VAN KERKHOVE K.

BV NV


Dénomination : VAN KERKHOVE K.
Forme juridique : BV NV
N° entreprise : 456.982.539

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.05.2014, NGL 25.08.2014 14465-0449-010
16/01/2014
ÿþmod 11.1

laffle

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 7 JAN. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL t.E.GENT

~I IIlII~l11I1

111~~~I~l~I~III~~I~~4I~ II

*14016604*

4

Ondememingsnr : 0456982539 Benaming (voluit) :Van Kerkhove K.

I" ,

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, te registreren, blijkt dat is samengekomen op 20/12/2013 : de Buitengewone Algemene Vergadering; der vennoten van NV Van Kerkhove K. met maatschappelijke zetel te 9870 ZULTE, De Schachelaar 3 RPR Gent 0456982539 dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van; stemmen onder meer volgende beslissingen werden genomen:

3' 1. Voor zoveel ais nodig, omzetting van het geplaatst maatschappelijk kapitaal ten bedrage van tien miljoen;

zevenhonderd vijfenvijftigduizend driehonderd zesentachtig Belgische Frank (10.755.386,00 BEF) in, afgerond,; tweehonderd zesenzestigduizend zeshonderd negentien euro vijf cent (¬ 266.619,05), volgens de; omrekeningskoers vastgelegd in datum van één en dertig december negentienhonderd acht en negentig,

2. Toevoeging van een nieuwe zin na de eerste zin van artikel 11 der statuten, welke nieuwe zin luidt ais;

volgt: ;

"De Raad van Bestuur kan echter uit twee leden bestaan in de gevallen daartoe voorzien in de wet"

3. Schrapping van de tweede zin artikel 12 der statuten welke luidt als volgt:

"Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders en de commissarissen

bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien."

door een nieuwe tweede zin, welke luidt als volgt:

"Wanneer een plaats van bestuurder voortijdige openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende

bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien,"

4. Schrapping van de laatste zin van artikel 17 en invoeging van een nieuwe rubriek "dagelijks bestuur",] welke luidt als volgt:

"Daceliiks bestuur

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, die geen aandeelhouder moeten zijn.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de Raad van Bestuur de bevoegdheden en de; :, vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, bepaalt de Raad van Bestuur of zij alleen dan wel gezamenlijk optreden."

5. Vervanging van de tekst van artikel 18, welke luidt als volgt:

"onverminderd de algemene vertegenwoordiging van de raad van bestuur als college, wordt de;

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee gedelegeerd bestuurders die;

individueel optreden."

door volgende nieuwe tekst:

"Artikel 18 Externe vertegenwoordigingsmacht

Raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze;

waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door';

twee bestuurders samen optredend of door één gedelegeerd bestuurder. De gedelegeerd bestuurder wordt

daartoe benoemd door de Raad van Bestuur.

Daneliiks bestuur

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig:

vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur die alleen kan handelen."

6. Vervanging van de tekst van artikel 27 "oproeping  vorm", door volgende nieuwe tekst: "De oproepingen voor iedere algemene vergadering geschieden overeenkomstig artikel 533 van het,;

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Schachelaar 3

9870 Zulte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti mod 11.1



Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Oproepingen zijn niet nodig wanneer al de aandeelhouders overeenkomen een vergadering te houden.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist,

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur bij aangetekend schrijven inlichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of de certificaten van hun aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld aftest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

7, Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De verschijner, handelend als gemeld, verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen van het Wetboek van vennootschappen door de heer Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor, te Oostende, Gistelsesteeweg 150 in datum van tien december tweeduizend dertien (10/12/2013) met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap NV Van Kerkhove K, bestaat uit 234.000,00 Euro, en omvat de inbreng in natura van een ais schuld geboekt te betalen dividend, na inhouding van 10% roerende voorheffing, dit in het kader en binnen de beperkingen van de overgangsregeling ingeschreven in het artikel 537 W.i.B. 1992. De inbreng ten bedrage van 234.000,00 Euro bestaat uit een verhoging van het geplaatst kapitaal ten bedrage van 186.354,71 Euro, en een verhoging van de uitgiftepremie ten bedrage van 47.645,29 Euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waanlering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 2.749 aandelen van de vennootschap NV Van Kerkhove K., op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan in datum van 28 november 2013, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

8. ln het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, beslist de vergadering om in eerste instantie over te gaan tot een kapitaalverhoging van honderdzesentachtigduizend driehonderdvierenvijftig euro éénenzeventig cent (¬ 166.354,71) om het kapitaal te brengen van tweehonderd zesenzestigduizend zeshonderd negentien euro vijf cent (¬ 266.619,05) op vierhonderd tweeënvijftigduizend negenhonderd drieënzeventig euro zesenzeventig cent (¬ 452.973,76) en creatie van een rekening 'Uitgiftepremie" van ten bedrage van zevenenveertigduizend zeshonderdvijfenveertig euro negenentwintig cent (¬ 47.645,29).

- Dienvolgens creatie van tweeduizend zevenhonderd negenenveertig (2.749) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

9. Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zevenenveertigduizend zeshonderdvijfenveertig euro negenentwintig cent (¬ 47.645,29) om het te brengen van vierhonderd tweeënvijftigduizend negenhonderd drieënzeventig euro zesenzeventig cent (¬ 452.973,76) op vijfhonderdduizend zeshonderdnegentien euro vijf cent (¬ 500.619,05) door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie.























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10. Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in' overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden ais volgt:

"ARTIKEL 5 -- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend zeshonderdnegentien euro vijf cent (¬ 500.619,05).

Het is verdeeld in zesduizend zeshonderd tweeëntachtig (6,682) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één / zesduizend zeshonderd tweeëntachtigste deel (1/6.682ste) en genummerd van één (1) tot en met zesduizend zeshonderd tweeëntachtig (6.682).

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van tweehonderdvierendertigduizend euro (¬ 234.000,00) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 597 Wetboek Inkomstenbelasting."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal + volmacht

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen van het Wetboek

van vennootschappen opgesteld door de bedrijfsrevisor

- het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen van het Wetboek

van vennootschappen opgesteld door het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2013
ÿþMod Word 11,1

rl -Pe c In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

Voorbehouden Iimu lei NIF11111111

aan het

Belgisch Staatsblad

NEEF:CELECD

5 DEC. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT Griffie

Ondernemingsnr : 0456.982.539

Benaming

(voluil) : VAN KERKHOVE K.

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : De Schachelaar 3, 9870 Machelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDERS

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS VAN 24 MEI 2012OM14UUR.

De algemene vergadering van 24 mei 2012 beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Koenraad Van Kerkhove en mevrouw Kimberly Van Kerkhove te herbenoemen tot bestuurders met Ingang van heden tot aan de algemene vergadering van 2018.

Vervolgens komt de raad van bestuur samen en beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Koenraad Van Kerkhove en mevrouw Kimberly Van Kerkhove te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurders eveneens met ingang van heden tot aan de algemene vergadering van 2016.

Koenraad Van Kerkhove

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik 'B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 31.08.2012 12554-0163-009
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.05.2011, NGL 29.08.2011 11466-0576-009
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 30.08.2010 10494-0403-009
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 31.08.2009 09713-0347-010
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.05.2008, NGL 22.08.2008 08602-0225-010
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.05.2007, NGL 23.08.2007 07606-0109-010
12/12/2006 : GET000803
01/09/2006 : GET000803
28/09/2005 : GET000803
03/08/2004 : GET000803
28/07/2004 : GET000803
06/08/2003 : GET000803
10/10/2002 : GET000803
23/08/2001 : GET000803
17/07/1999 : GET000803

Coordonnées
VAN KERKHOVE K.

Adresse
SCHACHELAAR 3 9870 MACHELEN(O-VL)

Code postal : 9870
Localité : Machelen
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande