VAN MELE-VAN CLEEMPUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MELE-VAN CLEEMPUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.559.969

Publication

22/04/2014
ÿþ mod 11.1

IL41. - yYY In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1,1101,11

beF

aÿ

Be Sta,

IV

~rs+warw.w.~+.,

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

0 9 APO. 2014

AFDELOMENDERMONDE

A

........... -------------" --------_ _ _._... -------- _..--------__-" -- _____________ .-- __

Ondernemingsnr: 0448.559.969

Benaming (voluit) ; VAN MELE-VAN CLEEMPUT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Polderstraat 29

9220 Hamme

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel v66r registratie: Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Files te Hamme op':; 27 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN MELE-VAN CLEEMPUT", met zetel te 9220 Hamme, Polderstraat 29, met ondememingsnummer 0448.559.969 de volgende besluiten met eenparigheid vang stemmen heeft genomen

tAanpassinq van artikel 2 van de statuten

De algemene vergadering heeft beslist om in artikel 2 van de statuten de woorden "Bijlage tot het Belgisch Staatsblad' te vervangen door de woorden "Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad'.

2. Kennisname van de voorafgaandeliike dividenduitkering.

De vergadering heeft kennis genomen van en heeft bevestigd dat de beslissingen genomen op 18 maart 2014 door de bijzondere algemene vergadering werden uitgevoerd. De vennoten verklaren dat het bruto tussentijds:; :i dividend van driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00), in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en ten bedrage van honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00) werd uitgekeerd;; aan de heer Marcel Van Mele en ten bedrage van honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00) aan;! mevrouw Karine Van Cleemput, beiden wonende te Hamme, Polderstraat 29. ,; Het netto-dividend voor een totaal bedrag driehonderd vijftienduizend euro (¬ 315.000,00) werd gestort op de( geblokkeerde rekening bij BKCP.

3. Kapitaalverhoging onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De algemene vergadering heeft beslist onder de voorwaarden en bepalingen 'van artikel 537 Wetboek;; Inkomstenbelasting, om het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het.; tussentijdse dividend, zijnde driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,00) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op driehonderdvijfendertigduizend euro (¬ 335.000,00) door inbreng in!: speciën, mits creatie van elfduizend achthonderdzestien (11.816) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met; dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde;, kapitaalsverminderingen prioritair zullen warden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van; ij artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de!, vennoten van hun voormeld tussentijds netto-dividend welke in speciën werd gestort op een bijzondere;; ;: rekening op naam van de vennootschap bij de cuba BKCP.

4. Inschrijving en storting op de kapitaalsverhoging -- afstand van voorkeurrecht - vergoeding.

Inschrijving en volstorinq

Alle vennoten hebben hun tussentijds netto-dividend van negentig procent (90%) na inhouding van tien procent;, (10%) roerende vaarheffing ingebracht in het kapitaal van de vennootschap.

Vergoeding voor inbreng Als vergoeding voor hun inbreng worden aan de vennoten de elfduizend achthonderdzestien (11.816) nieuwe;; volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

aan de heer Marcel Van Mele: vijfduizend negenhonderd en acht (5.908) nieuwe aandelen;

- aan mevrouw Karine Van Cleemput: vijfduizend negenhonderd en acht (5.908) nieuwe aandelen.

5. Vaststelling van verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalsverhoging

driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus:,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdvijfendertigduizend euro (¬ 335.000,00) vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderdzesenzestig (12.566) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Ingevolge voorgaande beslissing tot kapitaalsverhoging, heeft de algemene vergadering beslist om de tekst van

artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdvijfendertigduizend euro (¬ 335.000,00),

vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderdzesenzestig (12.566) aandelen zonder nominale waarde die

een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd warden bij beslissing van de algemene vergadering

onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen."

7. Dagelijks bestuur

De algemene vergadering heeft beslist tot schrapping van de tweede alinea van artikel 19 en de derde alinea

van artikel 20 van de statutaire bepalingen aangaande het dagelijks bestuur van de vennootschap.

8. Verdaging algemene vergadering

De algemene vergadering heeft beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de verdaging van de algemene vergadering.

Dientengevolge heeft de algemene vergadering beslist om tekst van artikel 29 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking fat de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Het bestuursorgaan heeft ditzelfde recht tijdens de zitting van eender welke algemene vergadering, om de beslissing met betrekking tot eender welk agendapunt drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of door de commissarissen.

De zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van aandelen of volmachten, blijven geldig voor de tweede algemene vergadering. Volmachthouders van vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen, worden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten."

9. Besluitvorming algemene vergaderinq

De algemene vergadering heeft beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake besluitvorming van de algemene vergadering,

Dientengevolge heeft de algemene vergadering beslist om de tekst van de eerste alinea van artikel 32 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Behalve ln de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gevallen, worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van stemmen."

10. Jaarrekening

De algemene vergadering heeft beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake het ondertekenen

van de jaarrekening.

Dientgevolge heeft de algemene vergadering beslist om de tekst van de derde alinea van artikel 33 van de

statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De jaarrekening wordt met het oog op haar neerlegging, geldig ondertekend door één zaakvoerder of door een

persoon hiertoe uitdrukkelijk gevolmachtigd door het bestuursorgaan."

11. Dividenden

De algemene vergadering heeft beslist tot herformulering van artikel 35 van de statuten inzake dividenden. Dientengevolge heeft de algemene vergadering beslist om de tekst van artikel 35 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van vennootschappen er anders over beschikt.

De algemene vergadering mag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, een tussentijds dividend uitkeren.

Dit tussentijds dividend betreft een uitkering van gereserveerde winsten, vastgesteld door een eerder gehouden algemene vergadering en heeft betrekking op een reeds afgesloten boekjaar.

Dit tussentijds dividend wordt betaald op de plaats en de tijdstippen te bepalen door het bestuursorgaan. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen, te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn."

12. Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering heeft beslist om de statutaire bepalingen inzake de benoeming van vereffenaars te

-herformuleren---in zin dat- de--vereffenaars- pas -in --functie- treden -na- bevestiging!- homologatie--van- hun-

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

'va4 behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Dientengevolge heeft de algemene vergadering beslist om artikel 39 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst :

"Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is het bestuursorgaan van rechtswege de vereffenaar. De algemene vergadering kan ten allen tijde bij gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd / gehomologeerd."

13. Opdracht aan de notaris tot coördinatie van de statuten -- machtininq aan het bestuursorgaan. De algemene vergadering heeft opdracht gegeven aan geassocieerd notaris Ellen Files om de coordinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering heeft machtiging gegeven aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

14. Volmachten.

De algemene vergadering heeft bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Karen Muylaert, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Files

geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 27 maart 2014

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

4

30/09/2014 : DE047726
08/10/2013 : DE047726
17/04/2013 : DE047726
31/10/2012 : DE047726
11/10/2011 : DE047726
08/10/2010 : DE047726
27/08/2010 : DE047726
16/10/2009 : DE047726
01/10/2008 : DE047726
01/10/2007 : DE047726
15/05/2007 : DE047726
02/10/2006 : HA047726
20/10/2005 : DE047726
07/10/2004 : DE047726
28/10/2003 : DE047726
23/10/2002 : DE047726
03/10/2000 : DE047726

Coordonnées
VAN MELE-VAN CLEEMPUT

Adresse
POLDERSTRAAT 29 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande