VAN ZANDWEGHE W.


Dénomination : VAN ZANDWEGHE W.
Forme juridique :
N° entreprise : 441.967.236

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 26.03.2014, NGL 27.03.2014 14078-0399-015
08/10/2014
ÿþVc behc

aan

Belç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

..L-M. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0441.967.236

Benaming (voluit) :VAN ZANDWEGHE W.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leemweg 3.

9980 Sint-Laureins

Onderwerp akte : Kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op twee september tweeduizend en veertien door notaris Philip BAUWENS te Sint-Laureins.

"Geregistreerd te 1e Reg. Gent 2 op 11 SEP 2014, vijf bladen geen verzendingen, Boek 452 blad 76 vak 10. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). (getekend) HAERS DAVID, ADJ.-FINANCIEEL ASSISTENT".

BLIJKT :

Dat op zelfde datum werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de: naamloze vennootschap "VAN ZANDWEGHE W.", gevestigd te Sint-Laureins, Leemweg 34.

BTW BE 441.967.236. RPR Gent.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Jean Pierre LESAGE te Hooglede, op veertien september negentienhonderd negentig, houdende de statuten, en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf oktober daarna, onder nummer 901005-196.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, opgesteld door geassocieerd notaris Annelies WYLLEMAN te Evergem (Sleidinge), houder der minuut, en ondergetekende notaris, op dertig september tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien oktober daarna, onder nummer 11157214, volgens verklaring van haar hierna genoemde bestuurders.

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben beraadslaagd, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen

Eerste Besluit.  Kennisname dividendenuitkering.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato twintig augustus tweeduizend en veertien houdende de beslissing tot uitkering van een ' tussentijds bruto-dividend ten betope van vijfhonderd vierendertig duizend vierhonderd vijftig euro (¬ 534.450,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij drieënvijftig duizend vierhonderd vijfenveertig euro (¬ 53.445,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan de Heer Willy VAN ZANDWEGHE, voornoemd, voor een bruto-bedrag ten belope van vijfhonderd vijfentwintig duizend negenhonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 525.966,67).

- aan de Heer Karel DE BOCK, voornoemd, voor een bruto-bedrag ten belope van achtduizend vierhonderd drieëntachtig duizend drieëndertig cent (¬ 8,483,33).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve vennoten.

Tweede Besluit  Kapitaalverhoging.

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op twintig augustus tweeduizend en veertien, en door Mevrouw Leen DEFOER, bedrijfsrevisor, optredend voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Besloten Aansprakelijkheid ERNST & YOUNG LIPPENS & RABAEY AUDIT, kantoor houdend te Gent, Moutstraat 54, opgemaakt op achtentwintig augustus tweeduizend en veertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng In natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt 8. Besluiten



si S



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso " Naam en handtekening

mod 11,1

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ten bedrage van 481.005,00 EUR, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening courant ten opzichte van de aandeelhouders Van Zandweghe Willy en De Bock Karel ais gevolg van een tussentijdse dividenduitkering, voor een totaal bedrag van 534.450,00 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De zaakvoerders van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de besohrijving van elke inbreng In natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 189 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 28 augustus 2014.

Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Leen Defoer

Bedrijfsrevisor

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en

er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

B.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd éénentachtig duizend en vijf euro (¬ 481.005,00), om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) op vijfhonderd drieënveertig duizend en vijf euro (¬ 543.005,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vijfhonderd vierendertig duizend vierhonderd vijftig euro (¬ 534.450,00), onder aftrek van tien (10) procent roerende voorheffing ten bedrage van drieënvijftig duizend vierhonderd vijfenveertig euro (¬ 53.445,00), hetzij aldus netto vierhonderd éénentachtig duizend en vijf euro (¬ 481.005,00), en dit in twee fases

- Eerste fase

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met honderd zesentachtig duizend euro (¬ 186.000,00) om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) op tweehonderd achtenveertig duizend euro (¬ 248.000,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van honderd negenentachtig (189) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van tweeduizend vijfhonderd vijfenveertig euro (¬ 2.545,00) per aandeel, waarvan:

- negenhonderd vierentachtig euro dertien cent (¬ 984,13) zal geboekt worden als kapitaal;

duizend vijfhonderd zestig euro zevenentachtig cent (¬ 1.560,87) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Il. Inbreng.

Zijn alhier tussengekomen :

- De Heer Willy VAN ZANDWEGHE, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn nettoaandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierhonderd drieënzeventig duizend driehonderd zeventig euro (¬ 473.370,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij honderd drieëntachtig duizend achtenveertig euro achttien cent (¬ 183.048,18) kapitaal en tweehonderd negentig duizend driehonderd eenentwintig euro tweeëntachtig cent (¬ 290.321,82) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

- De Heer Karel DE BOCK, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zevenduizend zeshonderd vijfendertig euro (¬ 7.635,00), te willen intekenen-op-voortelde kapitaalverhoging, hetzij-tweeduizend negenhonderd-tweeënvijftig euro-negenendertig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Itehoudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

cent (¬ 2.952,39) kapitaal en vierduizend zeshonderd tweeëntachtig euro ëénenzestig cent (¬ 4.682,61) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Eik van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van twintig augustus tweeduizend en veertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

IL Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doet de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

III. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden honderd negenentachtig (189) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde reohten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze honderd negenentachtig (189) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden als vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen, als volgt :

- honderd zesentachtig (186) aandelen aan de Heer Willy VAN ZANDWEGHE, voornoemd;

- drie (3) aandelen aan de Heer Karel DE BOCK, voornoemd.

IV. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot honderd zesentachtig duizend euro (¬ 186.000,00).

V. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van tweehonderd vijfennegentig duizend en vijf euro (¬

295.005,00) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

- Tweede fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd vijfennegentig duizend en vijf euro (¬

295.005,00) om het te brengen van tweehonderd achtenveertig duizend euro (¬ 248.000,00) op vijfhonderd

drieënveertig duizend en vijf euro (¬ 543.005,00), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale

uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

IL Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot vijfhonderd drieënveertig duizend en vijf euro (¬ 543.005,00).

Derde Besluit  Wijziging en aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap, mede ingevolge wat voorgaat en de invoering van

het Wetboek van Vennootschappen, vast te stellen als volgt :

Vervanging van artikel 5 der statuten door :

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd drieënveertig

duizend en vijf euro (¬ 543.005, 00).

Het is verdeeld in tweehonderd tweeënvijftig (252) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/tweehonderd tweeënvijftigste (1/252) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde Besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris.

Vijfde Besluit. - Machten bestuursorgaan.

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris BAUWENS;

Tegelijk hiermede neergelegd :

1. Expeditie van de akte van statutenwijziging.- lrex l gom __ C2)

2. Gecoördineerde tekst van de statuten. U~``~` J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tlbhoûdrM aan het Belgisch Staatsblad

c

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.03.2013, NGL 05.04.2013 13086-0046-015
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.03.2012, NGL 29.03.2012 12075-0212-015
18/10/2011
ÿþ mod 2.1



~~4e in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopiena neerlegging ter griffie van de akte

r

i111111~mm~m~~un~~aiu~iuiIh

" 1115~Z14"

Ondememingsnr : 0441.967.236

fTiERGELEGD - 6 OR 2011

L~l3~~K VAN n~' r~ r

~H~~ ~. GENT

- REC1

---- - --~,---

Annéxes dû Mómtéûr e~bgt ^WWw

Bijlagen bij het BelgisaStaatsblail =-T8JfO/2013

VAN ZANDWEGHE W.

naamloze vennootschap

LEEMVlrEG 34

9980 SINT-LAUREINS

Benaming : (voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelies.' WYLLEMAN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten;: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE; NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sieidinge, Sleidinge-dorp 102, en notaris Philip Bauwens, te Sint-;' Laureins, op 30 september 2011, nog te registreren dat de buitengewone algemene vergadering vang; de naamloze vennootschap "VAN ZANDWEGHE W." is bijeengekomen en dat onder meer volgende'; beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Inkoop van eigen aandelen gepaard gaande met onmiddellijke vernietiging van de aandelen en kapitaalvermindering

a)De algemene vergadering beslist om 62 eigen aandelen van de vennootschap VAN ZANDWEGHE W. toebehorende aan voornoemde mevrouw Maria Vermeire in te kopen met de onmiddellijke vernietiging ervan in het kader van artikel 621, 1' Wetboek van Vennootschappen en kapitaalvermindering.

De inkoopprijs per aandeel bedraagt afgerond negen duizend tweehonderd vierenzeventig euro i negentien eurocent (¬ 9,274,19)., waardoor de totale inkoopprijs netto vijfhonderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 575.000,00) bedraagt. De inkoopprijs is samengesteld uit een deel reëel gestort kapitaal ten belope van dertig duizend zevenhonderd tweeënvijftig euro (¬ 30.752,00) en een deel ; beschikbare reserves ten belope van vijfhonderd vierenveertig duizend tweehonderd achtenveertig euro (¬ 544.248,00).

b) De algemene vergadering beslist bijgevolg tot kapitaalvermindering met dertig duizend zevenhonderd tweeënvijftig euro (¬ 30.752,00), om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) naar eenendertig duizend tweehonderd achtenveertig euro (¬ 31.248,00), onder opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering vervolgens overgaat tot een

kapitaalverhoging die het kapitaal terug optrekt naar of boven het wettelijk minimumkapitaal.

: c) De algemene vergadering beslist om de kapitaalvermindering uitsluitend aan te rekenen op het fiscaal volstort kapitaal, gevormd door externe inbrengen in geld en/of natura en niet op het deel dat zou gevormd zijn door incorporatie van reserves, herwaarderingsmeerwaarden of overgedragen winsten.

d) De algemene vergadering beslist om de kapitaalvermindering te laten geschieden door betaling aan de aandeelhouder, voornoemde mevrouw Maria Vermeire, op de wijze als hierna bepaald sub f.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal de inbetalinggeving geschieden aan voornoemde mevrouw Maria Vermeire na het verstrijken van minstens twee maanden na de

bekendmaking van het besluit tot vermindering in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, meer ss

'i bepaald zal de raad van bestuur binnen de 15 dagen overgaan tot betaling, in zover de schuldeisers

geen rechtmatig verzet hebben aangetekend. "

e) De algemene vergadering beslist dat de kapitaaivermindering zal plaatshebben door het vernietigen van 62 aandelen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door 63 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

f) De algemene vergadering beslist dat de raad van bestuur zal overgaan tot de betaling van voormeld bedrad van 575.000,00 euro ais volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mort 2.1

1. Deze som is verschuldigd aan voornoemde mevrouw Maria Vermeire onmiddellijk he verstrijken van de termijn van 2 maanden die in dit verband opgelegd wordt door artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, voor wat betreft een bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) (zie onder punt 2 wat betreft de wijze van betaling) doch wat het saldo van honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00) betreft, zal de gezegde vennootschap dit bedrag aan voornoemde mevrouw Maria Vermeire afbetalen in schijven.volgens de volgende modaliteiten:

De terugbetaling geschiedt over een periode van zes jaar, waarbij elk jaar het openstaand kapitaal van de geleende som met één zesde zal dienen verminderd te worden en met dien

verstande dal de eerste afbetaling zef dienen plaats te vinden op 30 december 2011 en dan verder telkens op 30 december van de volgende jaren. Op het openstaande bedrag is vanaf 20 september 2011 een intrest verschuldigd van die hoogte zodat, na aftrek van de roerende voorheffing, een netto-intrest toekomt aan mevrouw Vermeire van 5,10 procent. De intrest zal betaald worden telkens op 30 december bij de betaling van de aflos van het kapitaat Het staat de gezegde vennootschap E vrij het openstaand saldo volledig vervroegd terug te betalen aan voornoemde mevrouw Vermeire, samen met de tot dan gelopen intrest. ln dit geval is de vennootschap aan voornoemde mevrouw Vermeire een wederbeleggingsvergoeding verschuldigd ten belope van drie maand netto-intrest gerekend aan 5,10 procent op het vervroegd terugbetaalde saldo in kapitaal. Om de goede naleving E van deze verbintenissen te waarborgen zal de Raad van Bestuur van gezegde vennootschap ter gelegenheid van de navermelde overdracht van het onroerend goed gelegen te Zomergem, Koning Leopold 111 laan 1/1, in het voordeel van voornoemde mevrouw Vermeire een volmacht tot hypotheekname verlenen op een van de onroerende goederen waarvan de gezegde vennootschap eigenaar is, om de goede naleving van deze verbintenissen te waarborgen.

2. Binnen de 15 dagen na het verstrijken van de termijn van 2 maanden zoals bedoeld in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hoger beschreven inkoop van eigen aandelen, wordt door gezegde vennootschap VAN ZANDWEGHE W. aan voornoemde mevrouw Maria Vermeire de resterende betaling van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) verricht. De betaling vindt plaats bij middel van honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) in geld bij middel van overschrijving op de rekening vanvoornoemde mevrouw Maria Vermeire met nummer 750-9020852-10, en voor een bedrag van driehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 325.000) door inbetalinggeving en derhalve overdracht door de gezegde vennootschap aan voornoemde mevrouw Maria Vermeire van een woning gelegen te Zomergem, Koning Leopold HI laan 1/1, gekend op het kadaster onder Zomergem, eerste afdeling, Zomergem, sectie D, nummer 1087/0, met een ; oppervlakte volgens meting van 1.116,98 vierkante meter en volgens kadaster van 1.117 vierkante meter, en dit vrij en onbelast van alle overschrijvingen, inschrijvingen en schulden. Deze overdracht zal vastgesteld worden binnen de gezegde termijn in een notariële akte te verlijden voor

E ondergetekende notarissen, met toepassing van registratierechten op de volledige overdracht. De kosten, rechten en ereloon van deze akte inbetalinggeving zullen gedragen worden voor een bedrag ; van vijfduizend euro (¬ 5.000) door de overdragende vennootschap VAN ZANDWEGHE W. en voor het saldo door voornoemde mevrouw Maria Vermeire.

Tweede besluit: Kapitaalverhoging:

De algemene vergadering beslist tot kapitaalverhoging met dertig duizend zevenhonderd tweeënvijftig euro (¬ 30.752,00) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves om het te brengen van eenendertig duizend twee honderd achtenveertig euro (E 31.248), tot tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

Derde besluit: Wijziging van artikel 5 van de statuten:

Bijgevolg beslist de algemene vergadering om de volledige tekst van artikel 5 van de statuten ingevolge voormelde inkoop van eigen aandelen gevolgd door de vernietiging ervan en kapitaalverhoging aan te passen om voortaan te luiden ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (E 62.000,00).

Het is verdeeld in drieënzestig (63) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieënzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde besluit: De raad van bestuur wordt gemachtigd tot de uitvoering van voormelde besluiten en de werkende notaris wordt gemachtigd tot coördinatie van de statuten.

Vijfde besluit: het ontslag van voornoemde mevrouw Maria Vermeire als bestuurder

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag uit de functie van bestuurder dat hierbij werd meegedeeld door voornoemde mevrouw Maria Vermeire.

; Dit ontslag gaat in op 1 oktober 2011.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Zesde en laatste besluit: kwijting aan voornoemde mevrouw Maria Vermeire in haar

hoedanigheid van bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DL

1-1

DL

DL

e

g q

g q

"r9

ri)

" =1

cLà

et

mod2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De Algemene Vergadering besluit kwijting te verlenen aan voornoemde mevrouw Maria Vermeire in haar hoedanigheid van bestuurder voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit het vervullen van haar mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel



Annelies Wylleman,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering"

- gecoördineerde statuten



Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 23.03.2011, NGL 24.03.2011 11064-0437-016
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 24.03.2010, NGL 25.03.2010 10075-0564-016
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 25.03.2009, NGL 26.03.2009 09090-0045-016
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 26.03.2008, NGL 26.03.2008 08083-0170-015
13/04/2007 : GE159184
04/04/2006 : GE159184
13/04/2005 : GE159184
06/05/2004 : GE159184
07/04/2003 : GE159184
22/04/2002 : GE159184
10/04/2002 : GE159184
12/01/2002 : GE159184
17/05/2001 : GE159184
28/10/1998 : GE159184
01/01/1997 : GE159184
20/04/1996 : GE159184
01/01/1993 : GE159184
01/01/1992 : GE159184

Coordonnées
VAN ZANDWEGHE W.

Adresse
LEEMWEG 34 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande