERGELEGD

0 5 SEP, 2014

RECHIMble VAN

KOOPHANDEtYrE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningenr 0426.564.230

Bel/aie/g (\d'in) ; Van Kerkhove en Gilson Algemene Bouwwerken (vorkal; naamloze vennootschap

Rechtsvorm:

Kasteellaan 51

Zetel 9000 Gent

(vo4ledigadi.es)

Onclemern(effi akte kapitaalverhoging - statutenwijzigingen

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 28 augustus 2014, te registreren, dat

de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Van Kerkhove en Gilson Algemene Bouwwerken, verkort Bouw VKG, ;onder meer beslist heeft:

:1) het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op één miljoen -zevenhonderd zesentachtigduizend driehonderd twintig euro zeventig cent (1.786.320,7C EUR) te verhogen met één miljoen vijfhonderd negenendertigduizend euro (1.539.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen op drie miljoen driehonderd vijfentwintigduizend driehonderd twintig euro zeventig cent (3.325.320,70 EUR) door inbreng in geld, volgestort, met uitgifte en creatie van vierhonderd achtentwintig (428) nieuwe aandelen.

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd het gestort gedeelte van de kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening nummer BE42 0017 3370 5854 bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis ten name van de naamloze vennootschap Van Kerkhove en Gilson Algemene Bouwwerken, zoals blijkt uit bewijzen van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 28 augustus 2014 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd, om door hem te worden bewaard.

De algemene vergadering stelt daarna vast dat de kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 ten bedrage van één miljoen vijfhonderd negenendertigduizend euro (1.539.000,00 EUR) volledig werd onderschreven en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot drie miljoen driehonderd vijfentwintigduizend driehonderd twintig euro zeventig cent (3.325.320,70 EUR) verdeeld in drieduizend dertig (3.030) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2) ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen driehonderd vijfentwintigduizend driehonderd twintig euro zeventig cent (3.325.320,70 EUR).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend dertig (3.030) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ drieduizend dertigste (1/3.030ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- gecoördineerde statuten.

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 29.04.2013 13104-0297-016
10/01/2013
ÿþMQd PDF 11 t

ilfet ; a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD GD 1

2 8 BEC. 2812

RECHT 4 'r VAN

Trnnnt-XA\TP1Fi TF rFNTT

CII 1..11,1.11011, 7

Ondernemingsnr 0426.564.230

Benaming (voluit) : N.V. Algemene Bouwwerken Van Kerkhove en Gilson (verkort) naamloze vennootschap

Rechtsvorm :

Kasteellaan 51

Zetel : 9000 Gent

rvoltedig adres)

Onde er:(en) akte : statutenwijzigingen

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meestex François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge op 20 december 2012, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap N.V. Algemene Bouwwerken Van Kerkhove en Gilson, verkort N.V. Bouw VKG, beslist heeft:

1) De algemene vergadering beslist de voluit geschreven naam van de vennootschap te wijzigen in: VAN KERKHOVE EN GILSON ALGEMENE BOUWWERKEN. De algemene vergadering beslist de afkorting N.V. in de afgekorte naam van de vennootschap te schrappen.

2) De voorzitter verklaart dat blijkens notulen van de raad van bestuur de dato veertien december tweeduizend en elf alle aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 7 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

3) De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van de huidige tekst van artikel 4 van de 'statuten.

4) De algemene vergadering beslist tot de invoering van beperkingen op de overdracht of overgang van aandelen en tot de invoering van een clausule die in een voorkooprecht voorziet en een goedkeuringsclausule.

5) De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van het Wetboek van vennootschappen.

UITTREKSEL VAN DE STATUTEN

NAAM: VAN KERKHOVE EN GILSON ALGEMENE BOUWWERKEN, verkort BOUW VKG.

ZETEL: 9000 Gent, Kasteellaan 51.

DUUR: onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

De exploitatie van een bouwonderneming; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren, als nijverheid - en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coordinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers. Daarin zijn eveneens begrepen: alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het produceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en producten die bij het bouwen tussenkomen.

Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, de afbraak, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

De studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen, de ontwikkeling, commercialisering van en de begeleiding van projecten betreffende onroerende goederen, de verkaveling en het tot staat brengen van onroerende goederen door urbanisatie.

De inrichting, de uitbating, de huur en verhuur, de leiding en het bestuur van alle horecabedrijven in de meest ruime zin, zoals daar zijn, snackbar, bistro, restaurant, eetgelegenheid, buffet, cafetaria, verbruikssalon, traiteurdienst, drankgelegenheid, café, bodega, dancing, feestzaal, hotel, bed en breakfast en andere overnachtings- en onthaalgelegenheden inclusief voorzieningen voor senioren, welke opsomming beschrijvend is, doch niet beperkend. Het organiseren, begeleiden en het in concessie nemen en geven van manifestaties en van feestelijkheden, adviserende en operationele support in verband met de organisatie en coordinatie van manifestaties en feestelijkheden in de breedste zin van het woord.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op

korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, in pand nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen.

Het verwerven van participaties door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL: Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zevenhonderd zesentachtigduizend driehonderd twintig euro zeventig cent (1.786.320,70 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd en twee (2.602) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde hebben van één/tweeduizend zeshonderd en tweede (1/2.602de) van het maatschappelijke kapitaal.

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN:

Artikel 8 - Voorkoopregeling.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle aandeelhouders, mogen de aandelen niet aan om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overdragen worden, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medeaandeelhouders.

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een overdracht in volle eigendom ook de overdracht van vruchtgebruik en blote eigendom bedoeld, alsmede het verlenen van pandrechten op aandelen.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

A. Eerste ronde

De aandeelhouder die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te

dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij

aangetekend schrijven alle medeaandeelhouders en de raad van bestuur gelijktijdig op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs.

Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving niet alle voormelde gegevens bevat, wordt zij als niet geschreven gehouden.

Dit aangetekend schrijven moet mee ondertekend worden door de kandidaat-overnemer(s) en geldt gedurende de ganse voorkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medeaandeelhouders.

De aandeelhouders hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan te kopen.

De medeaandeelhouders beschikken over een termijn van één maand, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de kandidaat-overdrager verwittigd worden, om bij aangetekend schrijven aan deze laatste mede te delen of zij hun recht van voorkoop al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medeaandeelhouder geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

Indien één of meerdere van de aandeelhouders hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend hebben, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de aandeelhouders die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen deze aandeelhouders.

Daartoe zal de kandidaat-overdrager de aandeelhouders die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben en de raad van bestuur op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van acht dagen na het verstrijken van de eerste ronde.

Het voorkooprecht in de tweede ronde kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van 15 dagen na deze kennisgeving.

C. Resultaat uitoefening voorkooprecht

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de tweede ronde, zal de

kandidaat-overdrager alle aandeelhouders aangetekend op de hoogte brengen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

D. Verkoop en betaling

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopovereenkomst tussen de betrokken partijen op de derde dag na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk drie maanden na het totstandkomen van deze verkoopovereenkomst.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling. De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

E. Verzaking voorkooprecht

Indien het voorkooprecht uitgeoefend werd op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen worden de aandeelhouders geacht integraal aan hun voorkooprecht te verzaken en zal de goedkeuringsclausule, voorzien hierna, in werking treden, behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle aandeelhouders.

Artikel 9 - Aandelenoverdracht onder levenden - goedkeuringsregeling. Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de andere aandeelhouders, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet. Deze procedure is eveneens van toepassing op aandelenoverdrachten onder levenden ten kosteloze titel.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager verzoeken bij aangetekend schrijven de medeaandeelhouders om de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaarding van de overnemer als aandeelhouder goed te keuren.

Waardebepaling

Behoudens unanieme instemming met de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, met de aanvaarding van de overnemer als aandeelhouder binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven, wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de overige aandeelhouders, stemmende pro rata hun aandelenbezit, met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen aangaande de aanduiding van deze deskundige binnen dezelfde termijn van één maand, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie. In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle aandeelhouders aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de kandidaat-overdrager voor de helft en door de overige aandeelhouders, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

Goedkeuringsregeling overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen is alleen toegelaten mits instemming van ten minste de helft van de aandeelhouders die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen en, in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorkomend geval, over de aanvaarding van de kandidaat-overnemer als aandeelhouder moet beraadslagen, wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur en zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende aandeelhouders de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende aandeelhouders om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende aandeelhouders.

De aandeelhouders die zich moeten uitspreken over de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, over de aanvaarding als aandeelhouder, hebben het recht om v6dr het verstrijken van de termijn waarbinnen de beslissing moet meegedeeld worden, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de medeaandeelhouders of deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop herroept overeenkomstig hetgeen is bepaald onder punt B. hierna.

B. Prijs

In geval van aanvaarding van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht.

In geval van weigering van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige, tenzij deze hoger zou liggen dan de prijs zoals meegedeeld in het voorkooprecht, waarbij alsdan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht zal gehanteerd worden.

Indien de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige lager is dan de door de kandidaat-overnemer geboden prijs, heeft de kandidaat-overdrager de mogelijkheid om binnen de vijftien dagen na de kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering, zijn aanbod tot verkoop te herroepen bij aangetekend schrijven gericht aan de aandeelhouders en de eventueel door hen aangebrachte kandidaat-overnemer. In geval van weigering van de aandelenoverdracht ten kosteloze titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige. De kandidaat-overdrager behoudt evenwel het recht om binnen de vijftien dagen na kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering mee te delen, bij aangetekend schrijven aan alle aandeelhouders, dat hij niet instemt met de verkoop van de aandelen aan de medeaandeelhouders of de door hen aangebrachte overnemer. Hij blijft aldus aandeelhouder met de totaliteit van zijn aandelen.

C. Betaling - eigendomsoverdracht

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de aandeelhouders of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de maand na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de voorgestelde aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling. Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

Artikel 10 - Overgang van aandelen ten gevolge van overlijden.

Bij overlijden van een aandeelhouder zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overige aandeelhouders.

De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een aandeelhouder zal steeds onderworpen zijn aan de goedkeuring door de overige aandeelhouders volgens de procedure zoals hierna voorzien.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De procedure voor het al dan niet aanvaarden van de overgang van aandelen

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

aan de erfgenamen en/of legatarissen kan ingesteld worden zowel door deze laatsten als door de overige aandeelhouder of aandeelhouders, of één van hen

Bij de aanvraag door de erfgenamen en/of legatarissen, te richten aan de raad van bestuur van de vennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een Belgische notaris ondertekende erfrechtverklaring moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden aandeelhouder werden vererfd.

Indien de aandelenoverdracht geweigerd wordt, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

B. Waardering afkoopwaarde

Behoudens unanieme aanvaarding van de overgang van de aandelen van de overleden aandeelhouder aan zijn rechtsopvolgers binnen de maand na ontvangst van een aangetekende aanvraag, wordt over de aanvaarding of weigering beslist nadat een deskundige is aangeduid in gemeen overleg tussen de aandeelhouders en de erfgenamen en/of legatarissen met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van één maand zoals hiervoor bepaald, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie. In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle aandeelhouders, het bestuursorgaan en de erfgenamen en/of legatarissen aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de erfgenamen en/of legatarissen voor de helft en door de aandeelhouders, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

C. Besluitvorming over aanvaarding - gevolgen

De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen moet beraadslagen zal bijeengeroepen worden door raad van bestuur en gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

Tot aanvaarding dient beslist te worden met toestemming van ten minste de helft van de aandeelhouders die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de aanvaarding is voorgesteld. De beslissing moet door de raad van bestuur per aangetekende brief aan de erfgerechtigden meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende aandeelhouders de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende aandeelhouders om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende aandeelhouders.

De aandeelhouders die zich over de aandelenoverdracht moeten uitspreken, hebben eveneens het recht om, gezamenlijk een kandidaat-overnemer voor te stellen, die de aandelen overneemt aan de prijs en mits de betalingsmodaliteiten zoals hierna bepaald.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de overnemende aandeelhouders of deze derde-overnemer te verkopen.

D. Prijs

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waarderingsrapport van de

deskundige.

E. Betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door

S t 1

' de aaandeelhouders of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de drie maanden na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de kennisgeving van de weigering.

Bij niet-(tijdige} betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn

gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling. Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de datum van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meerdere van zijn leden, die dan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, of aan één of meerdere personen buiten haar leden benoemd, die dan de titel van directeur zullen dragen, en die binnen het dagelijks bestuur alleen kunnen optreden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of de gedelegeerden voor dit bestuur die elk individueel kunnen optreden.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand februari om zestien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

TOELATINGSVOORWAARDEN - VERTEGENWOORDIGING: Om tot de vergadering te worden toegelaten mag de raad van bestuur in de bijeenroepingen eisen dat de houders van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De vervulling van deze formaliteit kan niet worden geëist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de algemene vergadering.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder indien hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen vôôr de algemene vergadering.

Indien een effect aan verscheidene personen toebehoort, wordt het recht op de uitoefening van de eraan verbonden rechten opgeschort, zolang één enkele persoon ten overstaan van de vennootschap als eigenaar van de effecten wordt afgewezen. De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

s organen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

WINSTVERDELING: Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, alles onder voorbehoud van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: De algemene vergadering beslist tot bestuurder te herbenoemen voor een termijn van zes jaar:

- Mevrouw Embo, Hilde Simonne Georgette, wonende te 8000 Brugge, Gulden-Vlieslaan 60 bus 2;

- de Heer Daneels, Luc Alex August, wonende te 9000 Gent, Nieuwbrugkaai 62;

- de Heer Daneels, Michel Fernand Julia Liliane, wonende te 9070

Destelbergen, Dendermondesteenweg 359.

RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur beslist tot gedelegeerd bestuurders te (her-) benoemen

voor een termijn van zes jaar:

- de Heer Daneels Luc voornoemd;

- de Heer Daneels Michel.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief.

4

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 27.04.2012 12100-0443-016
28/09/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11146243

Ondememingsnr : 0426.564.230

Benaming

(voluit) : ALGEMENE BOUWWERKEN VAN KERKHOVE & GILSON

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KASTEELLAAN 51 - 9000 GENT

Onderwerp akte : Benoemingen

NEERGELEGD

1 6 SEP. 2011

RECHFint NK VAN KOOPHA E[eTE GENT

Op de Algemene Vergadering van 27/02/2009 wordt het mandaat als bestuurder van Mevrouw Hilde Embo: verlengd met 5 jaar, tot de Algemene Vergadering te houden in 2013.

Lu C Da,n e.eIrS

3e.S bu v rok-e.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 28.03.2011 11068-0086-016
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 31.03.2010 10086-0292-016
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.02.2009, NGL 27.03.2009 09095-0213-016
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.02.2008, NGL 26.03.2008 08085-0033-015
25/05/2007 : GE139676
06/03/2007 : GE139676
10/04/2006 : GE139676
21/11/2005 : GE139676
17/05/2005 : GE139676
07/04/2005 : GE139676
05/04/2004 : GE139676
16/04/2003 : GE139676
07/04/2003 : GE139676
24/03/2001 : GE139676
08/04/1999 : GE139676
23/04/1997 : GE139676
01/01/1993 : GE139676
01/01/1992 : GE139676
14/06/1990 : GE139676
15/04/1989 : GE139676
01/01/1989 : GE139676
01/01/1988 : GE139676
26/03/1986 : GE139676
01/01/1986 : GE139676

Coordonnées
VAN KERKHOVE EN GILSON ALGEMENE BOUWWERKEN

Adresse
KASTEELLAAN 51 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande