VANDEN BRUYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEN BRUYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.392.488

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0385-012
03/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nicct-iuI t.5IU

2 3 Hf, 2014

RECHTBANK VAN J

KOOF EL TE GENT



Voor- behoudE aan he. Belgisc staatsbi

Ondememingsnr : 0438.392488 Benaming (voluit) :Vanden Bruyn

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Coupure Links 179

9000 Gent

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

Uit proces verbaal voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROL, BLINDEMAN,' VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter', 27, op 26 september 2014, eerstdaags te registreren, is gebleken dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDEN BRUYN', met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Coupure Links 179, ondernemingsnummer 8E0438.392.488, RPR Gent, is bijeengekomen en de volgende te publiceren besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen; KAPITAALVERHOGING IN NATURA

- Verslag van de zaakvoerders - artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerders, de dato 8 september 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap.

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BDO Bedrijfsrevisoren', met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9, BTW BE 0431.088.289, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, de dato 8 september 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VANDEN BRUYN, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA VANDEN BRUYN zullen verkregen hebben, mits goedkeuring' door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 190.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 190.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednlfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven: aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 200 aandelen van de BVBA VANDEN BRUYN, zondere vermelding van nominale waarde,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VANDEN BRUYN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Roeselare, 8 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op de staat van activa en passiva en op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

- Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van honderdzesenzestigduizend zeshonderdzesenzestig euro (¬ 166.666,00), om het kapitaal te brengen van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) naar zeshonderdzesenzestigduizend zeshonderdzesenzestig euro (¬ 666.666,00) met uitgifte van tweehonderd (200) nieuwe aandelen, De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00) waarvan honderdzesenzestigduizend zeshonderdzesenzestig , euro (¬ 166.666,00) als onmiddellijke kapitaalstorting en drieëntwintigduizend driehonderdvierendertig euro (¬ ' 23.334,00) als uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, te weten negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, door:

hetzij voor een totaal bedrag van honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van tweehonderd (200) nieuwe aandelen zonder nominale waarde die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend

- Boeking uitgiftepremie

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij drieëntwintigduizend driehonderdvierendertig euro (¬ 23.334,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie wordt op het passief van de balans vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige , beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE IN HET KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal andermaal te verhogen door middel van incorporatie van de uitgiftepremie ten bedrage van drieëntwintigduizend driehonderdvierendertig euro (¬ 23.334,00) om het kapitaal te brengen

van zeshonderçlzesenzestigduizend zeshonderdzesenzestig euro (¬ . 666.666,00), naar

zeshonderdnegentigduizend euro (¬ 690.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten alsook met de vigerende wettelijke bepalingen omtrent vereffening:

- De tekst van artikel 5 wordt vervangen ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdnegentigduizend euro (¬ 690.000,00). Het is verdeeld in achthonderd (800) aandelen zonder nominale waarde.

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt voor een bedrag van honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00) een inbreng door de vennoten gedaan in het kader van de tijdelijke maatregel zoals voorzien in het artikel 537 lid 1 WIB, bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden op 26september2014 door geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent"

- De tekst van artikel 35 wordt vervangen als volgt:

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij de voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

' - Uitgifte van het proces verbaal

- De gecoördineerd statuten

- Het verslag van de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen

- Het verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 22.03.2013 13071-0095-011
11/03/2013
ÿþ rwd Word 11.1

`Li i t; 17, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111,11111111111

be? at Be Sta

NEERGELEC i! 2 8 FEI 2ti13

RECHTBANK VAN

KOOPHAND GENT

: 0438 392 488

Benaming

(voluit) : VANDEN BRUYN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Coupure Links 179 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 13.01.2013 werd volgende beslissing genomen:

Na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om Debinvest nv met maatschappelijke zetel te 8908 Vlamertinge, Poperingseweg 38, vertegenwoordigd door de heer DE BRUYN Philip als vaste vertegenwoordiger te benoemen als zaakvoerder, met ingang vanaf 01.01.2013.

VANDENABEELE Ignaas

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2015
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III

i





NEERGELEGD 20 -Os- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAN) GENT

Ondernemingsnr : 0438.392.488

Benaming

(voluit) : VANDEN BRUYN

(verKort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Coupure Links 179 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 23/12/2014 werden de volgende beslissingen genomen:

- na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om de mevrouw VANDENABEELE Marie te benoemen als zaakvoerder met ingang van 0111012014.

VANDENABEELE Ignaas

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.!1111.11,1.111111j111 IN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :. 0438.392.488

Benaming

(voluit) : VANDEN BRUYN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Cdupure Links 179 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 13/01/2015 wèrden de volgende beslissingen genomen:

- na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om mevrouw .VANDENABEELE Marthe te benoemen ais zaakvoerder met ingang van 01/01/2015.

VANDENABEELE Ignaas

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 19.03.2012 12064-0364-010
14/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 08.04.2011 11081-0522-010
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.04.2010, NGL 03.05.2010 10108-0490-010
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 30.03.2009 09098-0385-013
21/01/2009 : GE155680
14/04/2008 : GE155680
16/04/2007 : GE155680
02/04/2007 : GE155680
10/04/2006 : GE155680
31/03/2005 : GE155680
01/04/2004 : GE155680
31/03/2003 : GE155680
16/10/2002 : GE155680
04/05/2002 : GE155680
06/08/1999 : GE155680
02/04/1999 : GE155680
27/06/1998 : GE155680
01/01/1997 : GE155680
17/05/1995 : GE155680
01/01/1993 : GE155680
17/09/1992 : GE155680
01/01/1992 : GE155680
18/12/1991 : GE155680

Coordonnées
VANDEN BRUYN

Adresse
COUPURE LINKS 179 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande