VAN NESPEN - VAN GYSEL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VAN NESPEN - VAN GYSEL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 861.153.330

Publication

03/02/2012
ÿþ Mob Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"^~i=s=iE Pr-aTc~AC~iK

VAN KOOPHANDEL

2 3. 01, 2012

DENDEdPpehûNDE



VII II 1II II l 111 II (VIII

*12030706*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0861.153.330

Benaming

(volut) : V.O.F. VAN NESPEN - VAN GIJSEL

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : de Brownestraat 10 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: FUSIE

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 28 december 2011, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van :

De vennootschap onder Firma "VAN NESPEN - VAN GIJSEL", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, de Brownestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer BTW BE 0861.153.330.

Opgericht bij onderhandse akte op 16 juni 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van' 3 juli 2003 onder nummer 075409, waarvan de statuten niet meer werden gewijzigd.

Bij akte verleden voor ons notaris op heden werd een geruisloze fusie doorgevoerd waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van. Gysel werden overgenomen, overeenkomst artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, welke akte ter publicatie werd aangeboden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

BESLUITEN :

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1.Fusievoorstel  verslag zaakvoerders  verslag bedrijsrevisor :

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het voornoemd fusievoorstel, aangezien de vennoten erkennen volledig in kennis te zijn gesteld meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

De vergadering neemt kennis van het fusieverslag van de zaakvoerders over het voorgelegde fusievoorstel en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor François Degeest, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de BVBA Degeest, bedrijfsrevisoren, met uitbatingzetel te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21 besluit als volgt :

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt :

"X. Besluit :

De inbreng in natura ontstaat naar aanleiding van de fusie door overneming door de bvba "Keurslager Van Gijsel" van de V.O.F. Van Nespen-Van Gijsel, nadat deze laatste op haar beurt een geruisloze fusie heeft doorgevoerd van de bvba "Van Gysel", waarvan zij ten volle eigenaar is.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorganen van de vennootschappen

verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liée Bélgiscli Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

c) de methoden voor de beoordeling van de inbreng in natura die door de partijen overeengekomen worden, gerechtvaardigd zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit van toepassing op deze transactie, doch niet leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen , verhoogd met andere toevoegingen aan het eigen vermogen in verband met deze transactie, gezien de inbrengwaarden negatief zijn en de inbreng in natura bijgevolg niet is overgewaardeerd.

Rekening houdende met de elementen die in dit verslag worden overgenomen dient te worden genoteerd dat een waardeoverdracht naar de vennoten van de overnemende vennootschap wordt waargenomen.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er tevens niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid van de verrichting.

Opgemaakt te goeder trouw,

Meise, 27 december 2011.

Bvba "Degeest, Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door François DEGEEST, Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt neergelegd in de kruispuntbank voor ondernemingen.

2. Besluit tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen, rechten verplichtingen aan de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEURSLAGER VAN GIJSEL", en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden :

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 30 september 2011 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap, de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2011 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gedaan. c)De overdracht gebeurt door middel van de toekenning van zevenhonderd zesenzeventig (776) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de BVBA KEURSLAGER VAN GIJSEL, overnemende vennootschap, zonder opleg. Deze nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2011.

De vergadering besluit dat dit besluit genomen is onder opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `KEURSLAGER VAN GIJSEL".

3.Andere beschikkingen :

De vergadering stelt vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerders van de

overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap.

4.Omschrijving van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen.

De vergadering verzoekt de notaris akte te nemen dat het vermogen van de overgenomen vennootschap de activa en passiva bevat op basis van de op 30 september afgesloten boekhoudkundige staat.

In het door de overgenomen vennootschap overgedragen vermogen is het volgend onroerend goed begrepen :

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE KRUIBEKE  DEELGEMEENTE BAZEL gemeentenummer 46001

Een handelshuis met woonst op en met grond staande en gelegen aan de Dorpsstraat 6, gekend ten kadaster Kruibeke, tweede afdeling, Bazel, sectie B nummer 881e, met een oppervlakte van vier are twintig centiare (4a 20ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GYSEL" is eigenaar van voorschreven goed om het te hebben verkregen ingevolge akte verleden voor notaris Patrick Pien te Bazel op dertig juli negentienhonderd vierentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op achtentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, boek 2475 nummer 37. houdende aankoop jegens de heer De Wreede Leopold Emiel Anna Clementina, de heer De Wreede Alfons Maria Anna Clementina en mevrouw Vercauteren Gabrielle Jeanne, allen te Bazel.

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De Hypotheekbewaarder wordt door de partijen in deze uitdrukkelijk ontslagen enige ambtshalve inschrijving

te nemen bij de overschrijving dezer, om welke reden ook.

5. Ontbinding zonder vereffening.

De vergadering stelt vast, dat onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KEURSLAGER VAN GIJSEL" en van de goedkeuring van de eruit voortvloeiende statutenwijzigingen, overeenkomstig artikel 682 wetboek Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich meebrengt :

-de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap die ophoudt te bestaan.

-De vennoten van de overgenomen vennootschap vennoten worden van de overnemende vennootschap. -De overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

6.Kwijting aan de zaakvoerders.

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de BVBA " Keurslager Van Gijsel van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerders, verslag van de

bedrijfsrevisor. , ~ wiaert

Bijlagen-bi liet Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor_ ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012
ÿþ Voor- VIII II MINI M I lul! IIII

behouden *12030707*

aan het

Belgisch

Staatsblad

IY







Ondememíngsnr : 0861.153.330

Benaming

(voluit) : V.o.f. VAN NESPEN - VAN GIJSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : de Brownestraat 10 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

. Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: GERUISLOZE FUSIE

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 28' december 2011, geregistreerd, blijkt dat:

ZIJN BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van :

De vennootschap onder Firma "VAN NESPEN - VAN GIJSEL", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren,;

de Brownestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer

BTW BE 0861.153.330.

Opgericht bij onderhandse akte op 16 juni 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van

3 juli 2003 onder nummer 075409, waarvan de statuten niet meer werden gewijzigd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING :

Is aanwezig, volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaars te zijn van alle aandelen van de voornoemde vennootschap, te weten :

De heer VAN GYSEL Carlos Jerôme Lucienne, geboren te Wilrijk op zeventien oktober negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.10.17 087-02, identiteitskaart nummer 590-9340578-86, wonende te 2930 Brasschaat, Veldstraat 76, die verklaart eigenaar te zijn van tweeënvijftig aandelen (52).

en

De heer VAN GYSEL, Hennie August Cordula, geboren te Kieldrecht op 9 maart 1952, nationaal nummer 520309.299-59, identiteitskaart nummer 590-2432080-25, en zijn echtgenote mevrouw ROOSENS, Gerda Germaine Frederica Maria, geboren te Kallo op 8 december 1952, nationaal nummer 521208.202-55, identiteitskaart nummer 590-2180025-73, wonende te 9120 Beveren, De Brownestraat 10.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Guy van Raemdonck te Beveren op 8 juli 1974, niet gewijzigd tot op heden.

Die verklaren eigenaars te zijn van achtenveertig aandelen (48).

Comparanten verzoeken ons notaris authentieke akte te verlenen van de algemene vergaderingen die zullen besluiten tot de fusie overeenkomstig artikel 676(1 Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GYSEL", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de vereniging van aandelen in één hand en de ontbinding zonder vereffening overgaat op de vennootschap onder firma "VAN NESPEN  VAN GIJSEL", die zoals gezegd houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GYSEL".

BESLUITEN :

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel nemen de buitengewone algemene vergaderingen van

de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

Besluit tot fusie

De buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "VAN NESPEN  VAN GIJSEL",

neemt de volgende beslissingen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. ~

MOA Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ c.: F, T0A~r

VAN KOOPI,NDEL

2 3. 01. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Bljragen bij het Belgiseb Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

a. De voorzitter geeft voorlezing van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bij onderhandse akte van 8 november 2011.

Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de respectievelijke griffies van de rechtbanken van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op 10 november 2011.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 november 2011 onder nummers 11176234 en 11176235.

b. De vergadering besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GYSEL", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap onder firma "VAN NESPEN  VAN GIJSEL", die houdster is van alle aandelen van de vennootschap "VAN GYSEL". De diverse activa- en passiva vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de balans per datum van 30 september 2011, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, haar cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Het archief van de vennootschap, omvattende alle boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 januari 2011.

De vergadering beslist dat er geen aandelen zullen worden uitgegeven, aangezien de overnemende vennootschap eigenares is van alle aandelen en van de andere effecten waaraan het stemrecht in de algemene vergadering is verbonden van de overgenomen vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap worden vernietigd.

De fusie geeft ook geen aanleiding tot wijziging van het maatschappelijk doen en noch tot kapitaalverhoging. De beslissing tot wijziging van het doel wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

DIVERSE VERKLARINGEN.

De comparanten verklaren dat de besloten vennootschap met beparkte aansprakelijkheid "VAN GYSEL"

eigenaar is van het hierna beschreven onroerend goed :

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE KRUIBEKE  DEELGEMEENTE BAZEL gemeentenummer 46001

Een handelshuis met woonst op en met grond staande en gelegen aan de Dorpsstraat 6, gekend ten

kadaster Kruibeke, tweede afdeling, Bazel, sectie B nummer 881e, met een oppervlakte van vier are twintig

centiare (4a 20ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GYSEL" is eigenaar van voorschreven goed om het te hebben verkregen ingevolge akte verleden voor notaris Patrick Pien te Bazel op dertig juli negentienhonderd vierentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op achtentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, boek 2475 nummer 37. houdende aankoop jegens de heer De Wreede Leopold Emiel Anna Clementina, de heer De Wreede Alfons Maria Anna Clementina en mevrouw Vercauteren Gabrielle Jeanne, allen te Bazel.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2011
ÿþMod 2.1

Ondernemingsnr : 0861.153.330

Benaming

(voluit) : VAN NESPEN - VAN GIDSEL

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : De Brownestraat 10 - 9120 Beveren

Onderwerp akte : Fusievoorstel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt GRIFFIE RECHTBANK

ir 11H 11H IHIIll alii i looi

*11176234*

Griffie



~

Neerlegging onderhands voorstel dd. 8 november 2011 houdende voorstel tot geruisloze fusie tussen Van Gysel BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, De Brownestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0425.681.233 en Van Nespen - Van Gijsel VOF, met maatschappelijke zetel te 9120 Bevaren, De Brownestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0861.153.330.

Carlos Van Gysel

Zaakvoerder

Voorbehouder aan het Belgisct' Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darder. ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2011
ÿþa\ Lia D Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0861.153.330

Benaming

(voluit) : Van Nespen - Van Gijsel

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : De Brownestraat 10 - 9120 Beveren

Onderwees akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de statutaire algemene vergadering dd 31 augustus 2010

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder vanaf heden van mevrouw Van Nespen Sandra - Kalishoekstraat 73 - 9120 Beveren.

Voor éénsluidend afschrift

Van Gijsel Carlos

Zaakvoerder

1

II

II



*11019480+

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5. et 2011

DENDifra(IONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2003 : DEA010247

Coordonnées
VAN NESPEN - VAN GYSEL

Adresse
DE BROWNSTRAAT 10 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande