VAN VOOREN BEHEER

Société en commandite simple


Dénomination : VAN VOOREN BEHEER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.813.796

Publication

27/01/2012
ÿþ hSod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lU*Iliz011Ioas NIIIII Illlzs9" ih





ÉEPRGELFGD

I 1 7 dire 2012

-- - ~ iGr,i" ffje

" 1;... . . . : .  .7-7

©g42 8-13 ~96

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Van Vooren Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel " Brakelmeersstraat 53, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 19 december 2011, dragende de melding: "geregistreerd 7 bladen

zonder renvooi te Gent 7 op 29 december 2011 boek 6/75 blad 45 vak 11. Ontvangen: vijfentwintig (25) euro..

De ontvanger (getekend) Anja Willems.

Zijn bijeengekomen:

1.De heer Bart Van Vooren, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat 53;

2.Mevrouw Francine Van Belleghem, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat 53.

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken van de commanditaire vennootschap die zij: oprichten onder de naam "Van Vooren Beheer", onder de volgende bedingen:

1. GECOMMANDITEERDE VENNOOT

De heer Bart Van Vooren, comparant onder punt 1, is voortaan gelast met het beheer van de vennootschap: en zal vanaf heden over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen. en onder de beperkingen als hierna gezegd.

2. MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De maatschappelijke benaming van de Vennootschap is "Van Vooren Beheer".

De maatschappelijke benaming dient op alle akten en documenten uitgaande van de vennootschap te worden vernield, onmiddellijk en leesbaar voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of "CommV.".

3. MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden :

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende. waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot-ischappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondememingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbinte-'nissen van zelfde ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ' Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn

activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende hamdelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De algemene vergadering mag bij éénparigheid van stemmen het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden of wijzigen.

4. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Brakelmeersstraat 53, 9830 Sint-Martens-Latem. De zaakvoerder of zo er meer zijn, de zaakvoerders samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

5. DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden, onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

6. KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt 23.267.816,00 EUR en is verdeeld over 5.203 deelbewijzen, met een nominale waarde van 4.472,00 EUR.

De vennoten komen overeen bij de oprichting de volgende inbrengen te doen:

-De heer Bart Van Vooren:

" 5.202 aandelen van de naamloze vennootschap Amitex met een totale waarde van 23.261.627,34 EUR;

" Een inbreng in speciën voor een bedrag van 1.716,66 EUR.

-Mevrouw Francine Van Belleghem:

" Een inbreng in speciën voor een bedrag van 4.472,00 EUR.

Hetzij in totaal 5.202 aandelen van de naamloze vennootschap Amitex en een bedrag van 6.188,66 EUR.

Het betreft de inbreng van 5.202 van de 5.204 aandelen van Amitex NV, met zetel te Antoon Catriestraat 18, 9031 Drongen, ingeschreven in het RPR Gent 0429.270.332, opgericht op 2 augustus 1986.

Aldus, als vergoeding van deze inbrengen heeft de heer Bart Van Vooren recht op 5.202 maatschappelijke deelbewijzen en mevrouw Francine Van Belleghem op 1 maatschappelijk deelbewijs. De 5.203 deelbewijzen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal dat aldus volledig werd ingeschreven.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat deze inbreng wordt verwezenlijkt door inbreng in natura van 5.202 aandelen van Amitex NV, met zetel te Antoon Catriestraat 18, 9031 Drongen, ingeschreven in het RPR Gent 0429.270.332, opgericht op 2 augustus 1986 verhoogd met een inbreng in speciën en dat zij gepaard gaat met de uitgifte van vijfduizend tweehonderd en twee deelbewijzen aan de inbrenger ervan, met een nominale waarde van 4.472,00 EUR.

Waarderings Verslag

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving en waardering aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het waarderingsverslag opgemaakt op 19 december 2011 door Mazars, vertegenwoordigd door de heer Pierre Van Heuverswyn, IAB accountant met erkenningsnummer 11378.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

"De inbreng in natura in het kader van de geplande oprichting van de Gewone Commanditaire Vennootschap Van Vooren Beheer bestaat uit een inbreng van 5.202 aandelen van de NV Amitex door de heer Bart Van Vooren voor een totaal bedrag van drieëntwintig miljoen tweehonderd eennenzestig duizend zeshonderd en zevenentwintig euro en vierendertig cent (23.261.627,34 EUR). Voor deze inbreng werden vijfduizend tweehonderd en twee (5.202) maatschappelijke deelbewijzen uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij het opmaken van het waarderingsverslag, zijn wij van oordeel dat:

1.de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid ;

2.de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en

dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 23.261.627,34 EUR met een opleg in

geld van 1.716,66 EUR, overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, 5.202 aandelen met een nominale waarde van 4.472,00 EUR, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat erin om een waardering te doen van de in te brengen aandelen de vergoeding te

bepalen voor deze inbreng in natura, zonder ons uit te spreken over de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting.

Opgesteld te Gent op 19 december 2011

Mazars Tax Consultants

vertegenwoordigd door Pierre van Heuverswyn

IAB accountant

(getekend)"

Verslag van de Oprichters

Tevens wordt het bijzonder verslag van 19 december 2011, opgemaakt door de oprichters van de vennootschap, omtrent de inbreng in natura voorgelezen, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap verantwoord wordt.

In dit verslag wordt ook melding gemaakt van de volgende engagementen welke gedurende een termijn van 3 jaar te rekenen vanaf heden dienen te worden nageleefd:

"-Er zal geen kapitaalvermindering worden doorgevoerd door de Gewone Commanditaire Vennootschap Van Vooren Beheer (holdingvennootschap)

-Er zal geen kapitaalvermindering worden doorgevoerd door de Besloten Naamloze Vennootschap "Amitex NV" (werkvennootschap) tenzij de middelen door de vennootschap worden gebruikt voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden vennootschappen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen;

-De dividenduitkeringen door de werkvennootschap zullen niet gewijzigd worden ten opzichte van vroeger, tenzij deze worden gebruikt door de Vennootschap voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of de financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden vennootschappen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen.

-De door de werkmaatschappij betaalde managementfees, bedrijfsleidersbezoldigingen, en dergelijke, zullen overeenstemmen met de vroeger betaalde bedrijfsleidersbezoldigingen. De geldstroom van de werkvennootschap naar de vennootschap mag hoger zijn dan de vroegere bedrijfsleidersbezoldigingen indien blijkt dat hier daadwerkelijk prestaties tegenover staan die vroeger op het niveau van de werkvennootschap werden verricht en die nu door de vennootschap worden uitgevoerd en marktconform worden doorgerekend."

De oprichters stellen vast dat de voormelde inbreng in natura daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk drie en twintig miljoen tweehonderd zevenenzestigduizend achthonderdzestien (E 23.267.816,00), bedraagt, vertegenwoordigd door vijfduizend tweenhonderd en drie (5.203) maatschappelijke deelbewijzen met een nominale waarde van 4.472,00 EUR.

-Punt 6 van de statuten luidt dan als volgt:

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt 23.267.816,00 EUR en is verdeeld over 5.203 deelbewijzen, met een nominale waarde van 4.472,00 EUR.

Elke bijkomende inbreng dient de goedkeuring bij unanimiteit van alle vennoten te verkrijgen en zal het voorwerp uitmaken van een afzonderlijk bijvoegsel aan deze overeenkomst, ondertekend door alle vennoten.

7. VORM VAN DE DEELBEWIJZEN

De deelbewijzen zijn verplichtend op naam.

De eigendom van de deelbewijzen resulteert uit de inschrijving op naam van de eigenaar of eigenaars in het register van vennoten dat in dit verband wordt gehouden door de vennootschap.

Op verzoek van een vennoot, zal door de vennootschap een attest van inschrijving aan hem worden overhandigd.

8. RECHTEN EN VERPLICHTINGEN VERBONDEN AAN DE DEELBEWIJZEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.EIk deelbewijs geeft recht op een stem.

2.De deelbewijzen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap. De mede-eigenaars in onverdeeldheid moeten zich laten vertegenwoordigen tegenover de vennootschap door één van hen of in geval van onenigheid door een lasthebber, aangesteld door de rechtbank.

3.Het stemrecht verbonden aan de onverdeelde deelbewijzen komt toe aan de naakte eigenaar voor alle beslissingen, met uitzondering van die beslissingen betreffende de resultaatsbestemming van het boekjaar waarvoor de bevoegdheid toekomt aan de vruchtgebruiker.

9. OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of

legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

10. OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de

aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

11. BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt beheerd en bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijk persoon of rechtspersoon, benoemd bij beslissing van de vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde voorwaarden en verplichtingen en draagt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke verplichtingen als was hij zaakvoerder in eigen naam behoudens de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is onbepaald.

Bij overlijden, ontslag of verhindering van uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder voor een periode langer dan 45 dagen, wordt er voorzien in de vervanging van de zaakvoerder bij collectieve beslissing van de vennoten tenzij er in de statuten een opvolger is aangeduid. De vervangende zaakvoerder wordt aangeduid voor de resterende periode van het mandaat van zijn voorganger.

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De zaakvoerder kan slechts worden ontslaan en (her)benoemd bij gezamenlijke beslissing van de vennoten met unanimiteit

12. GEZAMENLIJKE BESLISSINGEN VAN DE VENNOTEN

De vergadering van vennoten is als enige bevoegd voor het nemen van de volgende beslissingen

" Wijzigingen van het maatschappelijk kapitaal : verhoging, aflossing en vermindering;

" Fusie, splitsing, gedeeltelijke inbreng van activa;

" Ontbinding en vereffening van de vennootschap;

" Benoeming van de commissarissen;

" Benoeming, vergoeding, ontslag van de zaakvoerder;

" Goedkeuring van de beslissingen welke de verhoging van de verbintenissen van de vennoten tot gevolg hebben;

" Wijziging van de statuten, behoudens de verplaatsing van de maatschappelijke zetel;

" Benoeming van een vereffenaar en beslissingen betreffende de vereffeningsverrichtingen;

" Uitsluiting van een vennoot en opschorting van zijn stemrechten.

Alle beslissingen van dagelijks beheer behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

13. BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van het jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 30 juni van ieder jaar, om 18u uur op de maatschappelijke zetel.

14. WINSTVERDELING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

15. BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer Bart Van Vooren, comparant

onder punt 1, die aanvaardt.

Bij diens overlijden of beëindiging van zijn mandaat om een andere reden, wordt hierbij als opvolger

aangeduid mevrouw Francine Van Belleghem, comparant onder punt 2.

Indien deze laatste overlijdt of haar mandaat wordt beëindigd om een andere reden, zullen de vennoten bij

unaniem akkoord een opvolger aanduiden onder de vennoten.

16. VOLMACHT

Bij deze wordt aan Mazars Tax Consultants, vertegenwoordigd door de heer Pierre Van Heuverswyn, of door enige medewerker, gevestigd te 9050 Gent, Bellevue 5 bus 1001, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, alsook tegenover de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten, de administratie bij het Belgisch Staatsblad , en de post, teneinde daar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle : administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Opgemaakt te Sint-Martens-Latem, op 19 december 2011 in 3 originelen, waarvan elke partij verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Het derde exemplaar is bestemd voor de griffie.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bart Van Vooren Francine Van Belleghem

Bijzondere volmacht:

De heer Bart Van Vooren, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Gewone Commanditaire Vennootschap Van Vooren Beheer, geeft hierbij een bijzondere volmacht aan de heer Pierre Van Heuverswyn teneinde de statuten neer te leggen bij de Administratie van het kadaster, de registratie en de domeinen en teneinde de statuten neer te leggen ter griffie en te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

~eq'er tA% he2AeL -

Annexes du Moniteur belge

MItagal-üij hef Belgiscli-Stautsbtud-- 27/01/2012

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN VOOREN BEHEER

Adresse
BRAKELMEERSSTRAAT 53 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande