VAN OOSTERHOUT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN OOSTERHOUT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.699.526

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 01.07.2014 14264-0212-012
02/04/2013
ÿþOndernemingsnr : S 2z..1 . C99, SOC

Benaming (votait) :van Oosterhout Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrouweneekhoekstraat 162

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op achttien maart tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

De heer vAN OOSTERHOUT Martijn Cornelis Johannes, rijksregisternummer 80.12.31-385-61, geboren te Hulst (Nederland) op één en dertig december negentienhonderd tachtig, ongehuwd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Vrouweneekhoekstraat, nummer 162.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperk-rte aansprakelijkheid onder de benaming "van Oosterhout Consulting"

3. Zetel: te 9100 Sint-Niklaas, Vrouweneekhoekstraat, nummer 162

4. Doel: De vennootschap heeft zowel in België en ïn het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van een derde, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- automatiseren en begeleiden van bussiness processen: dit omvat onder andere, maar niet

uitsluitend, consultatie, project management en opleiding.

- analyseren, ontwikkelen en implementeren van software voor particulieren, organisaties, het:, bedrijfsleven en de overheid zoals onder andere, maar niet uitsluitend, desktop toepassingen, ERP software, management tools, websites en educatietools.

- verlenen van opleiding, coaching en advies in de meest ruime zin van het woord. Dit omvat onder anderen, maar niet uitsluitend, het verlenen van adviezen en hulp aan particulieren, organisaties, het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van personeelsbeleid, planning, efficiëntie, informatie- en communicatietechnologie, audit, strategie, organisatie in het algemeen, alsook ivm juridische-, sociale-, psychologische- en maatschappelijke problemen.

- Fabricatie, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, ruiling, verhuring, handel en herstelling, zulks in de meest uitgebreide zin, voor producten bestemd voor onder andere, maar niet uitsluitend, landbouw, industrie, overheid, dienstverlenende bedrijven en particulieren.

- Interimmanagement en de leiding waarnemen van diensten of afdelingen in om het even welke organisatie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t GRIFFIE ; -S HTRAIVI<

V. , l MIDEL

~

*13051131*

Ver behoi aan Belgl Staag

u

I

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- installeren van hardware zoals onder andere, maar niet uitsluitend, servers, PC's,

netwerken, bekabeling en telefonie, alsook alle mogelijke dienstverlening die hiermee verband houdt (beveiliging, software, enz).

- Hosting van software en websites;

- aanbieden van diensten rond elektronische data uitwisseling;

- ondersteuning aanbieden voor helpdesk en nieuwsbrieven;

- uitgeven en verkopen van boeken, handboeken en cursussen met betrekking tot alle mogelijke onderwerpen,

- beheer en uitbreiding van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing of de verhuring ervan.

Deze opsomming is geenszins In beperkte zin te beschouwen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR), vertegen-'woordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizendste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari :

De heer Martijn van Oosterhout, voornoemd, voor achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00 EUR), waarvoor hem duizend aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00 EUR) in geld.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00) en is elk aandeel vol-hstort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening met nummer BE86 00169192 7550 op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Het bewijs van deponering, hieraan gehecht, werd door de bank afgeleverd op één maart tweeduizend en dertien.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf één april tweeduizend dertien

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-'genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-uwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden àiin het ,Belgisch Staatsblad

t

r

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i

"

r

Voor-

behouden

>en heter

Belgisch

Staatsblad

 \\F

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Ais zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt eenparig benoemd door de oprichter, de heer Martijn van Oosterhout, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf één april tweeduizend dertien.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan Boekh. En Adviesbureau Bart Mennes, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, De Cleenestraat, nummer 8, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND JUNI OM VIJFTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend veertien

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en einidigt op één en dertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op één april tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op één en dertig december tweeduizend dertien.

VOO - e NTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te 4~ A R!S ,y Dendermonde

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VAN OOSTERHOUT CONSULTING

Adresse
VROUWENEEKHOEKSTRAAT 162 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande