VAN NUFFEL RESTAURATIE, AFGEKORT : V.N.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN NUFFEL RESTAURATIE, AFGEKORT : V.N.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.640.344

Publication

14/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-3 JULI 20%

AFDELING DeÉhMONDE

1111111111,11.1!1111111,1 111111

bah

aa

Be Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0480.640.344

Benaming (voluit) :VAN NUFFEL - ROSSCHAERT

(verkort) : V.N.R.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Moutstraat 19

9300 Aalst

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Turtelboom te Herzele op 26 mei 2014, dat

bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Van Nuffel - Rosschaert", met zetel te 9300 Aalst, Moutstraat 19, teneinde te beraadslagen:

en te besluiten over de volgende agenda met eenparigheid van stemmen:

Besluit één Wijziging van het maatschappelijk doel en aanpassing van de statuten - verslag van

de zaakvoerder en staat van activa en passiva

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met het volgende:

- Klein- en groothandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, productie en exploitatie van rollend, varend en vliegend materieel, nieuw of tweedehands en van aile soorten van wisselstukken, onderdelen of vervangstukken ervoor;

- De uitbating van garages, werkplaatsen en magazijnen voor onderhouden, schilderwerken, carrosseriewerken en herstellen van motorvoertuigen, van gemotoriseerde vervoers- gebruiks- en andere middelen, van aanhangwagens, koetswerk, onderdelen, vervangstukken en allerhande gebruiksvoorwerpen;

- Het uitvoeren van allerhande laswerken;

- De uitbating van een takeldienst voor motorvoertuigen, gemotoriseerde vervoermiddelen, aanhangwagens, opleggers en andere voertuigen;

- De klein- en groothandel in petroleumproduoten, minerale oliën, smeermiddelen, vetten, nijverheidsoliën, vloeibare en gasvormige of elektrische en andere energieproducten;

- Het beheer, de huur en verhuur van magazijnen, opslagplaatsen, productieruimten en de goederenbehandeling en -verhandeling erin.

- Advies en dienstverstrekking aan personen.

Artikel 3 van de gecoördineerde statuten moet vervangen worden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden

- Algemene bouwonderneming

- Onderneming voor het optrekken en renoveren van bouwwerken

- Onderneming voor het aanbrengen van chape, vloeren, tegels enzovoorts

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

Onderneming voor het reinigen van roerende en onroerende goederen

- Aanneming van aile werken houdende vloerbedekking, muurkleding, vloerwerken, dakwerken, tegelwerken enzovoorts

- Aanleg en onderhoud van tuinen, pleinen en andere open ruimten

- Aannerning van plafonneerwerken, cementeerwerken, pleisterwerken enzovoorts

- De aan- en verkoop, huur en verhuur, uitbating van roerende en onroerende goederen

- De installatie van afsluitingen, hekken, traliewerken, poorten, deuren, luiken, zonneblinden in kunststof, metaal, hout en andere materialen

- Dienstverlening en adviesverlening inzake de bouwnijverheid en aanverwante sectoren

- Invoer en uitvoer, huur en verhuur, klein- en groothandel in aile soorten goederen en materialen,grondstoffen, hulpstoffen, gereedschappen, machines en investeringsgoederen voor de bouwsector en andere verwanten sectoren.

- Alle soorten van activiteiten inzake centrale verwarming en andere verwarming of koeling van onroerende en roerende goederen, door ongeacht welke energiebronnen; sanitair en lood- en zinkwerken en aanverwante werken en toepassingen; restauratiewerken; thermische en

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de rxersoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

- Pagina 3 -

%/cor-hehoudei, beau het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

geluidsisolatie; electriciteitswerken in de meest uitgebreide betekenis; plaatsen en onderhouden van industriële pijpleidingen en kanalisatie; optrekken en afbreken van steigers; aanbrengen van allerhande isolatiematerialen in gebouwen en bouwwerken en aan leidingen; de plaatsing en bekleding van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, vloeren en plafonds in gips en andere materialen; het reinigen en ontstoppen van leidingen, riolen, afvoerbuizen en  kanalen, septische putten en dergelijke; het reinigen en ontruimen van bouwwerven en afgewerkte gebouwen en bouwwerken; allerhande diverse werkzaamheden inzake de afwerking van gebouwen, bouwwerken en bouwsels; het schoorsteenvegen en schoonmaken van vuurplaatsen, ovens, kachels, ketels, centrale verwarming, ventilatiekanalen, uitlaatsystemen en dergelijke; het reinigen van rollend, varend en vliegend materieel; het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen en dergelijke; saneringswerken, algemene reinigings-, anderhouds- en verbouwingswerken; toezicht op bouwwerkzaamheden.

- groot- en kleinhandel in lederwaren en aanverwante en soortgelijke goederen en de herstelling en onderhoud ervan op ambachtelijke, industriële en/of andere wijze.

Klein- en groothandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, productie en exploitatie van rollend, varend en vliegend materieel, nieuw of tweedehands en van aile soorten van wisselstukken, onderdelen of vervangstukken ervoor;

- De uitbating van garages, werkplaatsen en magazijnen voor onderhouden, schilderwerken, carrosseriewerken en herstellen van motorvoertuigen, van gemotoriseerde vervoers- gebruiks en

-

andere middelen, van aanhangwagens, koetswerk, onderdelen, vervangstukken en allerhande gebruiksvoorwerpen;

- Het uitvoeren van allerhande laswerken;

- De uitbating van een takeldienst voor motorvoertuigen, gemotoriseerde vervoermiddelen, aanhangwagens, opleggers en andere voertuigen;

- De klein- en groothandel in petroleumproducten, minerale oliën, smeermiddelen, vetten, nijverheidsoliën, vloeibare en gasvormige of elektrische en andere energieproducten;

- Het beheer, de huur en verhuur van magazijnen, opslagplaatsen, productieruimten en de goederenbehandeling en  verhandeling erin.

- Advies en dienstverstrekking aan personen.

Dit alles in de breedste zin van het woord en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn da zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg aile roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin aile rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving, overname, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is louter enumeratief met dien verstande dat de vennootschap geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen..

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zouden achten.

De zaakvoerder is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren."

Dit besluit wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 17 mei 2014 voorgelegd waarin de voorgestelde wijziging omstandig verantwoord wordt, alsook een staat van activa en passiva van de vennootschap niet ouder dan 3 maanden en afgesloten op 31 maart 2014.

Besluit twee Wijziging maatschappelijke benaming en aanpassing van de statuten.

De algemene vergadering besluit tot wijziging van de maatschappelijke benaming in "Van Nuffel Restauratie", in het kort "V.N.R.".

Artikel 1 van de gecoördineerde statuten moet vervangen worden als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Van Nuffel Restauratie", in het kort "V.N.R.".

Besluit drie  Volmacht - Coördinatie

De vergadering geeft hierbij volmacht aan CD ACCOUNT VOF Oude Gentbaan 297 te 9300 Aalst, om in naam van de vennootschap aile verklaringen af te leggen, alle akten en documenten te ondertekenen, in de plaats te stellen, en aile nuttige formaliteiten te vervullen in verband met deze wijziging van statuten. Voor analytisch uittreksel voor registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden. Getek Annelles Turtelboom, geassocieerd notaris.

Hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte, de coördinatie van de statuten, verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : DEA010187
03/07/2012 : DEA010187
29/07/2011 : DEA010187
30/06/2010 : DEA010187
15/04/2010 : DEA010187
13/07/2009 : DEA010187
19/06/2008 : DEA010187
21/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wond 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e,akte,,,,,,,..

GRIFFIE RECN`f rvl !

KOOPHANDEL GENT



i us

1 1 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie







Ondernemingsnr : 0480640344

Benaming

(voluit) : VAN NUFFEL RESTAURATIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Moutstraat 19, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming tweede zaakvoerder

Bijzonder verslag van de algemene vergadering van de enige vennoot van 1 mei 2015

De heer Wim Van Nuffel, enige vennoot en zaakvoerder, beslist het volgende.

Met ingang van 1 mei 2015, wordt een tweede zaakvoerder aangesteld:

De heer Leo Van den Brande, Watervenne 19 te 9320 Erembodegem, geboren te Liedekerke op 15

november 1945, nationaal nummer: 45.11.15-329.49.

Elke zaakvoerder heeft overeenkomstig artikel 15, 16 en 17 van de statuten en door de wet op de

vennootschappen, de meest uitgebreide machten om de vennootschap te verbinden.

Aalst, 1 mei 2015

Wim Van Nuffel

zaakvoerder)

Sa ( " ~

,

IIl1iu11uu~~iu~~ui

5 72685*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2007 : DEA010187
14/02/2007 : DEA010187
29/12/2006 : DEA010187
06/11/2006 : DEA010187
28/07/2006 : DEA010187
18/07/2005 : DEA010187
16/06/2003 : DEA010187
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0300-009

Coordonnées
VAN NUFFEL RESTAURATIE, AFGEKORT : V.N.R.

Adresse
MOUTSTRAAT 19 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande