VAN LOKEREN TRADING, AFGEKORT : VLT

NV


Dénomination : VAN LOKEREN TRADING, AFGEKORT : VLT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 411.946.132

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.03.2014, NGL 24.03.2014 14071-0538-010
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 19.03.2013 13072-0343-010
23/10/2012
ÿþMoù Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d%tlinPiE REGH" , ~: ;,,1

VAN KOC)PE-) NDEf_

f 2 OKT, 2012

DENDERMCNDE

Griffie

r

IIIIIIIII II I II II 111111

*12174753*

Ondernemingsnr : 0411946132

Benaming

(voluit) : VAN LOKEREN TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel ; Industriepark West 43 F, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel en uitbatingsadres

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 25 juli 2012

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke zetel en het exploitatieadres vanaf 1 augustus 2012 over te brengen naar Kruisstraat 170 te 9111 Belsele (Puyvelde).

De raad van bestuur beslist bij deze volmacht te verlenen aan Paul Van Laere, zaakvoerder van de BVBA "Fiduciaire Van Laere", zetel te 9111 Belsefe, Waterschootstraat 101, om namens en voor rekening van de vennootschap alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle nodige documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

Gedaan te Sint-Niklaas, 25 juli 2012

Johan Van Lokeren

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12301536*

Neergelegd

08-03-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0411.946.132

Benaming (voluit): VAN LOKEREN TRANSPORT

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43 bus F

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING HOUDENDE: WIJZIGING NAAM  WIJZIGING DOEL 

KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING AANDELEN VAN AANDELEN AAN TOONDER NAAR

AANDELEN OP NAAM  INVOEREN VAN PREFERENTE AANDELEN DOOR INVOERING VAN 2

CATEGORIEEN - AANPASSING STATUTEN

1) Wijziging van de naam van de vennootschap in  VAN LOKEREN TRADING , afgekort  VLT .

2) Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur de dato 9 februari 2012, (artikel 559 van het wetboek van vennootschappen) met aangehecht de staat van actief en passief, opgemaakt per 31 december 2011.

3) Wijziging van het doel van de vennootschap, zodat het doel zal luiden als volgt:

 De vennootschap heeft als doel:

- het vervoer van goederen en personen in het algemeen, op welke wijze dan ook voor eigen rekening of voor rekening van derden in het binnen- en buitenland; verhuizingen in het binnen- en in het buitenland, taxibedrijf; dit alles omvattende:

- het vervoeren, ophalen, opslaan, groeperen, verdelen, manipuleren van alle goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, de makelarij en de onderneming van vervoer van alle goederen, dit zowel in België als in het buitenland, en zulks te land, te water en in de lucht, verder het vervullen van alle invoer-, uitvoer en doorvoerformaliteiten en tolformaliteiten betreffende deze activiteiten, de uitbating van een tolagentschap en alle hoegenaamde werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met voormelde acitiviteiten.

- Alle verrichtingen van vervoercommissionair in verband met voormelde acitiviteiten.

- De aan- en verkoop alsook het monteren en herstellen van alle motorvoertuigen en aanverwant; demonteren, monteren en verhuren alsook verhandelen van alle motor- en andere voertuigen; het ter beschikking stellen tegen vergoeding van personeel alsook het verhuren en verkopen van allerhande gebouwen en diensten; carrosseriewerken en metaalconstructies; alle dépannages in de breedste zin van het woord; en alle hoegenaamde werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met voormelde activiteiten.

- de aan- en verkoop van alle soorten transportmiddelen voor te land, te water en in de lucht, zowel voor het vervoer van personen als van goederen; huur en verhuur van deze transport- middelen en transportmateriaal.

- alle luchtarbeid, luchttaxi, opleiding van piloten, beheer van een luchtvloot, de studie, organisatie en raadgevend bureau inzake transportaangelegenheden.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, tuinwerken, snoeien van bomen en heggen, landschapsverzorging, inclusief aanleg van parkings, tuinpaden, terrassen, omheiningen en tuinhuizen in de meest uitgebreide zin;

- Algemeen onderhoud en herstelling van gebouwen in de meest uitgebreide zin;

- Klusjesdienst in de meest uitgebreide zin;

- De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen. Zij kan zich door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen stellen die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

4)Vaststelling dat het kapitaal van de vennootschap werd omgezet in euro bij beslissing van de jaarvergadering van 17 maart 2001, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 juli 2001, onder nummer 20010710-205.

5) Vermindering van het kapitaal met driehonderd en tienduizend euro (310.000,00 ¬ ) om het geheel geplaatst kapitaal te brengen van driehonderd tweeënzeventigduizend euro (372.000,00 ¬ ) op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ), door aanzuivering van de verliezen.

Deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

6) Omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

Er werd vastgesteld dat de aandelen reeds sedert 21 september 1998 in het register van eigenaars van aandelen zijn ingeschreven, en dat de aandeelhouders sinds 15 februari 2003 effectief in eigen naam verschenen zijn op de algemene vergaderingen.

7) Beslissing om de bestaande aandelen, die alle een gelijke fractiewaarde van één/duizend achthonderdste in het vermogen bezitten, op te delen in twee categorieën, de aandelen A en de aandelen B. De aandelen B zullen bevoorrechte aandelen zijn. Zij zullen recht geven op een preferent dividend van tenminste vijftien procent op het bedrag van het maatschappelijk kapitaal dat zij vertegenwoordigen. Indien de winst van het boekjaar niet volstaat om dit bevoorrecht dividend uit te keren zal de volledige winst uitgekeerd worden aan deze categorie. Indien de winst van het boekjaar meer is dan het bedrag nodig om het bevoorrecht dividend uit te keren, zal dit meerdere worden uitgekeerd aan alle aandelen categorie A en B, elk in gelijke mate. De algemene vergadering kan echter, met een meerderheid van 3/4 van de aanwezige stemmen binnen elke categorie beslissen:

- ofwel om de winst van het boekjaar of een deel ervan te reserveren, en dit voor of na de uitkering van het bevoorrecht dividend aan de aandelen categorie B

- ofwel om, na de uitkering van het bevoorrecht dividend voorzien door de statuten, een groter winstaandeel, of zelfs de volledige winst van het boekjaar toe te kennen aan de bevoorrechte aandelen categorie B.

Voor het overige zullen de aandelen categorie A en categorie B dezelfde rechten hebben.

8) Schrapping in artikel veertien van het deel in verband met het toegestaan kapitaal, hetzij vanaf de tweede paragraaf, beginnend met de woorden  ... De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om het maatschappelijk kapitaal ... tot en met de negende paragraaf, eindigend met de woorden  ... zich niet het recht een andere kapitaalverhoging te verwezenlijken.

9) Wijziging van artikels drie, vijf, zeven, veertien, en drieëntwintig van de statuten als volgt:

Artikel drie: Wordt vervangen door volgende tekst:

 De vennootschap heeft als doel:

- het vervoer van goederen en personen in het algemeen, op welke wijze dan ook voor eigen

rekening of voor rekening van derden in het binnen- en buitenland; verhuizingen in het binnen- en in

het buitenland, taxibedrijf; dit alles omvattende:

- het vervoeren, ophalen, opslaan, groeperen, verdelen, manipuleren van alle goederen voor eigen

rekening of voor rekening van derden, de makelarij en de onderneming van vervoer van alle

goederen, dit zowel in België als in het buitenland, en zulks te land, te water en te lucht, verder het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

vervullen van alle invoer-, uitvoer en doorvoerformaliteiten en tolformaliteiten betreffende deze activiteiten, de uitbating van een tolagentschap en alle hoegenaamde werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met voormelde acitiviteiten.

- Alle verrichtingen van vervoercommissionair in verband met voormelde acitiviteiten.

- De aan- en verkoop alsook het monteren en herstellen van alle motorvoertuigen en aanverwant; demonteren, monteren en verhuren alsook verhandelen van alle motor- en andere voertuigen; het ter beschikking stellen tegen vergoeding van personeel alsook het verhuren en verkopen van allerhande gebouwen en diensten; carrosseriewerken en metaalconstructies; alle dépannages in de breedste zin van het woord; en alle hoegenaamde werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met voormelde activiteiten.

- de aan- en verkoop van alle soorten transportmiddelen voor te land, te water en te lucht, zowel voor het vervoer van personen als van goederen; huur en verhuur van deze transport- middelen en transportmateriaal.

- alle luchtarbeid, luchttaxi, opleiding van piloten, beheer van een luchtvloot, de studie, organisatie en raadgevend bureau inzake transportaangelegenheden.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, tuinwerken, snoeien van bomen en heggen, landschapsverzorging, inclusief aanleg van parkings, tuinpaden, terrassen, omheiningen en tuinhuizen in de meest uitgebreide zin;

- Algemeen onderhoud en herstelling van gebouwen in de meest uitgebreide zin;

- Klusjesdienst in de meest uitgebreide zin;

- De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen. Zij kan zich door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen stellen die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vijf: paragraaf één, wordt vervangen door volgende tekst:

 Het geplaatst kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in duizend achthonderd aandelen, zijnde de aandelen categorie A, genummerd 1 tot en met 901, en de bevoorrechte aandelen categorie B, nummers 902 tot en met 1.800. Alle aandelen categorie A en B zijn zonder aanduiding van nominale waarde, en vertegenwoordigen een gelijke fractie van het kapitaal, van elk 1/1.800ste.

Artikel 7 wordt vervangen door volgende tekst:

 Alle aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer. Dit volgnummer bepaalt tevens tot welke categorie ze behoren.

De aandelen categorie A hebben de volgnummers 1 tot en met 901.

De bevoorrechte aandelen categorie B hebben de volgnummers 902 tot en met 1.800. Zij geven recht op een preferent dividend, zoals in artikel 23 van de statuten is bepaald.

Voor het overige hebben de aandelen categorie A en categorie B identieke rechten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

Artikel 14: Wordt vervangen door volgende tekst:

 De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 23: wordt aangepast als volgt:

De eerste, tweede en derde zin blijven behouden (tot....niet meer verplicht zodra dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. ).

Na deze derde zin wordt de vierde zin vervangen door:

 Van de winst wordt vervolgens aan de bevoorrechte aandelen categorie B een preferent dividend uitgekeerd van tenminste vijftien procent op het bedrag van het maatschappelijk kapitaal dat zij vertegenwoordigen. Indien de winst van het boekjaar niet volstaat om dit bevoorrecht dividend uit te keren zal de volledige winst uitgekeerd worden aan deze categorie.

Indien de winst van het boekjaar meer is dan het bedrag nodig om het bevoorrecht dividend uit te keren, zal dit meerdere worden uitgekeerd aan alle aandelen categorie A en B, elk aandeel gelijk. De algemene vergadering kan echter, met een meerderheid van 3/4 van de aanwezige stemmen binnen elke categorie beslissen:

- ofwel om de winst van het boekjaar of een deel ervan te reserveren, en dit voor of na de uitkering van het bevoorrecht dividend aan de aandelen categorie B

- ofwel om, na de uitkering van het bevoorrecht dividend voorzien door de statuten, een groter winstaandeel, of zelfs de volledige winst van het boekjaar toe te kennen aan de bevoorrechte aandelen categorie B.

De vijfde zin wordt behouden, met vervanging van de aanhef door  Met eerbiediging van de rechten van de bevoorrechte aandelen categorie B, kan de raad van bestuur op eigen verantwoordelijkheid een interim-dividend uitkeren.

10) Machtiging tot het opstellen van de coördinatie van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, en de vigerende wetgeving, door onder andere aanpassing van de terminologie, en aanpassing van de hernummering van de artikels van het nieuwe wetboek van vennootschappen.

11) volmacht. Fiduciaire Van Laere BV ovv BVBA, te 9111 Belsele, stad Sint-Niklaas, Waterschootstraat 101, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2012
ÿþ" Mod Word 11.7

4e~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch 5taatsblai

11111

" izosaoaa*



GRIFFIE RECHT BANK

VAN KOOPHANDEL

2 7 FEB. 2012

D END ER3r1ifieDE

Ondernemingsnr : 0411946132

Benaming

(voluit) : VAN LOKEREN TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriepark West 43 F, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 31 januari 2012

De vergadering besluit eveneens met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen ais bestuurders voor een termijn van zes jaar, de heer Johan Van Lokeren, Kruisstraat 170 te 9111 Belsele (Puyvelde) en de heer Marc Van Lokeren, Holstraat 6, 9170 Sint-Gillis-Waas.

Het mandaat van de voormelde bestuurders zef aldus vervallen, onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016. De voornoemde bestuurders, alhier tegenwoordig, verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 31 januari 2012

Met eenparigheid van stemmen benoemt de raad de heer Johan Van Lokeren tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder.

De gedelegeerd bestuurder zal dezelfde bevoegdheid en machten hebben als deze die zijn toegekend door de raad van bestuur van 18/03/2006, zoals gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26/04/2006 onder nummer 0073592.

Sint-Niklaas 31 januari 2012

Johan Van Lokeren gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.01.2012, NGL 09.02.2012 12029-0099-015
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.03.2011, NGL 21.03.2011 11061-0300-030
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 24.03.2010 10076-0372-030
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 21.03.2009, NGL 25.03.2009 09092-0115-030
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 19.03.2008 08080-0143-031
26/04/2006 : DE057397
10/04/2006 : DE057397
07/04/2005 : DE057397
20/04/2004 : DE057397
24/04/2003 : DE057397
15/04/2003 : DE057397
12/04/2002 : DE057397
10/07/2001 : SN020508
12/08/1999 : SN020508
12/01/1999 : SN020508
12/06/1997 : SN20508
01/01/1997 : SN20508
22/05/1996 : SN20508
03/05/1995 : SN20508
12/05/1994 : SN20508
01/01/1993 : SN20508
01/01/1992 : SN20508
01/01/1989 : SN20508
01/01/1988 : SN20508
17/07/1987 : SN20508
01/01/1986 : SN20508

Coordonnées
VAN LOKEREN TRADING, AFGEKORT : VLT

Adresse
KRUISSTRAAT 170 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande