VAN LANCKER CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN LANCKER CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.919.015

Publication

28/10/2013
ÿþ ~i I '~,;~1~; Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIiiii~ii1~i19 iii HIl

Oudenaarde

1 7 OKT, 2013 Griffie

Ondernemingsnr : OStro , o, .4 9. O d S

Benaming

(voluit) : VAN LANCKER CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9620 Zottegem, Isidoor Teirlinckstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting  Benoeming Zaakvoerders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 8 oktober 2013, ter registratie, dat door 1. de heer VAN LANCKER Filip Emiel Martin, geboren te Zottegem op 5 oktober 1964, wonende te 9620 Zottegem, lsidoor Teirlinckstraat 17 en 2.de heer VAN LANCKER Dieter Omer, geboren te Zottegem op 6 september 1988, wonende te 9940 Evergem, Kriekerijstraat 37, opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als:

- naam : "VAN LANCKER CONSTRUCT'

- zetel : 9620 Zottegem, Isidoor Teirlinckstraat 17

- doel : De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

- Het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken, omvattende het werk in de werkplaats van de onderneming alsmede het optrekken van niet-metalen bungalows, houten chalets en geprefabriceerde woningen

- Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout of kunststof

- Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz., in metaal - Montage van serres, veranda's enz. in metaal

- Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten

- het plaatsen en herstellen van gevelbekleding ;

Het kopen, verkopen, huren, verhuren, verkavelen, bouwen, verbouwen, in leasing nemen of geven van onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland, en het verrichten van alle activiteiten om dit onroerend vermogen te beheren, inclusief onderhoud, verfraaiingen en verbeteringen.

De vennootschap is gemachtigd om, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële en handelsverrichtingen te stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, participatie, inschrijving of op om het even welke wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, voor zover dit wettelijk toegelaten is.

De vennootschap kan functies van zaakvoerder, bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het is de vennootschap toegestaan borg te staan voor derden.

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde

Op alle aandelen werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën en is gestort zowel door voornoemde Heer Van Lancker Filip, als door voornoemde heer Van Lancker Dieter, elk drieduizend honderd euro waarvoor hen respectievelijk elk vijftig ten belope van één/derde gestorte aandelen werden toegekend. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van de oprichting af over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Derhalve dient zowel door voornoemde heer Van Lancker Filip, als door voornoemde heer Van Lancker Dieter nog elk zesduizend tweehonderd euro gestort te worden. Er zijn geen aandelen die overeenstemmen met inbrengen in natura.

De aandelen zijn genummerd van nummer één (1) tot en met nummer honderd (100).

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht. Voor de eerste maal werden als niet-statutaire zaakvoerders aangesteld, die elk verklaarde te aanvaarden, voor een onbeperkte duur : De heren Van Lancker Filip en Dieter, beiden oprichters voornoemd.

Het (lid van een college van) zaakvoerder(s) dat bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een strijdig belang heeft van vermogensrechtelijke aard, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van dertigduizend euro overschrijdt (dit bedrag wordt wel automatisch jaarlijks geïndexeerd op 1 januari op basis van het indexcijfer van de consumptieprijzen ; basisindexcijfer voor de indexering is dat van de maand december 2012) alsmede voor deelneming in andere ondernemingen, voor de verkoop en aankoop van onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen, is het akkoord van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden. De zaakvoerders kunnen elkaar wel onderhandse volmacht verlenen voor deze verrichtingen.

De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen, dit mag via een onderhands document.

-het maatschappelijk jaar :loopt van één januari tot eenendertig december daaropvolgend. Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf 8 oktober 2013 tot 31 december 2014.

- de jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur in de namiddag, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats der gemeente of agglomeratie waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid worden in de bijeenroepingsbrieven, Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde plaats en uur. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste eenvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht. De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien aile vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan. Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. ledere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

-De eerste jaarvergadering valt in het jaar tweeduizend vijftien.

-Het batig overschot der balans, na aftrekking van aile lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst, Deze wordt verdeeld als volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves' die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-aktief moet worden verstaan < het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen, schulden en overlopende rekeningen van het passief.

-Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd. Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters sedert 1 september 2013.

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap

De heer Van Lancker Filip, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling tot bestuurder van de vennootschap "VAN LANCKER CONSTRUCT" door andere vennootschappen. De heer Filip Van Lancker voornoemd, verklaarde zijn benoeming te aanvaarden.

*voup behrbden aan het Belgisch Staatsblad

-- ...... ---- .....  ' -------------------- --------- ------

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neerge'egd:expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris



01

e

01

01

eq

I

`

1_ 4..

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheidinstrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 24.07.2015 15362-0446-012

Coordonnées
VAN LANCKER CONSTRUCT

Adresse
ISIDOOR TEIRLINCKSTRAAT 17 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande