VAN POUCKE SHAREHOLDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN POUCKE SHAREHOLDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.035.583

Publication

30/01/2013
ÿþ mod 11.1

-iel 't In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

<< Ondernemingsnr : 0889.035.583

Benaming (voluit) : VAN POUCKE SHAREHOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stenenmuurstraat 32

9112 Sinaai

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING  SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op

achtentwintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op vier januari tweeduizend en twaalf, drie bladen, geen verzendingen, boek 586, blad 88, vak 06, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de Ontvanger Mevrouw Vertongen, blijkt dat de

buitengewone algemene vergadering met ééparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: Lezing en onderzoek van het Verslag van de zaakvoerder  Verslag van de bedrijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op drie december tweeduizend en twaalf, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend en twaalf werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door De Roover & C°, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Dirk Schiltz, bedrijfsrevisor, de dato vierentwintig december tweeduizend en twaalf een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend en twaalf.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk: "In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Poucke Shareholders, Stenenmuurstraat 32 te 9112 Sinaai, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2012 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 79.449,71 EUR en een eigen vermogen van 18.600,00 EUR.

Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij verklaren dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2012, volledig, getrouw en Juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum, voor zover de verwachtingen van het bestuursorgaan met succes door de vereffenaar worden waargemaakt. Wij dienen een voorbehoud te maken voor eventuele fiscale, sociale en andere controles met betrekking tot voorgaande boekjaren, tot op datum van 30 september 2012."

2.: Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering - gelet op het voorgaande; - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11111,1.1110

i In

i

u

GRIFFIE

K~O~HÁNDËL~

I fi JAN. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar dient te worden beschouwd.

3.: ontslag te verlenen aan de zaakvoerder, zijnde de heer Luc Van Poucke, voornoemd. Hem wordt bovendien kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

4.: Gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend en twaalf, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

5.: dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar bewaard blijven te Sinaai, Stenenmuurstraat 32.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde aandeelhouders, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte ontbinding, verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

ST-

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.07.2012, NGL 31.08.2012 12530-0389-010
11/07/2012
ÿþMO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0889035583

Benaming

(voluit) : Van Poucke Shareholders

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

VOORSTEL VAN FUSIE DOOR MET OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING van bvba Van Poucke Shareholdersdoor B.V. (odvv een bvba) Accountantskantoor Luc Van Poucke

Op 20/05/2012 is overeenkomstig artikel 719 van het wetboek Vennootschapsrecht, door de beheersorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door met overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Accountantskantoor Luc Van Poucke gevestigd stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai Deze vennootschap werd opgericht op 05 december 1986 voor notaris Dirk Smet te St Gillis. Zij is ingeschreven in het rechtspersonengregister niet ondernemingsnummer 0429 968 039 , tevens btw nummer. Zij wordt hierna

genoemd "overnemende vennootschap". Namens haar tekent: - Luc Van Poucke, zaakvoerder

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Van Poucke Shareholders gevestigd stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai Deze vennootschap werd opgericht op 25.04.2007 onder de naam Van Poucke Shareholders B.V.B.A. voor notaris Verstraete te Sinaai en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad ..Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0889 035 583 . Zij wordt hierna genoemd "overgenomen vennootschap". Namens haar tekent: - Luc Van Poucke zaakvoerder

Aldus wordt voorgesteld dat:

I. DE FUSIE ZAL WORDEN DOORGEVOERD TUSSEN :

1. De Burgerlijke vennootschap odvv Besloten Vennootschap mei Beperkte Aansprakelijkheid Accountantskantoor Luc Van Poucke gevestigd te Sint-Niklaas, die volgens de statuten het nagemeld doel heeft: De burgerlijke bedrijvigheid van accountant zoals omschreven door artikel 78 van de wet van 21.02.1985 evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Van Poucke Shareholders gevestigd te Sint-Niklaas, die volgens de statuten het nagemeld doel heeft: "managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond vanhet bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere ; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren ; activiteiten van de accountant ; consultancy, management en interim management met betrekking tot bedrijfsbeheer, organisatie, onderzoek en ontwikkeling, diensten en advies, besturen van vennootschappen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

[

Voorbehouden 11111111111111111111111

aan het *12122021*

Belgisch Staatsblad





rriI i ;ii~

VA.

- 2 Pli 2012

f ro t"-)

Griffie - -

Voor-

behouden De subi vermelde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de aan het

Belgisch sub 2 vermelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

Staatsblad

Il. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN

BOEKHOUDKUNIDG WORDEN GEACHT TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

Vanaf 30/06/2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

III.RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP AAN DE AANDEELHOUDERS TOEKENT VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATRGELEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de zaakvoerders van de overnemende en de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

V. UITWISSELING VAN GEGEVENS

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende beheersorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek Vennootschapsrecht en de statuten.De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijke karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt. De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden bijzondere algemene vergaderingen van 30.06.2012 . Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de respectieve ondergetekenden, in hun hoedanigheid van beheersorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 30.04.2012.

Opgemaakt in drie exemplaren op 20.05.2012.

Het beheersorgaan tekent drie exemplaren, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Voor de bvba Van Poucke Shareholders

Luc Van Poucke, zaakvoerder

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/05/2012
ÿþMW WOrt111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:7:

~ VAN KOOPHAP:°

2 Li APR, 20 12

GENDl;R!l/1OKC

rt re " l

to.

l

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblat









*12084975



Ondernemingsnr : 0889 035 583

Benaming

(voluit) : Van Poucke Shareholders

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : stenenmuurstraat 32 9112 Sinaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de bvba Van Poucke Shareholders bvba bij wijze van fusie door met overneming gelijkgestelde verrichting de Burgerlijke vennootschap odvv een bvba Boekhouding btw belastingen Bracke

Luc Van Poucke,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de erso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.07.2011, NGL 26.07.2011 11337-0185-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.07.2010, NGL 30.08.2010 10500-0595-010
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 24.07.2009 09470-0256-010
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 23.07.2008 08454-0135-013

Coordonnées
VAN POUCKE SHAREHOLDERS

Adresse
STENENMUURSTRAAT 32 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande