VAN WELDEN FOTOKERAMIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN WELDEN FOTOKERAMIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.369.317

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 31.03.2014 14077-0148-015
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 19.04.2013 13091-0234-015
18/08/2011
ÿþVo beha

aan

Betç Staat

mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

~IIB IBIIIIIIINN~II~~IIIIIW

Oudenaarde

o 5 AUG. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : O S 38 . ~ G g . ~ ~ 3

Benaming : VAN WELDEN FOTOKERAMIEK

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nederholbeekstraat 21

9680 Maarkedal

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMER VAN WELDEN", met zetel te 9680! Maarkedal, Onderbossenaarstraat 1 (opgericht blijkens akte verleden voor notaris Lucie; r= Vandermeersch te Oudenaarde op 3 januari 1986), welk proces-verbaal werd opgemaakt door, i; meester Steven Verbist, geassocieerd notaris met zetel van de vennootschap te Gent (Oostakker)! r! vervangend zijn ambtgenoot meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de; !! burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent, wettelijk verhinderd, te Gent op! veertien juli tweeduizend en elf, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

!. De voormelde buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; !r aansprakelijkheid "OMER VAN WELDEN", met zetel te 9680 Maarkedal, Onderbossenaarstraat 1,;

met ondernemingsnummer 0428.208.577. .

- De vergadering heeft kennis genomen van het splitsingsvoorstel dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

- De vergadering heeft beslist af te zien van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het; i Wetboek van Vennootschappen en er werd dus overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van; ! Vennootschappen vrijstelling gegeven van het opmaken van de verslagen door het bestuursorgaan! !! en de commissaris, de bedrijfsrevisor of de accountant zoals vereist door de artikelen 745 en 746; :Ivan het Wetboek van Vennootschappen en van de verplichtingen voorzien door artikel 748 van hete i Wetboek van Vennootschappen.

!i - De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van 5 juli 2011 van de besloten: i! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd! ; door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd!

door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van! ! Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten! ! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN WELDEN FOTOKERAMIEK" ingevolge del !! partiële splitsing van de vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt: !

"7. BESLUIT !

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA VAN ! WELDEN FOTOKERAMIEK middels partiële afsplitsing van de bedrijftak "productie var fotokeramische porseleinen en decoratiestukken" van de BVBA OMER VAN WELDEN, naar de nieuw-op te richten vennootschap BVBA VAN WELDEN FOTOKERAMIEK, kan ik besluiten dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' !r Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering

van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de 1 door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen :! vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de

r

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oyn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 2.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BVBA OMER VAN WELDEN volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op' te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA OMER VAN WELDEN bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien hierbij een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad handelsgoederen aangezien ik geen fysische voorraadcontrole kon uitvoeren daar ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum.

Ik dien verder een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA OMER VAN WELDEN volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe leidt tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 18.656,18 EUR, bestaande uit geplaatst kapitaal voor een bedrag van 18.550,00 EUR, verhoogd met 106,18 EUR overige boekhoudkundige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de op te richten vennootschap, toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA OMER VAN WELDEN in verhouding van 1 aandeel van de verkrijgende vennootschap voor 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 5 juli 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De vergadering heeft ook kennis genomen van het verslag van het bestuursorgaan van 6 juni 2011 betreffend de inbreng in natura.

° - De vergadering heeft beslist tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit "een activiteit als producent van porseleinen en fotokeramische decoratiestukken" van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

- De vergadering heeft beslist dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

- De algemene vergadering heeft beslist dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

Tussen de betrokken partijen werd uitdrukkelijk overeengekomen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste activiteit uit gebeurtenissen vóór datum van 1 januari 2011 integraal ten laste komen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN WELDEN FOTOKERAMIEK".

Anderzijds blijven de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMER VAN WELDEN" en voortvloeien uit gebeurtenissen vôôr datum van 1 januari 2011 integraal ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMER VAN WELDEN".

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komende de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enzovoort, die voortvloeien uit gebeurtenissen vóór datum van 1 januari 2011 zowel ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMER VAN WELDEN" als van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN WELDEN FOTOKERAMIEK" en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals deze blijkt uit de splitsingsstaat.

- De vergadering heeft beslist dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 2.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- De vergadering heeft beslist dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in dé winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2011 voor rekening van de op te richten vennootschap.

- Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2011 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

- De vergadering heeft vastgesteld dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing als volgt is samengesteld: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) kapitaal en honderd en zes euro achttien cent (106,18 EUR) andere boekhoudkundige eigen vermogensbestanddelen, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel en de bijlage aan het splitsingsvoorstel.

- De vergadering heeft beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN WELDEN FOTOKERAMIEK" op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De voornaamste standregelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN WELDEN FOTOKERAMIEK" luiden ais volgt:

De naam van de vennootschap luidt: "VAN WELDEN FOTOKERAMIEK".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9680 Maarkedal, Nederholbeekstraat 21.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

De productie en de groot- en kleinhandel in algemene fotografie en reproducties op porselein, keramiek en glas, in decoraties op porselein, glas en natuursteen, in alle benodigdheden en versieringen.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, omvattend alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De hiervoor vermelde activiteiten en omschrijvingen dienen in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd voor zoveel de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Als statutair zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd:

- De heer Jan Van Weiden, wonende te 9680 Maarkedal,

Nederholbeekstraat 21

Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

- mevrouw Marijke Van Welden, wonende te 9680 Maarkedal, Onderbossenaarstraat 3.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de

aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte

stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan

wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het

wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van

vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van

stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig

september van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf één januari tweeduizend en elf tot dertig september tweeduizend en

twaalf.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand maart om tien uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar

tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de

inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 14/07/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2015
ÿþ Mod 2.t

lLtlik84 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111!111111.1M11011111111

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 0 JULI 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0838.369.317

Benaming

(voluit) : VAN WELDEN FOTOKERAMIEK

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nederholbeekstraat 21, 9680 Maarkedal

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 30.06.2015 blijkt dat, met éénparigheid van stemmen, mevrouw Van Welden Marijke, wonende te 9680 Maarkedal, Onderbossenaar-straat 3 ontslag neemt als zaakvoerder van de BVBA Van Welden Fotokeramiek en dit met onmiddellijke ingang.

Er wordt haar ontlasting verleend voor haar volledig mandaat.

Van Welden Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VAN WELDEN FOTOKERAMIEK

Adresse
NEDERHOLBEEKSTRAAT 21 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande