VAN LEUGENHAEGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN LEUGENHAEGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.942.947

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 26.06.2014 14212-0292-014
11/12/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Tekst : Neerlegging voor registratie I Uittreksel uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Veerle Boere tel Borgerhout op twintig november tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de algemene; vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «VANI LEUGENHAEGHE », met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De voorzitter geeft voorlezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op 19 november; 2013 in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende; staat over de actieve en passieve toestand minder dan drie maanden oud.

Alle vennoten hier aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd verklaren thans kennis te hebben genomen van; voormelde stukken en uitdrukkelijk te verzaken aan de toezending ervan als voorgeschreven door artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist voormeld bijzonder verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat goed te keuren.

?; TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"5. Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen. 6 Opslag en vervoerondersteunende activiteiten.

7. Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen.

8. Voorbereiden van landbouwvelden.

9. Ondersteunende activiteiten in verband met de veeteelt.

10. Handelsbemiddeling.

11, Goederenvervoer over de weg,

12. Groot- en kleinhandel in algemene goederen.

13. Verstrekken van algemeen advies,

14. Beheer van onroerende en roerend vermogen.

15. Aan- en verkoop van onroerende goederen die al dan niet kaderen binnen immobiliënprojecten, meen

1: bepaald alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende; goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de; huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks; betrekking hebben op het beheer of op het productlef maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde; of onbebouwde onroerende eigendommen,

16. Het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen.

17, De aan- en verkoop, zowel in eigen naam dan wel als tussenpersoon, onder welke vorm ook van alle goederen die met het bovenstaand doel ook maar enigszins verband houden; zo kan zij ondermeer zakelijke rechten kopen en verkrijgen op roerende en onroerende goederen die zij beroepsmatig zal gebruiken of die zij, ter beschikking zal stellen voor haar werknemers of haar bedrijfsleiders 18. Het verstrekken van alle diensten die met dit doel ook enigszins verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. De: vennootschap mag onder welke vorm ook leningen aan derden verstrekken, in de mate door de wet toegelaten. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

~:< ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





VIII 19E~IIII~VII 111111 GRIF IE l3 HTt3ANK VAN KQQ~~AN taEE.

*13185432* 2 9 NOV, 2013





D E NEpinA O N D E







Ondememingsnr : 0456.942.947,

Benaming (voluit) :VAN LEUGENHAEGHE

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Veldstraat 321

9140 Temse

Onderwerp akte : BVBA: wijziging statuten: doelsuitbreiding - ontslag statutaire zaakvoerder - benoeming nieuwe gewone zaakvoerder - toekenning van machten - volmacht tot coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doe! of die ln rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat met haar doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Tengevolge hiervan zal artikel 4 der statuten voortaan luiden/herschreven worden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1, de uitbating van een garagewerkplaats, het onderhoud en de herstelling van autovoertuigen en lichte vrachtwagens;

2. het uitbaten van een werkplaats voorpet herstellen van koetswerk;

3. de aan- en de verkoop van motorbrandstoffen, oliën, vetten en allerhande onderdelen; 4, de uitbating van een benzineshop, de verkoop van rookwaren, dranken, snoepgoed en dergelijke meer.

5. Grondverzet. graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen.

6. Opslag en vervoerondersteunende activiteiten.

7. Ortctersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen.

8. Voorbereiden van landbouwvelden.

9. Ondersteunende activiteiten in verband met de veeteelt.

10. Handelsbemiddeling.

11, Goederenvervoer over de weg.

12, Groot- en kleinhandel in algemene goederen.

13. Verstrekken van algemeen advies.

14. Beheer van onroerende en roerend vermogen,

15, Aan- en verkoop van onroerende goederen die al dan niet kaderen binnen immobiliënprojecten, meer bepaald alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

16. Het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen.

17. De aan- en verkoop, zowel in eigen naam dan wel als tussenpersoon, onder welke vorm ook van alle goederen die met het bovenstaand doel ook maar enigszins verband houden; zo kan zij ondermeer zakelijke rechten kopen en verkrijgen op roerende en onroerende goederen die zij beroepsmatig zal gebruiken of die zij ter beschikking zal stellen voor haar werknemers of haar bedrijfsleiders

18. Het verstrekken van alle diensten die met dit doel ook enigszins verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag onder welke vorm ook leningen aan derden verstrekken, in de mate door de wet toegelaten. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen ín hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat met haar doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

DERDE BESLISSING.

Het ontslag wordt aanvaard als statutaire zaakvoerder van de heer Van Leugenhaeghe Eric Jozef August, geboren te Merksem op 1 januari 1960, wonende te 9140 Temse, Veldstraat 321, met ingang van heden. De vennootschap dankt hem voor de bewezen diensten. Hem wordt décharge verleend voor zijn mandaat.

Tengevolge van voormelde beslissing wordt de vermelding van de statutaire zaakvoerder in artikel 14 van de statuten, geschrapt zodat voormeld artikel voortaan als volgt zal luiden/herschreven zal worden:

"Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel IX, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 91.1

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene

Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld"

VIERD BESLISSING.

Wordt benoemd als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf heden:

De heer Van Leugenhaeghe Eric Jozef August, geboren te Merksem op 1 januari 1960, wonende te 9140

Temse, Veldstraat 321, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt dat de uitoefening van deze

functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

VIJFD BESLISSING.

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat.

ZESD BESLISSING.

Door de zorgen van ondergetekende notaris zal er overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en

neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd

Uitgifte van de akte ;

Bijzonder verslag zaakvoerder

mad 11.1

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 24.06.2013 13199-0278-013
14/12/2012 : AN314341
25/06/2012 : AN314341
28/06/2011 : AN314341
30/06/2010 : AN314341
24/06/2009 : AN314341
20/06/2008 : AN314341
28/06/2007 : AN314341
28/06/2006 : AN314341
06/07/2005 : AN314341
05/07/2004 : AN314341
09/02/2004 : AN314341
30/06/2003 : AN314341
11/10/2002 : AN314341
27/01/1996 : AN314341

Coordonnées
VAN LEUGENHAEGHE

Adresse
VELDSTRAAT 321 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande