VAN SPEYBROECK CPF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN SPEYBROECK CPF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.821.001

Publication

23/06/2014
ÿþ Md Word 11.1

ife. Il ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD.

1 2 in 2014

RECHTAMU VAN

KOOPHANDEIN'E GENT

11,i11111111111 II

1,1( beh< aar 13e1( Staal 111111





Ondernemingsnr : 0478821001

Benaming

(voluit) : VAN SPEYBROECK CPF

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Luchterenkerkweg 244, 9031 Gent, Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte KAP1TAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN SPEYBROECK CPF" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9031 Gent, Drongen, Luchterenkerkweg 244, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raadt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821,838.834, op 3 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en bevestigd dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 23 februari 2009 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 maart daarna, onder nummer 20090325/09043904, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd overgebracht van '9031 Drongen, Rondehuisjesdreef 43" naar "9031 Gent, Drongen, Luchterenkerkweg 244."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel drie van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent, Drongen, Luchterenkerkweg 244.".

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders dat wordt gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad."

DERDE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging hebben aile vennoten bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële gevolgen die de verrichting heeft voor hen en voor de vennootschap.

Zij erkennen voldoende ingelicht te zijn na kennisnarne van de hen door de zaakvoerders verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering heeft beslist dat de vennoten hun voorkeurrecht dienen uit te oefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

VIERDE BESLUIT

Gelet op het feit:

-dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng door aile bestaande vennoten pro rata hun bestaande belangen in de vennootschap en er bijgevolg geen enkele partij wordt benadeeld;

-dat er niets wijzigt aan de proportionele verdeling met betrekking tot de aandelenparticipaties, de stemrechten en de rechten op dividend;

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap;

Heeft de vergadering beslist akkoord te gaan met het doorvoeren van een kapitaalverhoging in speciën zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd negenentwintig duizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 129.780,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achtenveertig duizend driehonderd tachtig euro (¬ 148.380,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rego: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

I NSCHRIJ VING

Op de voorgestelde kapitaalverhoging met een bedrag van honderd negenentwintig duizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 129.780,00) werd door de vennoten ingeschreven in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten:

-De heer VAN SPEYBROECK Paul Karel Merlo, geboren te Gent op 18 juni 1964, in huwelijk met mevrouw Van Damme Karin Anne Marijke, wonende te 9031 Gent, Luchterenkerkweg 24-4, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van vierenzestig duizend achthonderd negentig euro (¬ 64.890,00).

Hij heeft een bedrag gestort van vierenzestig duizend achthonderd negentig euro (E 64.890,00) en is bijgevolg ingevolge zijn voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

-De heer VAN SPEYBROECK Frank Gerard, geboren te Gent op 31 december 1965, in huwelijk met mevrouw Van Nieuwenhuyse Cristel, wonende te 9031 Gent, Baarleveldestraat 55, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van vierenzestig duizend achthonderd negentig euro (E 64.890,00).

Hij heeft een bedrag gestort van vierenzestig duizend achthonderd negentig euro (¬ 64.890,00) en Is bijgevolg ingevolge zijn voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Tot bewijs van deze deelnames aan de kapitaalverhoging hebben de inschrijvers mij, notaris, een bankattest overhandigd uitgaande van de Fintro Bank te Brussel, agentschap Drongen, gedateerd op 2 mei 2014, waaruit blijkt dat op voormelde datum de som van honderd negenentwintig duizend zevenhonderd tachtig euro (E 129.780,00) werd gestort op een bijzondere rekening van de vennootschap geopend onder het nummer BE10 1430 8967 6504.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit

-dat op het totaal bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend honderd negenentwintig duizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 129.780,00) werd ingeschreven;

-dat er naar aanleiding van de kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven; -dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap werd gebracht op honderd achtenveertig duizend driehonderd tachtig euro (¬ 148.380,00),

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT

Gelet op de gerealiseerde kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenveertig duizend driehonderd tachtig euro (¬ 148.380,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door onderhavige vergadering genomen besluiten.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Meire Sophie Accountancy" met zetel te 9950 Waarschoot, Molenstraat 58, haar zaakvoerder en aangestelden, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, voor het vervullen van aile nuttige en/of noodzakelijke administratieve formaliteiten naar aanleiding van onderhavige algemene vergadering.

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de bepalingen van het artikel 537 WIB92,

In dit verband hebben de vennoten verklaard en heeft de notaris bevestigd:

1/dat bij eenparige en schriftelijke besluitvorming van de vennoten van de vennootschap, gedateerd op 24 april 2014 werd beslist over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van honderd vierenveertig duizend tweehonderd euro (¬ 144.200,00).

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal veertien duizend vierhonderd twintig euro (¬ 14.420,00) bedraagt, zijnde tien ten honderd van het totale bruto dividend.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing, zijnde veertien duizend vierhonderd twintig euro (¬ 14.420,00) door de vennootschap gestort werd bij de bevoegde fiscale administratie en binnen de door de wet voorzien termijn.

Voor-bélhoude aan het Belgisch Staatsblad

4/dat het netto dividend, bedragend honderd negenentwintig duizend zevenhonderd tachtig euro (¬ ' 129.780,00) aan de vennoten werd uitgekeerd in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

5/dat het integrale ontvangen tussentijds netto dividend bedragend honderd negenentwintig dujzend zevenhonderd tachtig euro (¬ 129.780,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging,

6/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

7/dat deze kapitaalverhoging werd doorgevoerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend honderd negenentwintig duizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 129.780,00) bij de inschrijving volledig werd volgestort in speciën.

9/dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit veior 1 oktober 2014.. 10/dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 W11392 werd voldaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-coördinatie van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De Raedt Frank

notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 31.01.2014 14027-0577-012
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.01.2013, NGL 13.02.2013 13034-0044-012
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 24.12.2011, NGL 13.02.2012 12035-0219-012
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.12.2010, NGL 14.02.2011 11033-0519-016
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 10.02.2010 10041-0319-016
25/03/2009 : GEA028058
05/03/2009 : GEA028058
19/02/2008 : GEA028058
19/04/2007 : GEA028058
02/02/2007 : GEA028058
13/02/2006 : GEA028058
03/02/2006 : GEA028058
07/03/2005 : GEA028058
28/11/2002 : GEA028058

Coordonnées
VAN SPEYBROECK CPF

Adresse
LUCHTERENKERKWEG 244 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande