VAN MEENEN- DE PRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MEENEN- DE PRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.399.515

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0375-016
04/11/2013
ÿþMad Word 11.1

;.,...... ~ti ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

%iF..'r:ir,:s,"u~GT)

2 3 0KT, 2013

RE-C,-; r Otiffi-eVAN

ÿCOPP-':-;'D=i.ï"E GENT

Ondernemingsnr : 0837.399.515

Benaming

(voluit) : VAN MEENEN - DE PRÉ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Marktstraat 53, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 28 juni 2013:

- Bevestigt met unanimiteit van stemmen het einde van het mandaat van zaakvoerder van de heer Kurt DE PRÉ vanaf 1 juli 2013.

- Benoemt niet unanimiteit van stemmen als zaakvoerder van de vennootschap de BVBA JUSMAR, ondernemingsnummer 0837.398.327, met zetel te Brouwerijstraat 95, 9880 Aalter, met als vaste vertegenwoordiger de heer Kurt DE PRÉ. Het mandaat gaat in op 1 juli 2013 en is van onbeperkte duur.

Voor JUSMAR BVBA, zaakvoerder,

Kurt DE PRÉ

Vast Vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblat

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 11.07.2013 13304-0109-014
11/07/2011
ÿþe

Riad 2.0

'LiLUffl3á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ND VI 1Il1 U W IVIII IIVIIIu~

*11104831`I

be

a

B st~

5s (2,

~~ " ,,.

~~:~" :

G~iffie

, .. " . . "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

©`pJ~ e)j1c\`D1-)

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : VAN MEENEN- DE PRE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Marktstraat 53, te 9990 Maldegem

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 24 juni 2011, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'VAN MEENEN- DE PRE" werd opgericht :

OPRICHTERS:

1. De heer DE PRE Kurt Jules Germaine, geboren te Beemem op 08 januari 1965, nationaal nummer 65.01.08283.73, identiteitskaart nummer 591.2616525.52, wonende te 9880 Aalter, Brouwerijstraat 95, echtgenoot van mevrouw Plasschaert Francine, hiernagenoemd.

2. Mevrouw PLASSCHAERT Francine Marleen, geboren te Beernem op 24 augustus 1963, nationaal

nummer 63.08.24.166.08, identiteitskaart nummer 591-0860883-13, wonende te 9880 Aalter, Brouwerijstraat

95, echtgenote van de heer De Pré Kurt, hiervoorgenoemd.

BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "VAN MEENEN-DE PRE".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Marktstraat 53.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

- Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de

bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in

naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en erkend door de Belgische

toezichtinstanties.

- Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de

verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de bemiddeling in bank-

en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor

rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstanties, zal de

vennootschap eveneens als doel hebben:

A. Het voorzien in de supervisie, beheren, het raad geven en controleren van filialen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei managementdiensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, opleiding en boekhouding. Het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, controle van ondememingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen. Het uitoefenen van de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van producten die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

B. Activiteiten, die direct of indirect verband houden met, doch uitsluitend voor eigen rekening en groepsverbonden vennootschappen, het verwerven, beheren en beleggen, van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en huren, het leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen.

C. De uitoefening van alle industriële, commerciële als financiële activiteiten aangaande de handel onder al zijn vormen (vertegenwoordiging, makelarij, commissionair, tussenpersoon, enzovoort), de import, de export, de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

fabricage, de aan- en verkoop, de distributie en de levering van alle voedingswaren evenals landbouwproducten

in de breedst mogelijke zin en dit, zowel voor humane als

voor niet humane consumptie.

D. De participatie van de vennootschap in alle ondernemingen, groeperingen van economisch belang, zo Belgische als vreemde vennootschappen, bestaande of op te richten, en dit door alle middelen. Ondermeer kan dit door middel van inbreng, inschrijving of aankoop van aandelen, deelbewijzen of bevoorrechte aandelen, of via fusie van verenigingen in deelneming, van groepering, vereniging of commandite.

Dus het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen,

gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondememingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechtelijk statuut.

E. In het algemeen mag de vennootschap, in alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken, alle operaties verrichten van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die met haar vennootschapsrechterlijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking hiervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen binnen de perken van de wet.

Bovendien mag de vennootschap aile diensten leveren van welke aard ook die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde activiteiten verband houden of aan deze activiteiten ten goede komen.

Al het voorgaande is uit te leggen in de breedste betekenis van de hierboven beschreven termen. Het vennootschappelijk doel kan onder de voorwaarden gesteld door het wetboek van vennootschappen uitgebreid of beperkt worden bij wijze van verandering van de statuten. De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer DE PRE Kurt, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van vijftienduizend euro (¬ 15.000), volledig volstort, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

Mevrouw PLASSCHAERT Francine, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van vijftienduizend euro (E 15.000), volledig volstort, waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE 25103026104182, geopend namens de vennootschap in oprichting "VAN MEENEN - DE PRE" bij de naamloze vennootschap Landbouwkrediet te 1070 Brussel, Sylvain Dupuislaan 251.

Een bankattest, gedateerd op 20 juni 2011, werd als bewijs van de storting overhandigd aan Ons, instrumenterende notaris, en aan onderhavige akte gehecht.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Wordt benoemd tot zaakvoerder: de heer DE PRE Kurt, geboren te Beenrem op acht januari negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.01.08.283.73, identiteitskaart numer 591.2616525.52, wonende te 9880 Aalter, Brouwerijstraat 95.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 18 uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen :

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op heden en eindigt het op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni twee duizend dertien om 18 uur.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichters en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte notaris Willems dd. 24 juni 2011.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 18.07.2016 16332-0587-018

Coordonnées
VAN MEENEN- DE PRE

Adresse
MARKTSTRAAT 53 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande