VANDE MOORTEL CONSTRUCTION MATERIALS, AFGEKORT : VCM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDE MOORTEL CONSTRUCTION MATERIALS, AFGEKORT : VCM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.601.856

Publication

07/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III iu Oudenaarde

2 b DEC. 2013

Griffie





Ondernemingsnr: 043 hoi 0514

Benaming (voluit) :Vande Moortel Construction Materials

(verkort) : VCM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1

Zetel : Scheldekant 7

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :OPRICHTING

i Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op twintig december tweeduizend; dertien, ter neerlegging váôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1) De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM-SERVICES", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 7, opgericht blijkens onderhandse akte van 10 januari 1987,i bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 3 februari daarna, onder nummer; 960720-822, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor; notaris Floris Ghys te Kluisbergen op 29 september 2010 bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 18 oktober daarna, met referte 2010-10-18/0152694, met; ondernemingsnummer 0430.105.819.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM BEHEER", met zetel te 9700i Oudenaarde, Scheldekant 7, opgericht onder de benaming "Boekhoudkantoor M.D.-Fisc" blijkens; akte verleden voor notaris Frank Ghys te Kluisbergen op drie april negentienhonderd; zevenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vierentwintig april; negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 970424-233, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden en onder meer de huidige benaming werd aangenomen blijkens akte verleden; voor zelfde notaris Frank Ghys voornoemd op dertig maart tweeduizend en zes, gepubliceerd in dei bijlagen tot het Belgisch staatsblad van veertien april tweeduizend en zes onder nummer 20060414-i 0068644, ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer 0460.462.760, met B.T.W.-nummer; 460.462.760.

De naam van de vennootschap luidt: "Vande Moortel Construction Materials", afgekort "VCM".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 7.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse, taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doei, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel1 in België als in het buitenland:

Alle verrichtingen van roerende en onroerende aard zoals bijvoorbeeld de aankoop, heti productief maken, het verkavelen, ruilen, bouwen en verbouwen, de verkoop, het beheer, afbraak en; verhuren van roerende en onroerende goederen.

Het beheren van aandelen en deelnemingen in andere ondernemingen.

Het verlenen van aile dienstprestaties, daartoe behoren onder meer het boekhoudkundig,

ii financieel, administratief, technisch en sociaal beheer en advies, uitgeven en verspreiden van allerleii drukwerken, het ter beschikking stellen van goederen tegen vergoeding, onder andere van, gebouwen, lokalen, materiaal, rollend materiaal, meubelen, producten en ICT-toebehoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

Het verlenen van administratieve bijstand aan ondernemingen en personen en de uitoefening van opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, directeur en andere in alle verenigingen en vennootschappen,

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle en onder meer industriële, F

commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of

onrechtstreeks met het doel verband houden of die van aard zijn de ontplooiing van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

De vennootschap zal zich tevens mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, beheer of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van belang zijn voor dat van de vennootschap.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal ïs volgestort ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 EUR),

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vande Moortel Construction Materials", afgekort "VCM" in oprichting bij KBC Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders Es kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werden tot gewone zaakvoerders benoemd:

- de naamloze vennootschap "Les Carrieres", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0437.703.986, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van de Moortel Peter Jozef Willy, geboren te Oudenaarde op 2 maart 1964, wonende te 9700 Oudenaarde, Drijfweg 6;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JVM Invest", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1174, met ondernemingsnummer 425.130.412, met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Donné Leon Van de Moortel, geboren te Oudenaarde op 6 augustus 1961, wonende te 9700 Oudenaarde, Kleistraat 3.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11,1

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag zou zijn, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om negentien uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of

voorbehoud strijdig met de inhoud van dat

uittreksel voorkomen,

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 20/12/2013, met bankattest.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANDE MOORTEL CONSTRUCTION MATERIALS, AFGEKO…

Adresse
SCHELDEKANT 7 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande