VANDE MOORTEL SERVICES, AFGEKORT : VMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDE MOORTEL SERVICES, AFGEKORT : VMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.191.446

Publication

17/01/2014
ÿþL

mod 11.1



8 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111111mu~1uwn 1 9u~ui~u11111111.11811M190

Benaming (voluit) :VMDB & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 1174

9051 Gent (Sint-Denijs Westrem)

Onderwerp akte :WIJZIGING ZETEL - WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL - ?

KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMDB & Partners", met zetel te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1174 (opgericht onder de benaming "Pharmaspeech" blijkens;; akte verleden voor notaris André Toye te Oudenaarde op negen juni tweeduizend), welk proces verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke;, vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op twintig december tweeduizend dertien, hetgeen volgt

* De vergadering heeft beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Vande Moortel Services", afgekort "VMS".

* De vergadering heeft beslist om de bestaande tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam=; "Vande Moortel Services", afgekort "VMS"".

* De vergadering heeft beslist om de zetel te verplaatsen van 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem),;; Kortrijksesteenweg 1174 naar 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9.

* De vergadering heeft beslist het bestaande artikel 2, lid 1 en 2 van de tekst van de bestaande., statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden ln België binnen het Nederlandse;; i' taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s)."

* De vergadering heeft de voorzitter ontslaan, wegens voorafgaande kennis, lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder waarin de voorgestelde wijziging van het doel verantwoord wordt met in bijlage een staat der actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap op 30 september 2013.

* De vergadering, na verklaard te hebben voldoende kennis te hebben van voormeld verslag eni staat, heeft deze voor zoveel nodig goedgekeurd.

* De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Alle verrichtingen van roerende en onroerende aard zoals bijvoorbeeld de aankoop, het;! productief maken, het verkavelen, ruilen, bouwen en verbouwen, de verkoop, het beheer, afbraak en verhuren van roerende en onroerende goederen.

Het beheren van aandelen en deelnemingen in andere ondernemingen.

Het verlenen van alle dienstprestaties, daartoe behoren onder meer het boekhoudkundig,;: financieel, juridisch, administratief, technisch en sociaal beheer en advies, uitgeven en verspreiden:

I van allerlei drukwerken, het ter beschikking stellen van goederen tegen vergoeding, onder andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

-8 JAN. 2814

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL NT

Ondernemingsnr : 0472.191.446

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1170d 11,1

van gebouwen, lokalen, materiaal, rollend materiaal, meubelen, producten en ICT-toebehoren, zowel

.

aan verbonden ondernemingen als aan derden.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

Net verlenen van administratieve bijstand aan ondernemingen en personen en de uitoefening van opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, directeur en andere in alle verenigingen en vennootschappen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden aile en onder meer industriële,

commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of

onrechtstreeks met het doel verband houden of die van aard zijn de ontplooiing van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

De vennootschap zal zich tevens mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, beheer of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van belang zijn voor dat van de vennootschap.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken,

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend."

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een bijzonder verslag door de zaakvoerder werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1, lid 3 van het Wetboek van vennootschappen waarin wordt uiteengezet waarom de voorgenomen inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een verslag door de bedrijfsrevisor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. VANDE MOORTEL en C°, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1, lid 1 en lid 2 van het Wetboek van vennootschappen dat betrekking heeft op de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

Ondergetekende, BVBA J. Vande Mooitel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de vennootschap VMDB & PARTNERS BVBA.

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura, in casu 318 aandelen van de vennootschap VM VASTGOEDBEHEER CVBA en 200 aandelen van de vennootschap VM RENTMEESTERSCHAP BVBA, beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4. de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedr(fseconomiische verantwoord zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. de vergoeding bestaat uit 20.876 aandelen van de vennootschap VMDB & PARTNERS BVBA, zonder vermelding van een nominale waarde. De kapitaalverhoging bedraagt 2.000.000,00 euro.

6, de wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig

vastgelegd zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 16 december 2013."

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00), door middel van de hierna beschreven inbreng in natura om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op twee miljoen achttienduizend zeshonderd euro (¬ 2.018.600,00), door de uitgifte van twintigduizend achthonderd zesenzeventig (20.876) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste biz, van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen en zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar.

* De vergadering heeft beslist tot de kapitaalverhoging door inbreng van

- 318 aandelen in de coöperatieve vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid "VM VASTGOEDBEHEER", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0437.396.556, en

- 200 aandelen van de besloten vennootschap met beperk-te aansprakelijkheid "VM RENTMEESTERSCHAP", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0474.397.603,

Hetzij

1) door de heer Van de Moortel Johan van:

- 159 aandelen in de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM VASTGOEDBEHEER", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0437.396.556, en

- 100 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM RENTMEESTERSCHAP", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0474.397.603,

2) door de heer Van de Moortel Peter van:

- 159 aandelen in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM VASTGOEDBEHEER", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0437.396.556, en

- 100 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM RENTMEESTERSCHAP", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0474.397.603,

en dat tienduizend vierhonderd achtendertig (10.438) nieuwe aandelen, werden toegekend aan de heer Van de Moortel Johan en dat tienduizend vierhonderd achtendertig (10.438) nieuwe aandelen, werden toegekend aan de heer Van de Moortel Peter.

* De heer Van de Moortel Johan heeft verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en heeft verklaard inbreng te doen van de volgende goederen:

- 159 aandelen in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM VASTGOEDBEHEER", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0437.396.556, en

- 100 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM RENTMEESTERSCHAP", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0474.397.603,

welke aandelen allen aan hem toebehoren.

* De heer Van de Moortel Peter heeft verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en heeft verklaard inbreng te doen van de volgende goederen:

- 159 aandelen in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM VASTGOEDBEHEER", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0437.396.556, en

- 100 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM RENTMEESTERSCHAP", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 13, met ondernemingsnummer 0474.397.603,

welke aandelen allen aan hem toebehoren.

Uitgifte van aandelen

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng, zoals deze ook is beschreven in het aangehechte verslag van de zaakvoerder en het aangehechte verslag van de bedrijfsrevisor, werden aan de heer Van de Moortel Peter die heeft aanvaard, tienduizend vierhonderd achtendertig (10.438) nieuwe aandelen toegekend van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMDB & Partners", en werden aan de heer Van de Moortel Johan die heeft aanvaard, tienduizend vierhonderd achtendertig (10.438) nieuwe aandelen toegekend van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMDB & Partners", zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar.

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort.

* De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.018.600,00 EUR (twee miljoen

achttienduizend zeshonderd euro).

Het is verdeeld in eenentwintigduizend tweehonderd achtenveertig (21.248) aandelen zonder

nominale waarde, met een fractiewaarde van één/ eenentwintigduizend tweehonderd

achtenveertigste (1/21.248ste) van het kapitaal."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 20/12/2013;

2. Coordinatie van de statuten van 23/1212013.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 27.06.2013 13231-0391-010
07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.10.2012, NGL 31.10.2012 12628-0049-010
10/11/2011
ÿþ Mai 2.1

e3i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II IHUI IIIIIIIIIIIII I II II11IV

*11170302*

V beh

aa

Be Sta

NEERGELEGD

28 -10- 2OYî

RECHTBA N

KOOPHANDEL-TELENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472191446

Benaming

(voluit) : VMDB

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSESTEENWEG 1174 - 9000 GENT

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering dd.1 510 7/2 0 1 1 blijkt het ontslag van

de heer Peter Vande Moortel als zaakvoerder .

Met eenparigheid van stemmen worden JVM Invest met vaste vertegenwoordiger Johan Vande Moortel

en Les Carrieres met vaste vertegenwoordiger Peter Vande Moortel benoemd lot zaakvoerder

met ingang vanaf heden .

Peter Vande Moortel

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 03.10.2011 11572-0285-012
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.07.2010 10347-0474-012
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 14.01.2010 10014-0316-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 27.06.2008 08300-0240-014
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 27.06.2007 07327-0357-014
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 30.06.2006 06355-3332-015
06/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 05.07.2005 05406-2194-012
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0482-011
03/01/2005 : OU046128
06/07/2004 : OU046128
15/07/2003 : OU046128

Coordonnées
VANDE MOORTEL SERVICES, AFGEKORT : VMS

Adresse
SCHELDEKANT 9 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande