VANACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.007.978

Publication

11/06/2014
ÿþmod ar.r

Voor- lI

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0834.007.978

Benaming (voluit) : VANACK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldestraat 85

9850 Nevele

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces verbaal geakteerd door notaris Bernard Van der Auwermeulen te Zomergem op zestien mei tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de BVBA VANACK de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves die ten laatste op eenendertig maart tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering deze zijn welke opgenomen zijn in de balans van de vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf, goedgekeurd door de daaropvolgende algemene vergadering, gehouden op zeven december tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De algemene vergadering stelt het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen tweehonderd zeventigduizend zeshonderd eenenzeventig euro zevenentachtig cent (¬ 270.671,87) bedraagt.

DERDE BESLISSING: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd zeventigduizend euro nul cent (¬ 270.000,00).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLISSING:

Verslapen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethode en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aanwezige vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusie van de bedrijfsrevisor:

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zeven mei tweeduizend veertien, opgesteld door Elswinde DE DEYNE, bedrijfsrevisor, vennoot van ELSWINDE DE DEYNE B.V. o.v.v. BVBA, kantoor houdende te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 27, luiden letterlijk als volgt:

"6. Besluit

Bij het beëindigen van deze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

- in eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantaal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- in tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537 W.I.B. 1992, volgens, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- in derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*1911481 >

A

NEERGELEGD

3 0 MEI 2014

RECH rrBflelK VAN

KOOPHAN©PI TP GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 243.000,00 EUR ontstaan uit de' netto uitkering in het kader van art. 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art 1 181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 16.05.2014 van in totaal 270.000, 00 EUR en anderzijds vervolgens tot het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 243.000,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 537 W.I.B. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaats gehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "Faimess opinion" uitmaakt.

Lovendegem, 7 mei 2014-05-12..."

Neerlepginci:

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend waartoe besloten bij voorgaande beslissing, zijnde tweehonderd drieënveertigduizend euro nul cent (¬ 243.000,00) om het van van negentigduizend achthonderd zevenenzestig euro twaalf cent (¬ 90.867,12) te brengen op driehonderd drieëndertig duizend achthonderd zevenenzestig euro twaalf cent (¬ 333.867,12) zonder uitgifte nieuwe aandelen met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijdse dividend, die zij hebben ten faste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING:

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten honderd (100%) van hun respectievelijke schuldvorderingen in te brengen, te weten:

- door de Heer Van Acker Patrick, voornoemd, honderd procent (100%) van zijn schuldvordering, een bedrag van tweehonderd zevenentwintigduizend zeshonderd zevenentachtig euro zevenenzestig cent (¬ 227.687,68);

- door de Heer Van Acker Mathieu, voornoemd, honderd procent (100%) van zijn schuldvordering, een bedrag van zevenduizend zeshonderd zesenvijftig euro zestien cent (¬ 7.656,16);

- door de Heer Van Acker Thibaut, voornoemd, honderd procent (100%) van zijn schuldvordering, een bedrag van zevenduizend zeshonderd zesenvijftig euro zestien cent (¬ 7.656,16);

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de vennoten geen nieuwe aandelen toegekend, doch wel de waarde per aandeel verhoogd.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren,

ZEVENDE BESLISSING:

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd drieëndertig duizend achthonderd zevenenzestig euro twaalf cent (¬ 333.867,12), vertegenwoordigd door vijfduizend honderd en tien (5.110) aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die ieder één / vijfduizend honderd en tiende (1/5.110de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLISSING

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd drieëndertig duizend achthonderd zevenenzestig euro twaalf cent (¬ 333.867,12). Het is verdeeld in vijfduizend honderd en tien (5.110) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie waarde van één vijfduizend honderd en tiende (1/5,110de) ieder,

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist de aanpassing van de statuten te coördineren en neer te leggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Gent en geeft hierbij volmacht daarvoor aan de ondergetekende notaris.

TIENDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de genomen

beslissingen.

ELFDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Verhoeye Jan en/of De Wit Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

_ i--ç ~~ is-Q-D-.> y- j OU.

.4)

~-e-"? e--e--1 tra -~" oh-L 2~ ~ 'zm e-4 d~ 2

~

} L3~~ ~-ec~ c L~wr ~ ~~ c~ e k i cL 1")5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 11.02.2014 14035-0281-010
17/12/2014
ÿþr+ # mvd 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_~< = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111JRKINtill

NEERGELEGD a DEC. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL T

Ondememingsnr : 0834.007.978

Benaming (voluit) : VANACK

(verkort);

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldestraat 85

9850 Nevele

Onderwerp akte :Aanstelling lastehber ad hoc

Er blijkt uit een proces verbaal verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen op één december; tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering unaniem beslist' heeft tot aanstelling van Mevrouw VAN SEVEREN Sarah Angela, wonende te 9850 Nevele-Merendree als: lasthebber ad hoc en dit naar aanleiding van de geplande vestiging van een recht van opstal op goederen: gelegen te Landegem, Bovenstraat.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging

- voor eensluidende kopij van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.02.2013, NGL 08.03.2013 13062-0174-010
26/01/2015
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

13 -01- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELGMENT



Ondememingsnr : 0834.007.978 Benaming

(voluit) : VANACK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9850 NEVELE, Veldestraat 85

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering d.d. 02J2.2014 heeft beslist om Mathieu VAN ACKER, wonende te 9850 NEVELE, Veldestraat 85, te benoemen als zaakvoerder.

Patrick VAN ACKER, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het IëlgisCWSiaïtslïl c - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

IIA

i

111

*15013606*

13/01/2012
ÿþBenaming (voluit) :VANACK

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldestraat 85

9850 Nevele

; Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, geakteerd door notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats tel Zomergem op negentien december tweeduizend en elf, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de eerste twee leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, , beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van ' Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig zoals hierboven ; gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien (15) dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door Elswinde De Deyne, bedrijfsrevisor voornoemd, aangesteld door de zaakvoerder; Het besluit van dit verslag wordt hierna letterlijk weergegeven:

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder waarbij niet wordt afgeweken van de conclusies van de;: bedrijfsrevisor. Dit verslag zal, samen met het verslag van de genoemde revisor, hierbij aangehecht blijven met: het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de inbreng in de vennootschap "VANACK" BVBA ingevolge de partiële splitsing, zonder

" ontbinding noch vereffening van de vennootschap "SCHRIJNWERKERIJ VAN ACKER" BVBA, overeenkomstig " het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van Een magazijn (enkel de opstallen) opgericht op een perceel grond gelegen te Nevele - vierde afdeling;', Merendree aan de Veldestraat nummer 85A kadastraal bekend onder de sectie B gelegen op een deel van', , nummer 68 B, perceel nummer 68/b heeft een kadastrale oppervlakte van veertig aren drieënnegentig centiaren: (40a93ca)zoals omschreven op de kadastrale legger afgeleverd op vier november tweeduizend, van dei, vennootschap "SCHRIJNWERKERIJ VAN ACKER" BVBA.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Aan de vennoten van de te splitsen vennootschap wordt in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat' overgaat naar de ovememende vennootschap vierduizend driehonderd zestig (4.360) aandelen van de: overnemende vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding ais de vennotenstructuur van de te splitsen, vennootschap, zonde bijkomende oplegsom.

; Deze vierduizend driehonderd zestig (4.360) aandelen zullen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap;" ' worden toegekend als volgt:

- aan de heer Patrick Van Acker, voornoemd, worden vierduizend driehonderd achtendertig (4.338) aandelen:. van de overnemende vennootschap toegekend in ruil voor honderd negenennegentig (199) aandelen van de te;: : splitsen vennootschap;

" - aan De heer ARENS Romain Medard, worden tweeëntwintig (22) nieuwe aandelen van de overnemende. ' vennootschap toegekend in ruil voor één (1) aandeel van de te splitsen vennootschap.

VIERDE BESLISSING

Op basis van voorgaande beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met " vijftienduizend achthonderd zevenenzestig euro twaalf cent (¬ 15.867,12) om het van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) op negentigduizend achthonderd zevenenzestig euro twaalf cent (¬ 90.867,12) te brengen.. De kapitaalvertegenwoordigende waarde van de nieuw uit te geven aandelen wordt gelijkgeschakeld met de.. kapitaalvertegenwoordigende waarde van de bestaande aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 JAN, 2012

RECHTBQiriffitiv AN

KOOPHANt7F TE GENT

I f r-

u*izoui~iiuiui~uNi~iu

iiz3s*

Ondernemingsnr : 0834.007.978

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Bijgevolg zal artikel 5 van de statuten voortaan luiden als volgt:

Artikel vijf  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend achthonderd zevenenzestig euro twaalf cent (¬ 90.867,12) Het is verdeeld in vijfduizend honderd en tien (5.110) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie waarde van één vijfduizend honderd en tiende (1/5.110de) ieder

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de rechtbank van koophandel;

- aan de burgerlijke vennootschap met bepekte aansprakelijkheid "De Deyne & Verhoeye Accountants en Belastingconsulenten" met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 evenals aan haar bedienden en aangestelden, die elk afzonderlijk kunnen optreden met recht tot indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- revisoraal verslag

-bestuursverslag

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

14/11/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememjngsnr : 0834.007.978

Benaming

(voluit) : VANACK

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9850 NEVELE, Veldestraat 85

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Partiële splitsing - splitsingsvoorstel d.d. 27.10.2011.

Patrick VAN ACKER,

zaakvoerder.

1101

" 111,1105"

NEERGELEGD

31 OKT. 2011

ECHTBANK VAN

" i<O(, l'H.áetwieTE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

07/03/2011
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla

*11035789"

11111



ti

Ondememingsnr :

~ Î'; E E RGELEGD

®~}

2 d FEt1~ GCo [ gg 9

~

R~.Ct~~ri~~;K VA`,; I

U ICf?r1PffA\f-wi TF GF\T

mod 2.1

DL D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Benaming : VANACK

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldestraat 85

9850 Nevele

,1 Onderwerp akte : BVBA: oprichting

;; Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN der AUWERMEULEN te Zomergem op; 14 februari 2011 dat :

:11. De heer VAN ACKER Patrick Luc Cyrille geboren te Gent op twee maart negentienhonderd1 negenenvijftig, (identiteitskaartnummer: 590-5737000-58- rijksregistemummer: 59.03.02-287.40), thans; ongehuwd, wonende te 9850 Nevele, Veldestraat 85

t 2. De heer VAN ACKER Mathieu Herman Monique, geboren te Gent op zevenentwintig maart; negentienhonderd achtentachtig, (identiteitskaartnummer 590-9958152-61 - rijksregistemummer.; 88.03.27-205.78), ongehuwd, wonende te 9850 Nevele, Veldestraat 85

:1 3. De heer VAN ACKER Thibaut, geboren te Gent op eenentwintig november negentienhonderd eenennegentig, (identiteitskaartnummer: 590-9291591-84 - rijksregistemummer. 91.11.21-411.74),; ongehuwd, wonende te 9850 Nevele, Veldestraat 85

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "VANACK".

ZETEL

I: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Nevele, Veldestraat 85.

;: De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

11 tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

;, Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen

11 van de zaakvoerder.

i; DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

11 Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

De aanneming en onderaanneming van alle bouwwerken (residentiële gebouwen, niet residentiële gebouwen en kantoorgebouwen) in de ruimste zin, zoals onder meer: de algemene bouw van residentiële gebouwen, kantoorgebouwen en niet residentiële gebouwen, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het bouwrijp maken van terreinen, het verrichten van alle loodgieterwerken, elektrische installatiewerken en isolatieweken, het afwerken van gebouwen, het verrichten van wegeniswerken, dakwerkzaamheden, waterdichtingswerken en chapewerken.

Het installeren van verwarming, elektriciteit, sanitair en toebehoren, klimaatregeling en ventilatie, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, de reparatie en het onderhoud van verwarmingsinstallaties, het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

Hel verrichten van buiten- en binnenschrijnwerk in de meest ruime zin, zoals het monteren van buiten- en binnenschrijnwerk in hout, in metaal en van kunststof, het installeren van deuren, garagepoorten, wanden, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal, ...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

lb

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en / of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaan aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. ln dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75 000,00) verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, met een fractie waarde van één zevenhonderd vijftigste ieder en volstort tot beloop van vijftienduizend euro (C 15 000,00) zoals hierna blijkt:

1. De heer Patrick Van Acker voornoemd, tekent in op vierhonderd vijftig (450) aandelen , hetzij voor vijfenveertigduizend euro (¬ 45 000,00).

De comparant verklaart dat deze aandelen volstort zijn ten belope van negenduizend euro (¬ 9 000,00).

2. De heer Mathieu Van Acker voornoemd, tekent in op honderd vijftig (150) aandelen, hetzij voor

vijftienduizend euro (¬ 15 000,00).

De comparant verklaart dat deze aandelen volstort zijn ten belope van drieduizend euro (¬ 3 000,00).

3. De heer Thibaut Van Acker voornoemd, tekent in op honderd vijftig (150) aandelen, hetzij voor

vijftienduizend euro (¬ 15 000,00).

De comparant verklaart dat deze aandelen volstort zijn ten belope van drieduizend euro (¬ 3 000,00).

Aldus is het totaal van het volstorte maatschappelijk kapitaal gebracht op vijftienduizend euro (¬ 15 000,00).

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur op plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen. Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzitter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen. Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

BESTUURSBEVOEGDHEID  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Bij de interne besluitvorming dienen in het geval er twee zaakvoerders zouden zijn, deze een gezamenlijk bestuur te voeren.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, moeten zij een college vormen en aldus via de gewone meerderheid beslissingen nemen.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur op plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

WINSTVERDELING

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel vier. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan. Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen. De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, de heer Patrick Van Acker voornoemd.

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december tweeduizend en

twaalf om veertien uur.

VOLMACHT

De heer Patrick Van Acker hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid als zaakvoerder van voornoemde vennootschap VANACK, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN B.V. o.v.v.e. BVBA gevestigd te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de heer Jan Verhoeye en I of de heer Sven De Wit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Korte Eindeken 25, aslook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

r:.r~~l

Werden gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte en bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

P ~ '

Voo r-bbhouden

aan het

Belgisch Staatsblad

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 07.12.2015 15686-0537-012

Coordonnées
VANACK

Adresse
VELDESTRAAT 85 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande