VANDENHEEDE ALAIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDENHEEDE ALAIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.890.440

Publication

17/02/2014
ÿþ" 19099019*

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON TEU

10-02 ELGISCH S

B

L .7.1?id3

a

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel (volledig adres) :

Onderwerp(en) akte :

0860890440

VANDENHEEDE ALAIN

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Louis De Meesterstraat 18 - 9890 Semmerzake (Gavere)

Modificatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDENHEEDE Alain ", met maatschappelijke zetel te 9890 Semmerzake (Gavere), Louis De Meesterstraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0860890440, verleden voor notaris Ann De Smet te Zwalm op 16 januari 2014 dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend, de opschortende voorwaarde opgenomen in de verslagen waarvan hierna sprake, is verwezenlijkt zodat die verslagen hun volle uitwerking krijgen.

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen van het Wetboek van vennootschappen door de BVBA J. Vande Mooitel & C° Bedrijfsrevisoren, te 9700 Oudenaarde, Stationssstraat 27, vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, in datum van 10 januari 2014 met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heet' Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA ALAIN VANDENHEEDE.

De bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 129.333, 33 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure. Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op, te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt; 116.400,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zit, voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat.

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitreiking van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid;

4, De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in

de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen

vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 470 nieuwe aandelen van de vennootschap ALAIN VANDENHEEDE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 116.400, 00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 116.400, 00 euro teneinde het te brengen van 18.186,00 euro op 135.000,00 euro;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn,

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuilvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 10 januari 2014.

BVBA J Vande Mooitel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrefsrevisor"

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan in datum van 14 januari 2014, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor. TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

In het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen nettodividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, beslist de vergadering om in eerste instantie over te gaan tot een kapitaalverhoging van ¬ 47.000,00 (zevenenveertigduizend euro) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op ¬ 65.600,00 (vijfenzestigduizend zeshonderd euro) en creatie van een rekening `Uitgiftepremie" van ten bedrage van ¬ 69.400,00 (negenenzestigduizend vierhonderd euro).

- Dienvolgens creatie van 470 (vierhonderd zeventig) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

- Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van honderd euro (¬ 100), per aandeel, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie ten bedrage van, afgerond, honderd zevenenveertig euro zesenzestig cent (¬ 147,66) per aandeel.

Ieder aandeel dient volledig volgestort te worden.

Verwezenlijking van gemelde kapitaalverhoging  volstorting - bestemming der inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoten ingeschreven in als volgt: - de Heer Vandenheede Alain, voornoemd, verklaart een bedrag in te brengen van ¬ 58.200,00 (achtenvijftigduizend tweehonderd euro) door middel van inbreng in natura van het vorderingsrecht ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoot, voor heden, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting,

- Mevrouw Carteus Karien, voornoemd, verklaart een bedrag in te brengen van ¬ 58.200,00 (achtenvijftigduizend tweehonderd euro) door middel van inbreng in natura van het vorderingsrecht ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoot, voor heden, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting,

waarvan ¬ 47.000,00 (zevenenveertigduizend euro) zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt, en waarvan de overige ¬ 69.400,00 (negenenzestigduizend vierhonderd euro) als uitgiftepremie zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie"

Vergoeding voor de gedane inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura, worden 470 (vierhonderd zeventig) nieuwe aandelen gecreëerd, die allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden, welke aandelen worden toebedeeld als volgt:

-aan de Heer Vandenheede Alain, voornoemd, die aanvaardt, 235 (tweehonderd vijfendertig) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom;

-aan de Mevrouw Carteus Karien, voornoemd, die aanvaardt, 235 (tweehonderd vijfendertig) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom;

welke zich akkoord verklaren met bovengemelde inschrijving en volstorting op de kapitaalverhoging, de uitgifte van 470 (vierhonderd zeventig) nieuw gecreëerde aandelen op naam, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, waarbij onder meer elk aandeel recht geeft op één (1) stem en welke in de winst zullen delen vanaf heden, alsmede met de toebedeling ervan op voormelde wijze. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tengevolge van het voorgaande werd het geplaatst maatschappelijk kapitaal verhoogd van ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) tot ¬ 65.600,00 (vijfenzestigduizend zeshonderd euro) en werd op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" een bedrag geboekt van ¬ 69.400,00 (negenenzestigduizend vierhonderd euro)

DERDE BESLISSING

Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van ¬ 69.400,00 (negenenzestigduizend vierhonderd euro) om het te brengen van ¬ 65.600,00 (vijfenzestigduizend zeshonderd euro) op honderd vijfendertigduizend euro (¬ 135.000,00) door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie ten bedrage ¬ 69.400,00 (negenenzestigduizend vierhonderd euro) zonder creatie van nieuwe aandelen

VIERDE BESLISSING

Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfendertigduizend euro (¬ 135.000, 00)

Het is verdeeld in 656 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van ¬ 116.400 (honderdzestienduizend vierhonderd euro) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting op 16 januari 2014..

VIJFDE BESLISSING

Ingevolge recente wetswijziging van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen aanpassing van artikel 30 der statuten door schrapping van volgende zin `Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars" en door toevoeging van de zin 'zo wettelijk vereist' als volgt:

"Artikel 30

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, zo wettelijk vereist." ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Luik B - vervnln

"

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten  verslag van revisor  verslag zaakvoerder

Ann De Smet

Geassocieerd notaris

Noordlaan 50

9630 Zwalm

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 25.07.2013 13349-0596-016
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 15.06.2012 12181-0560-016
20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 10.06.2011 11165-0363-016
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 03.06.2010 10149-0198-016
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 03.06.2009 09190-0024-015
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 24.06.2008 08287-0164-015
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 24.07.2007 07460-0191-015
06/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 04.07.2005 05413-4920-015

Coordonnées
VANDENHEEDE ALAIN

Adresse
LOUIS DE MEESTERSTRAAT 18 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande