VAN LOOY KATHY

Société en commandite simple


Dénomination : VAN LOOY KATHY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 555.817.324

Publication

11/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren van:

Het organiseren van persconferenties, het verzorgen van de public relations en communicatie van bedrijven en personen.

Het organiseren van evenementen. Woordvoerderschap voor tal van bedrijven en organisaties. Vertaalwerk. Het schrijven van teksten, persteksten en boeken. Journalistieke activiteiten. Consultancy, copywriting. Fotografie, algemene assistentie bij fotografie, styling van modeshows en photoshoots. Make-up, (online) verkoop.

Home sales van kledij, juwelen en accessoires.

Vertegenwoordiging algemeen. Layout van brochures, websites en allerhande publicaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6

Aansprakelijkheid

Daarnaast mag de vennootschap alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen elke commerciële, industriële of financiële handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen.. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven. De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met éénzelfde gelijklopend of aanverwant doel of die van die aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap bevorderen, haar verkoop van producten vergemakkelijken of haar klantenbestand uitbreiden. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band bestaat. Zij mag aan deze ook leningen verstrekken of er borg voor staan.

Artikel 3 Naam en zetel

Artikel 4

Duur en opzegging

Artikel 5 Kapitaal

In totaal worden er 100 aandelen ten bedrage van 10,00 r] uitgegeven, nl. Van Looy Kathy 99 aandelen voor een totale som van 990,00 r] & Van Looy Fernand 1 aandeel voor een totale som van 10,00 r]. Dit brengt het totaal bedrag op 1.000,00 r].

De ondergetekende sub 1, Van Looy Kathy treedt op als beherende vennoot (werkend vennoot) en dus bijgevolg geheel aansprakelijk. Zij is bevoegd de vennootschap aan derden, en derden aan de vennootschap, te binden, voor haar te handelen en te tekenen, gelden voor haar in ontvangst te nemen en uit te geven,

De ondergetekende sub 2, Van Looy Fernand treedt op als stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt ten belope van zijn inbreng. Hij is noch hoofdelijk, noch ondeelbaar aansprakelijk.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd. Ieder der partijen heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen, mits zodanige opzegging geschiedt met inachtneming van een termijn van tenminste drie maanden. Opzegging moet geschieden per aangetekende brief of deurwaardersexploot, gericht aan de andere partij(en).

De vennootschap draagt de naam  Kathy Van Looy . Zij is gevestigd te Schepperstede 13, 9820 Merelbeke.

De ondergetekende sub 1 brengt een kapitaal in van 990,00 r] De ondergetekende sub 2 brengt een kapitaal in van 10,00 r]

Artikel 7

Interne werkverdeling

Enkel de beherende vennoot heeft een volledige bevoegdheid in de vennootschap (zie ook artikel 6). De stille vennoot mag zich niet inlaten met het extern bestuur van de vennootschap. Hij mag geen enkele daad van bestuur stellen, zelfs niet met volmacht.

Artikel 8

Verbod overdracht firma-aandeel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het is de ondergetekenden sub l en sub 2 verboden behoudens het in het tweede lid bepaalde, zijn aandeel in de vennootschap aan derden over te doen, of te zijnen behoeven te beschikken over zaken, goederen of gelden, de vennootschap toebehorende.

Onder derden in het vorige lid genoemd wordt niet bedoeld een door de betrokken partij op te richten rechtspersoon waarin die partij de gehele zeggenschap heeft en behoudt.

Artikel 9 Het boekjaar

Het boekjaar der vennootschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni, met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt vanaf de aanvang der vennootschap tot en met 30 juni 2015.

Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het eindigen van de vennootschap, worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden uiterlijk binnen zes maanden daarna de balans en winst- en verliesrekening opgemaakt.

De balans en winst- en verliesrekening worden door alle vennoten ter blijke van goedkeuring ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 Aanvullend recht

Artikel 14

Kosten oprichting

Alle kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

Artikel 15

Benoeming zaakvoerder

Artikel 10 Winstverdeling

De verdeling van de winst of het verlies zal jaarlijks vastgesteld worden op de algemene vergadering. Deze vergadering zal doorgaan op de maatschappelijke zetel, elke derde vrijdag van de maand december om 18.00 u.

Artikel 11

Einde der vennootschap

De vennootschap eindigt:

door opzegging overeenkomstig het bepaalde in artikel 4;

faillissement, surséance van betaling of ondercuratelestelling van een der vennoten;

door een daartoe strekkende beslissing, te nemen door na te noemen arbiters, op verzoek van een der vennoten,

indien de ander de in deze akte gemaakte bepalingen overtreedt of niet nakomt, danwel handelt in strijd met de

aard of strekking daarvan;

door het overlijden van een der partijen,

door liquidatie van een partij-rechtspersoon;

Artikel 12 Liquidatie

Wanneer de vennootschap eindigt door opzegging, zal de vennootschap worden geliquideerd en wel door de partijen samen. In alle andere gevallen van beëindiging geschiedt de liquidatie door de overblijvende partijen. Gedurende de liquidatie blijven alle bepalingen inzake de GCV gelden.

Voor zover door de bepalingen van deze overeenkomst daarvan niet rechtsgeldig wordt afgeweken, gelden tussen de partijen de wettelijke bepalingen omtrent de gewone commanditaire vennootschap.

Mevr. Van Looy Kathy wordt benoemd tot zaakvoerder, haar benoeming is niet-statutair en voor onbepaalde duur. In principe is haar ambt onbezoldigd, doch hiervan kan afgeweken worden door een beslissing van de algemene vergadering.

Aldus opgemaakt en in vijfvoud, getekend te Merelbeke op 26 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Handtekening werkend vennoot Handtekening stille vennoot

Van Looy Kathy Van Looy Fernand

Coordonnées
VAN LOOY KATHY

Adresse
SCHEPPERSTEDE 13 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande